|
![]() |
|
Szukam dziewczyny którą widziałem dnia 28.02.2012r w mks-ie 1 około godz. 11.45 jadącego z niska do stalowej woli. Wysiadłaś na przystanku obok konkatedry. Dodam ze jechałaś z koleżanką i siedziałaś na koncu mks-u. Oczywiście poszukiwana dziewczyna to brunetka. Jeżeli to czytasz odezwij się.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Z całego serca życzę Ci powodzenia
![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Marnie to widzę, szczególnie, że ludzie jadąc autobusem często odcinają się od otoczenia.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 28 Sie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Мирослав, nie sądzę. Ale wiem, że są tacy którzy wszędzie i na każdym kroku widzą wśród pasażerów samych rosyjskich agentów.
|
|
|
![]() |
|
Ale niewiarygodne, że nikt po zxcvbn nie pojechał
![]() Odezwała się? ![]() Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
No niestety nie
|
|
|
![]() |
|
hej ... ja ją chyba widziałem później,jak tak samo jechała jedynką około ... 15 taka brunetka, niebieskie oczy, super uśmiech? I też siedziała na końcu.Bardzo mi się spodobała jej koleżanka... taka ruda, zielone oczy..Wiesz jak się do Ciebie odezwie ta brunetka ... to daj namiary na rudą
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
To by się zgadzało bo jej koleżanka to miała rude włosy. A tak wogóle abażur to na którym przystanku wsiadały?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Ale niewiarygodne, że nikt po zxcvbn nie pojechał ![]() Odezwała się? ![]() Ty już Madzik, lepiej nie prowokuj. Teraz jebanie jest RNI na topie, więc zajęcie mają inne. Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
![]() |
|
Jak wsiadłem na energetyków... to one już jechały na całego
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
To w takim razie to nie one bo wysiadały ok. 11.45 obok konkatedry to po co by jechały znowu do niska i z powrotem?
|
|
|
![]() |
|
Kolego, ja chyba wiem o kogo Ci chodzi. O 11:45 pod konkatedrą wysiadły, byłem tam akurat, jedna właśnie ruda, dość ładna i druga czarnulka z boskim spojrzeniem, czarującą urodą i nietuzinkową aparycją ? Znam obie. O tą czarną Ci chodzi ?
|
|
|
![]() |
|
Tak o tę czarną
|
|
|
![]() |
|
Heaven skoro widziałes to w ktorą stronę poszły?
|
|
|
![]() |
|
Postały chwilę na przystanku, pogadałem z nimi. Ruda to Ilona, rodowita stalowowolanka, na tym forum udziela się jako Czekolada, możesz do niej zagaić i podpytać, czasami bywa wylewna. Natomiast ta czarna to Tatiana Czurikowa, pochodzi z Kalingradu. Miła i sympatyczna, podwiozłem ją pod Biedronkę, zrobiła małe zakupy, za dużo nie rozmawialiśmy, spieszyła się do pracy. Wysiadła w Rozwadowie, naprzeciwko Szkoły Podstawowej nr 9.
|
|
|
![]() |
|
No tak.My z Taśką znamy sie z branży, z tą różnicą,że ja znalazłam lepiej płatną robótkę. Taśka dopiero szuka coś dla siebie,bo tu już traci nerwy i gardło
![]() |
|
|
![]() |
|
Heaven fajne sobie jaja robisz. A tak na poważnie to z nikim nie gadały one i nie stały na przystanku tylko poszły na skrzyżowanie.
|
|
|
![]() |
|
heheh Lucky luk wiecznie w wysmienitej formie
![]() pojawil sie nowy na forum, glupie pytanie zadal i standardowo zarobil gonga od Luka ![]() |
|
|
![]() |
|
Ale Heaven nikogo nie wkręca, potwierdzam wczorajszą rozmowę na przystanku.Szłyśmy z Taśką na skrzyżowanie, ale spotkałyśmy Lucjana i zawróciłyśmy na przystanek, bo wiał wiatr.Zapaliliśmy po fajce i zaproponował,że nas podwiezie.
|
|
|
![]() |
|
Czekolada tylko jest mały problem. To nie było wczoraj tylko 28 lutego. A tak pozatym nie wial wtedy wiatr.
|
|
|
![]() |
|
A i jeszcze jedno odnośnie betty to miał być jakiś pocisk od lucky lucka bo nie rozumiem?
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT spotkałyśmy Lucjana i zawróciłyśmy na przystanek, bo wiał wiatr.Zapaliliśmy po fajce i zaproponował,że nas podwiezie. Postał z wami na przystanku a potem jako dżentelmen, wyciągnął autko z kieszeni i was podwiózł ![]() super gość ;) życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
![]() |
|
Nie ludku, autko miał zaparkowane na parkingu,nie wiem gdzie lazł, nie pytałam.
Lekkie przejęzyczenie, jeden dzień do drugiego podobny ![]() ![]() Ps. nie dam namiarów na koleżankę, bo widzę już ,ze jesteś jakiś taki...dziwny,podejrzliwy i wręcz....nieufny ![]() |
|
|
![]() |
|
Czekolada nie jestem podejrzliwy tylko wiele osob robi sobie z tego żarty
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT czekolada Nie ludku, autko miał zaparkowane na parkingu,nie wiem gdzie lazł, nie pytałam. Lekkie przejęzyczenie, jeden dzień do drugiego podobny ![]() ![]() Ps. nie dam namiarów na koleżankę, bo widzę już ,ze jesteś jakiś taki...dziwny,podejrzliwy i wręcz....nieufny ![]() Heaven już dał odpowiedz ![]() CYTAT Heaven Postały chwilę na przystanku, pogadałem z nimi. Ruda to Ilona, rodowita stalowowolanka, na tym forum udziela się jako Czekolada, możesz do niej zagaić i podpytać, czasami bywa wylewna. Natomiast ta czarna to Tatiana Czurikowa, pochodzi z Kalingradu. Miła i sympatyczna, podwiozłem ją pod Biedronkę, zrobiła małe zakupy, za dużo nie rozmawialiśmy, spieszyła się do pracy. Wysiadła w Rozwadowie, naprzeciwko Szkoły Podstawowej nr 9. chyba każdy wie co tam jest ![]() ![]() "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|