Dołączył: 8 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mam pytanie odnośnie biegaczy i nie tylko. Jak wiadomo jeżeli mamy muzykę w naszym odtwarzaczu która lepiej pobudza nasze zmysły, automatycznie nas to motywuje by więcej przebiec / osiagac lepsze winiki. Czasem tylko tak bywa że jeżeli często katujemy jakąś piosenkę ona po jakimś czasie nas męczy. I tu mam pytanie do was, a mianowicie Podawajcie tytuły piosenek, najlepiej linki do youtube które was motywują do tego że potraficie przełamać własne bariery fizyczne. Będę wdzięczny za jakieś fajne linki, i na pewno wielu innym się przydadzą.
Poza tym mam pytanie. Jak zrobić by tu na forum wklejając link do YT było pokazane od razu w wątku miniatura okienka YT żeby można było kliknąć play i od razu sluchać a nie aby się tylko link z napisem pojawiał. ? |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Kakaowy, muzyka pobudzająca zmysły nie motywuje do tego by więcej przebiec ale bardziej by szybciej dojść. Jeśli natomiast nie potrafisz przełamać własnych barier fizycznych, to zamiast youtube polecam... redtube.
|
|
|
![]() |
|
KakaoweOko,znów Ty??
No dobra ![]() Wchodzisz na YT, klikasz udostępnij (pod okienkiem z filmem,piosenką),potem pokazuje Ci się po prawej stronie, nadal pod okienkiem takie małe hasło "umieśc" Klikasz bezboleśnie i pojawia się url.Następnie jak na sankach Ctrl+C - Kopiuj , Ctrl+V - Wklej Mów mi guglara pomocniczka ![]() Edit.Redtuba tu nie udostępniaj,bo ja nie mam 18-stu lat ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Linkin Park, Nightwish, Sarah Brightman, Rammstein, Tatu, Metallica (ballady)
Generalnie muzykę należy sobie podzielić na ostrą i łagodną, kolejność ustawić na podstawie rytmiki i zaplanowanego treningu (ja stosuję przeplatanie tempa) Przykładem piosenki, która mi daje "kopa" jest Nightwish - I wish I had an Angel Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Szum wiatru do taktu własnych kroków, śpiew ptaków, ew. rechot żab, to wystarczająca muzyka do biegania
![]() życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Linkin Park, Nightwish, Sarah Brightman, Rammstein, Tatu, Metallica (ballady) Generalnie muzykę należy sobie podzielić na ostrą i łagodną, kolejność ustawić na podstawie rytmiki i zaplanowanego treningu (ja stosuję przeplatanie tempa) Przykładem piosenki, która mi daje \"kopa\" jest Nightwish - I wish I had an Angel nie od dziś uważam że powinineś się zacząć leczyć na głowę ![]() za Rammsteina i Nightwisha` dostajesz dwa małe plusy. ![]() ![]() |
|
Dołączył: 17 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jak znudzą mi się moje kawałki to radio- najszybciej biegnę jak podają numer konta ojca prezesa biznesmena.
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
different - sam się lecz. Kolejny "komentator komentujących".
W czym twój wpis pomógł osobie która założyła temat? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT different - sam się lecz. Kolejny \"komentator komentujących\". W czym twój wpis pomógł osobie która założyła temat? W niczym, bo gdybym chciał napisać do autora wątku to bym to zrobił. Chciałem być miły dla Ciebie Mirku, nawet dwa plusy Ci dałem! Więc dlaczego jesteś takim niewdziecznym s...... ?? PS. a biegam bez muzyki, bo wolę słyszeć otaczającą mnie przestrzeń. Głównie dla bezpieczeństwa. |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja nie biegam tylko jeżdżę na rowerku. Muzyki nie słucham bo wolę odgłosy lasu, te dźwięki nakręcają mnie wystarczająco.
Po za tym bezpieczeństwo. Z muzyką na uszach nie słyszałbym motocyklistów, a tych wolę wcześniej słyszeć i w porę zejść im z drogi. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
![]() |
|
CYTAT przy takim brzdęczącym paskudztwie to można trenować skoki na jakichś sprężynach ![]() ![]() Uszy odpadają ![]() życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
![]() |
|
A po cóż tu się kłócić, która muzyka lepsza? Przecież gust jest jak dupa, każdy ma swój.
Można sobie nerwów zaoszczędzić. https://www.facebook.com/ZdjeciaWKuchni |
|
|
![]() |
|
CYTAT A po cóż tu się kłócić, która muzyka lepsza? Przecież gust jest jak dupa, każdy ma swój. Można sobie nerwów zaoszczędzić. Dobrze mówisz ![]() Ale tu nie chodzi o to która lepsza, po prostu każdy pisze co lubi. Kłótni też tu żadnej nie widzę ![]() ![]() ![]() więc spoko, nerwów nikt tu sobie nie szarpie ![]() ![]() ![]() życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|