|
![]() |
|
Dobra, powieszę je sobie na choinkę, razem z płatami Reikera
![]() Ale nigdy nie proś o nie, bo je muszę najpierw wyglancować,żeby sie ładnie świeciły...jak psu ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Gwarantuje, że ci ich nie odbiorę
![]() :) |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ale nigdy nie proś o nie, bo je muszę najpierw wyglancować,żeby sie ładnie świeciły...jak psu ![]() Pies doprowadza je do takiego stanu swoim językiem - dasz rade ? ![]() |
|
|
![]() |
|
Papier ścierny i brokat już kupiony
![]() |
|
|
![]() |
|
Ktośik, hahaha
![]() :) |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ktośik, hahaha ![]() Ktośik, gratuluję nowego przyjaciela, nie spieprz tego ![]() |
|
|
![]() |
|
Uwielbiam to zazwyczaj mało smaczne chamstwo na SM
U W I E L B I A M !! ![]() :) |
|
|
![]() |
|
Aha. Póki było smaczne dla Ciebie, było miło:
CYTAT W sumie czekolada jest ciemna ale też i biała jest też taka z powietrzem w środku czyli.... ekhm (bez obrazy) ![]() CYTAT Pies doprowadza je do takiego stanu swoim językiem - dasz rade ? ![]() i CYTAT Ktośik, hahaha ![]() Nagle stało się niesmaczne, z przyczyn nieznanych ![]() Niekonsekwencja się to zwie, drogi Stefanie ![]() Nadmieniam, iż sam Stefanie zacząłeś zniesmaczać. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
|
Ktośik pisał o tym że pies liże jaja aż do połysku
![]() Chociaż ja nie widzę w tym nic złego to przecie normalna psia sprawa ![]() ![]() :) |
|
|
![]() |
|
Ale pieprzycie głupoty w każdym wątku. Chce się wam tak? Weźcie się pw powymieniajcie jak tak bardzo macie ciśnienie na siebie.
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ale pieprzycie głupoty w każdym wątku. Chce się wam tak? Weźcie się pw powymieniajcie jak tak bardzo macie ciśnienie na siebie. Madzik. Nie od dzisiaj jesteś na tym Forum. ![]() Nikt nie jest "ponad"a więc każdemu mozna dogryzać. ![]() Nie miejsce zamieszkania określa ilość"słomy w butach"danego delikwenta/ki. Wielu przychodzi tu nie po to aby"potańczyć",a się popaść. Jak na osły przystało. ![]() ![]() PS.Co jak pies nie ma jaj? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jusek pod moim avatarem możesz sprawdzić od kiedy jestem na forum.
A takiej beznadziei, gdzie każdy wątek jest rozwalony i w każdym jakieś głupoty, już dawno nie było. Jak wchodzę do konkretnego tematu to chce poczytać posty, które go dotyczą, a nie kolejne pieprzenie o dupie maryni. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
[cytat]Jusek pod moim avatarem możesz sprawdzić od kiedy jestem na forum.
cytat] Sprawdzałem i fakt ten był mi znany. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Dziś i jutro zapraszamy na PYSZNICE.
V Królewski Jarmark - Pysznica 2012 25.08.2012r. Gwiazdy wieczoru: GALA DISKO POLO w wykonaniu: 20:00 – Zespół „4EVER” 21:00 – Zespół „DIADEM” 22:00 – Zespół „BUENOS ARES” 23:00 – Zespół „VEXEL” 24:00 – Zespół „FOCUS” Dożynki Powiatowe 26.08.2012r. Gwiazda wieczoru: 20:00 - Sławomir Łosowski - (lider zespołu Kombi) w programie: "Słodkiego miłego życia w Zaczarowanym Mieście" 21:30 - Dyskoteka pod gwiazdami z zespołem USC z Tarnobrzega W związku z organizowaną w dniu 25 sierpnia 2012 r. w Pysznicy imprezą pn. V Królewski Jarmark -Pysznica 2012 oraz organizowanych w dniu 26 sierpnia 2012 r. XIV Dożynek Powiatu Stalowowolskiego – Pysznica 2012 ZMKS planuje wprowadzić w tych dniach na linii nr 17 dodatkowe kursy oraz niektóre kursy wydłużyć. Dodatkowe kursy w sobotę (25.08.2012 r.) z Pysznicy do Stalowej Woli będą rozpoczynać się o godz.: 19:10, 20:30, 23:45. Dodatkowe kursy w niedzielę (26.08.2012 r.) z Pysznicy do Stalowej Woli będą rozpoczynać się o godz.: 12:20, 19:30, 23:45. Pozostałe kursy w sobotę (25.08.2012 r.) i w niedzielę (26.08.2012 r.) z Pysznicy do Stalowej Woli będą realizowane według obowiązującego rozkładu jazdy. Kursowanie autobusów w sobotę (25.08.2012 r.) i niedzielę (26.08.2012 r.) z Stalowej Woli do Pysznicy przedstawione jest w tabeli. http://zmkss(...)bota.pdf http://zmkss(...)iela.pdf ZAPRASZAMY !!! |
|
Dołączył: 8 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Dziś i jutro zapraszamy na PYSZNICE A co to są PYSZNICE? ![]() |
|
|
![]() |
|
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
![]() |
|
Dziś w Pysznicy o 20:30 jest koncert Kasi Kowalskiej z zespołem.
![]() 23 czerwca 2013 r. 15:00 – ,,HEJ! LATO CZEKA ” – część II prezentacji artystycznej zespołów z Domu Kultury w Pysznicy w której wystąpi Zespół „Mali Pyszniczanie”, Zespół Tańca „KIK”, Wokaliści Warsztatów „Nutka” oraz Zespół Wokalny „Takt”. Prezentacja połączona będzie z PROGRAMEM ROZRYWKOWO-ANIMACYJNYM DLA DZIECI w wykonaniu artystów z Krakowa, w której zobaczyć będzie można m.in. malowanie buziek, skaczące szczudła Powerizer, pokaz i nauka robienia ogromnych baniek mydlanych, itp. 15.30-16.30 - konkurs na najlepszą potrawę regionalną 16:30 – Uroczyste otwarcie imprezy pn. ,,VI KRÓLEWSKI JARMARK - PYSZNICA 2013" 16:45 – ,,HEJ! LATO CZEKA ” – cd. prezentacji 18:30 – Aukcja obrazów uczestników Klubu „Młodych Talentów” z Domu Kultury w Pysznicy oraz losowanie głównej nagrody z loterii fantowej 19:00 - taneczna biesiada z zespołem ,,BRAVO” Gwiazda wieczoru: 20:30 – KASIA KOWALSKA z zespołem 21:45 – taneczne pląsy pod gwiazdami z zespołem MASTERS |
|