Dołączył: 22 Cze 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam.chciałbym się dowiedzieć jakie macie pogląd na usługi firmy budowlanej BRM ze stalówki.Bo dla mnie porażka.Nigdy więcej takiej firmy.Dużo mówią i tyle.Liczą sobie dużo wiec i robota powinna być dobrze wykonana.Nic Bardzej mylnego.Nikomu nie życzę takich budowlańców-nie umieją się przyznać że coś spartolili tylko wmawiają że tak ma być.
![]() Ma ktoś podobne doświadczenia?Jeśli nie to mu zazdroszczę. Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
![]() |
|
Napisz coś wicej, co takiego Ci napsuli
![]() |
|
Dołączył: 22 Cze 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
robili mi elewację budynku i troszkę im nie wyszła ale wg nich się czepiałem-tak ma być twierdzili
Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
![]() |
|
Mam nadzieję, że im nie zapłaciłeś. Jeżeli chodzi o branżę budowlaną, to służę pomocą.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mam nadzieję, że im nie zapłaciłeś. Jeżeli chodzi o branżę budowlaną, to służę pomocą. ?- to zn. zajmujesz sie budowlanką? taka od a do z!!! |
|
|
![]() |
|
mój zawód
![]() ![]() Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|