|
![]() |
|
z poprzednich wpisów wynika ,że członkowie S.M. wreszcie interesują się swoimi sprawami
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Ludzie otrząśnijcie się. Prowadzicie wirtualne dyskusje i do tego jałowe na temat SM. Jak chcecie działać to idźcie na Walne Zgromadzenie (będzie ogłoszenie na klatkach o terminie zgromadzenia)i tam porozmawiajcie o swoich bolączkach a nie bijcie piany na forum - co roku tak samo, bo to już jest nudne. Ile można?
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ludzie otrząśnijcie się. Prowadzicie wirtualne dyskusje i do tego jałowe na temat SM. Jak chcecie działać to idźcie na Walne Zgromadzenie (będzie ogłoszenie na klatkach o terminie zgromadzenia)i tam porozmawiajcie o swoich bolączkach a nie bijcie piany na forum - co roku tak samo, bo to już jest nudne. Ile można? Do konca świata i jeden dzień dłużej. ![]() Ta wirtualna i jałowa dyskusja jednak małymi kroczkami prowadzi do celu. ![]() 17.04.2012 odbędzie się w tej sprawie/W.Z. SM/ spotkanie,wszystkich chętnych zapraszamy. O miejscu i godzinie poinformujemy. |
|
|
![]() |
|
no to już jakiś konkret
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
![]() |
|
Leoniasty widzę ze ten temat zginie śmiercią naturalną. Ludzie to co się dzieje w SM mają daleko w du..e ich pieniądze ich zmartwieni.
Tylko dziwię się Tobie, co Ciebie interesuje SM ![]() POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
|
![]() |
|
leoniasty dawaj napary na miejsce i godz. tego spotkania - chętnie posłucham
![]() do starykomuch - większość ma generalnie wszytko w dupie, ale są jeszcze ludzie myślący (na szczęście, szkoda tylko że tak mało) i mam nadzieję że coś zdziałamy |
|
|
![]() |
|
Ja też bym przyszedł, mam kilka wniosków.
Jest podobno takie stowarzyszenie Własność i Gospodarność , może ich by zaprosić. Oni z tego co wiem są obcykani w sprawach S.M. |
|
|
![]() |
|
Kolejne WZ SM odbędzie w najbliższą sobotę 14.06.2014 r. o godz. 9ºº w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 im. gen. Władysława Sikorskiego przy ul. Hutniczej 17 w Stalowej Woli. Zapraszam wszystkich,ktorym zależy jak funkcjonuje i będzie funkcjonowało nasze miasto, bo w koncu w zasobach tej społdzielni mieszka okolo 40 tys mieszkańców naszego miasta. Szczególy http://www.sm.st(...).1005.41
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Co tam słychać na walnym największym cyrku spółdzielnianym w Stalowej Woli?W tym roku sobie odpuściłem,bo mam większe zmartwienia niż oglądanie spektaklu pod tytułem"Walne Zgromadzenie Członków Spółdzielni Mieszkaniowej w Stalowej Woli"reżyserowanego przez prezeskę p.Czubak i popleczników oraz głosowania pracowników pod ich dyktando.Niestety za taki stan rzeczy odpowiedzialni są sami spółdzielcy,których na zebraniu jak na lekarstwo.
|
|
|
![]() |
|
O jak zawsze każdy wielką gębę ma i tyle- jak przyjdzie co do czego to jakoś nikt się nie kwapi, aby przyjść i zmieniać cokolwiek-bo prawda jest taka,że ten Zarząd jest najlepszy z wszystkich dotychczas i wcale tak źle lokatorom nie jest.O czym świadczy co roku frekwencja na Walnym, a zresztą co Wy Ci co tu piszą tak wogóle chcecie- tak jakbyście nie wiedzieli że czasy mamy trudne, a Spółdzielnia i tak realizuje wiele planów chćby docieplenia, bez przerwy jakies są nowe bloki docieplone, ładnie wyglądają a kupe kasy to przeciez kosztuje.Potrafią korzystać z unijnych środków itp. Mądrzy ludzie nie takie głupki jak Ci co tu piszą-nie mający o niczym pojęcia -taka prawda.
|
|
|
![]() |
|
Łubu dubu łubu dubu niech żyje prezes ... Nie twierdze, że były gorsze zarządy a i owszem
![]() |
|