|
![]() |
|
Witam , gdzie w okolicy kupie nową lub używaną pompę hydroforową...? Jak ktoś ma proszę o kontakt
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Nawet nie próbuj szukać lokalnie. Zedrą.
Allegro. |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
W unimecie mają bardzo dobre ceny. Tygrysek jak zawsze nie wie o co chodzi więc go olej
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Witam , gdzie w okolicy kupie nową lub używaną pompę hydroforową...? Jak ktoś ma proszę o kontakt ![]() Najtaniej znalazłem w sklepie budowlanym, w Zbydniowiu ( jadąc ze Stalowej na Sandomierz, odbijasz w prawo - w lewo jest droga na Dzierdziówke). Było taniej niż w Unimecie. |
|
Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Było taniej niż w Unimecie. Ale drożej niż na allegro ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] Najtaniej znalazłem w sklepie budowlanym, w Zbydniowiu ( jadąc ze Stalowej na Sandomierz, odbijasz w prawo - w lewo jest droga na Dzierdziówke). Było taniej niż w Unimecie. Jadąc od Stalowej Woli w kierunku Sandomierza kiedy skręcę w lewo nigdy nie dojadę do Dzierdziówki.Chyba,że okrążę Ziemię i dojadę potem(ok.40 tys.km)od strony Radomyśla. ![]() Kierunki Ci się pojebutały. Chyba że "Twoje lewo" to jest to drugie lewo czyli w prawo. ![]() Wg mnie skręcając w prawo dojadę do Dzierdziówki(kierunek Radomyśl).Tam nie ma żadnego sklepu z pompami.Chyba że w Radomyślu. Skręcając w lewo,na tym skrzyżowaniu,przy sklepie chyba Turka,można dojechać m.in.do Ośrodka Zdrowia.Po drodze był kiedyś sklep z rupieciami,ale czy dalej istnieje i czy taniej są tam pompy niż w Unimecie,nie mam pojęcia. Jakoś nigdy mnie one nie interesowały. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jadąc od Stalowej Woli w kierunku Sandomierza kiedy skręcę w lewo nigdy nie dojadę do Dzierdziówki.Chyba,że okrążę Ziemię i dojadę potem(ok.40 tys.km)od strony Radomyśla. ![]() Kierunki Ci się pojebutały. Chyba że \"Twoje lewo\" to jest to drugie lewo czyli w prawo. ![]() Dokładnie tak tzn. kierunki mi się pomyliły. Jadąc od Stalowej skręcasz w lewo. Nieznam nazwy sklepu ale jadąc tą drogą dojedziesz do niego. |
|
Dołączył: 1 Wrz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam ja ostatnio kupilam pompe za 350zl FIRMA HANDLOWA KWASEK oczywiscie nowa z gwarancja przez internet www.ekwasek.pl
|
|
|
![]() |
|
I reklama "kwaska"poszła w plener,ale kwas po niej pozostał...
![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 3 Gru 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
jaka duża ma być ta pompa?jak chcesz mam dostęp do serwisanta z omigeny może zrobić dobra cenę tylko trza wiedzieć parametry jakie się chce
![]() |
|