|
![]() |
|
Witam.
Chodzę do klasy trzeciej gimnazjum, za niedługo będę wybierała szkołę. Najbardziej odpowiada mi LO KEN. Chciałabym się jednak dowiedzieć, co należy zrobić by nie chodzić na zajęcia religii? Jestem niewierząca, a te lekcje bardzo mnie zmęczyły w gimnazjum, stąd nie chciałabym tego powtórzyć. Czy ktoś może chodził "na Staszka" i nie uczęszczał na religię? Jeśli tak, to co musiał zrobić i czy miał jakieś problemy? (Problemy typu jakieś niemiłe zachowania nauczycieli na przykład) Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Nie wiem jak to jest w innych szkołach ale zapewne będziesz mogła napisać oświadczenie o tym iż nie jesteś katoliczką które twoja matka podpisze lub ojciec i dyrektor i już tyle nie będziesz musiała chodzić przynajmniej ja tak mam w technikum pod hutą. Także nie jestem katolikiem napisałem odpowiednie pismo i na religię nie muszę uczęszczać
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie wiem jak to jest w innych szkołach ale zapewne będziesz mogła napisać oświadczenie o tym iż nie jesteś katoliczką które twoja matka podpisze lub ojciec i dyrektor i już tyle nie będziesz musiała chodzić przynajmniej ja tak mam w technikum pod hutą. Także nie jestem katolikiem napisałem odpowiednie pismo i na religię nie muszę uczęszczać Dlaczego ma pisać,że nie jest katoliczką i tłumaczyć się z jakiego powodu nie chce uczęszczać na lekcje religii? ![]() To czy jest katoliczką czy nie,jest jej prywatną sprawą. Wystarczy oświadczenie że nie chce i tyle.Konstytucyjne prawo do wolności wyznania. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Kilku dobrych znajomych nie uczęszczało na religie na Staszica. Z tego powodu nie mieli żadnych nieprzyjemności
Pozdrawiam |
|