Dołączył: 7 Lip 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Chciałabym się dowiedzieć jak jest u was czy marzniecie w domach? Ja mieszkam na 4 piętrze to mam na pewno cieplej niż na parterze ale i tak na termometrze mam 18.8 stopni. Jak jest u was ?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
nie wiem ile rano miałem stopni, ale nie było mi zimno
|
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
22,9 jak nas w mieszkaniu nie ma 23,5 jak gotujemy - dane z wczoraj. 2 piętro, blok ocieplony, dobre okna
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 15 Paź 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
no u mnie parter, blok-stare budownictwo ,ale zimno mi jest
![]() ![]() mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
![]() |
|
CYTAT no u mnie parter, blok-stare budownictwo ,ale zimno mi jest ![]() ![]() 21 - 22 stopnie to idealna temperatura. Zwiększ domowe obowiązki - nie będzię Ci zimno ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT no u mnie parter, blok-stare budownictwo ,ale zimno mi jest ![]() ![]() 21 - 22 stopnie to idealna temperatura. Zwiększ domowe obowiązki - nie będzię Ci zimno ![]() pocałujta w dupę wójta : ) i tak mam dużo roboty jak na mamę ,żonę i kochankę ![]() ![]() ![]() mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
rozwiązała problem niedogrzania - zaczęła szybciej i więcej pisać
|
|
|
![]() |
|
CYTAT pocałujta w dupę wójta : ) i tak mam dużo roboty jak na mamę ,żonę i kochankę ![]() ![]() ![]() Hmmm a mąż w tym czasie pracuje ![]() |
|
|
![]() |
|
no
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
![]() |
|
CYTAT no ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To trzeba było tak od razu, z tym niskim ciśnieniem. Nieszczelna jesteś ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT no ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To trzeba było tak od razu, z tym niskim ciśnieniem. Nieszczelna jesteś ![]() ![]() nie piję alkoholu ![]() ![]() mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
![]() |
|
CYTAT nie piję alkoholu ![]() ![]() Nie występują problemy z oddawaniem moczu ? Ps: za off topy prosze obwiniać Czekolade, jej to już i tak wszystko jedno. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT nie piję alkoholu ![]() ![]() Nie występują problemy z oddawaniem moczu ? Ps: za off topy prosze obwiniać Czekolade, jej to już i tak wszystko jedno. a co ma piernik do wiatraka ja o czym innym mówie ![]() ![]() ![]() mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
![]() |
|
CYTAT a co ma piernik do wiatraka ja o czym innym mówie ![]() ![]() ![]() Rozważam każdą możliwość problemu jakim jest zimno, dla Twojej osoby. Ps: off top --> Czekolada . |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT a co ma piernik do wiatraka ja o czym innym mówie ![]() ![]() ![]() Rozważam każdą możliwość problemu jakim jest zimno, dla Twojej osoby. Ps: off top --> Czekolada . noi? co żes mądrego wywnioskował? mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
![]() |
|
W pokoju mam 21 stopni, ósme piętro. Jak dla mnie temperatura znakomita.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT cytat] noi? co żes mądrego wywnioskował? Przyczyną jest słabe krązenie krwi - ruch w postaci manewrowania palcami po klawiaturze, to za mało ! |
|
|
![]() |
|
CYTAT W pokoju mam 21 stopni, ósme piętro. Jak dla mnie temperatura znakomita. tak, to jest odpowiednia temperatura pokojowa ale i tak mi zimnooo ![]() mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT cytat] noi? co żes mądrego wywnioskował? Przyczyną jest słabe krązenie krwi - ruch w postaci manewrowania palcami po klawiaturze, to za mało ! Ciśnienia i tak mi nie podniosłeś ![]() ![]() ![]() mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
![]() |
|
CYTAT tak, to jest odpowiednia temperatura pokojowa ale i tak mi zimnooo ![]() kasiu, spróbuj sie jakoś ogrzać - jest na to wiele sposobów ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ciśnienia i tak mi nie podniosłeś ![]() ![]() ![]() Wszystkie zawory pozamykane, bo chyba manewracja odbywa się tylko i wyłącznie, po klawiaturze? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Ciśnienia i tak mi nie podniosłeś ![]() ![]() ![]() Wszystkie zawory pozamykane, bo chyba manewracja odbywa się tylko i wyłącznie, po klawiaturze? ![]() no niestety, po klawiaturze sie pisze rękami-pupa i inne kończyny czasami sie poruszą ,ale to tylko jak mi zdrętwieją- podczas pisania rękami - bo tyłkiem sie nie da : ) ![]() mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
![]() |
|
CYTAT no niestety, po klawiaturze sie pisze rękami-pupa i inne kończyny czasami sie poruszą ,ale to tylko jak mi zdrętwieją- podczas pisania rękami - bo tyłkiem sie nie da : ) ![]() Katarzyna, Kasia przekroczyliśmy wszystkie granice dobrego smaku. Biedna Czekolada będzię musiała wypić piwo które nawazyliśmy. Co my najlepszego narobiliśmy. To Twoja wina!!! bo Ci zimno było/jest. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT no niestety, po klawiaturze sie pisze rękami-pupa i inne kończyny czasami sie poruszą ,ale to tylko jak mi zdrętwieją- podczas pisania rękami - bo tyłkiem sie nie da : ) ![]() Katarzyna, Kasia przekroczyliśmy wszystkie granice dobrego smaku. Biedna Czekolada będzię musiała wypić piwo które nawazyliśmy. Co my najlepszego narobiliśmy. To Twoja wina!!! bo Ci zimno było/jest. Ktośik ty sie dobrze czujesz? to chyba tobie mózg zamarzł? coś się czepił biednej czekolady?na rozgrzanie polecam ją gorącą ![]() ![]() mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ktośik ty sie dobrze czujesz? to chyba tobie mózg zamarzł? coś się czepił biednej czekolady?na rozgrzanie polecam ją gorącą ![]() ![]() Administratorzy wszystko widzą, widać dokładnie że zostałem sprowokowany, do bezcelowej dyskusji. |
|