|
![]() |
|
Hahah swietnie jeszcze przy stole jestes nawet lepsza. A wiec wypowiadaja sie same matki polski ktore same wywalaly cycki byle gdzie bo przeciez mam male dziecko. Zero godnosci.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
a co jest niegodnego w karmieniu piersią?
co innego chodzić po mieście z dupą i cyckami na wierzchu, a co innego nakarmić dziecko, kiedy tego potrzebuje. poza tym koleżanka powyżej napisała, że wybrała takie miejsce, w którym była niewidoczna dla innych. a przynajmniej jej piersi. |
|
|
![]() |
|
Ty PolarnyStefku to najlepiej weź wracaj na Grenlandie bo tam to napewno nie zobaczysz na ławeczce żadnej matki karmiącej dziecko. A i wypraszam sobie, bo ja swojego cycka nie wywalam byle gdzie. Zacznij dobrze rozumować to co czytasz bo jak widać to masz duże z tym problemy. Weź juz najlepiej skończ wypowiadać się na temat o którym wiesz tyle coś miś polarny o Afryce!!!
|
|
|
![]() |
|
Przy stole w miejscu publicznym nawet jakbys usiadla w najciemniejszym kącie to w dalszym ciagu bedzie to miejsce publiczne i prostu nieodpowiednie. Mow co chcesz a dla mnie to wywalanie cycka bez godnosci dla siebie i dziecka. Są pewne granice intymnosci ktorych sie nie przekracza a ktorych nigdy nie zrozumie zaniedbana matka polka.
|
|
|
![]() |
|
Stefek, Ty chyba sie nie nassałeś w dziecięctwie matczynej piersi, że takie pierdoły wypisujesz ... Puknij się baranie (miśku) w swój pusty łeb, zanim coś napiszesz. Matka ma odmówić dziecku jedzenia, bo to niegodne?
CYTAT Są pewne granice intymnosci ktorych sie nie przekracza a ktorych nigdy nie zrozumie zaniedbana matka polka. ????????????????? A co powiesz swojej kobicie, kiedy będzie chciała nakarmić cycem (w miejscu publicznym) Twojego drącego się z głodu w niebogłosy dzieciaka? Powiesz jej, żeby szukała jakiejś nory i tam się zadekowała na czas karmienia? ![]() ![]() Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
![]() |
|
a skąd wniosek, że zaniedbana?
bo mi się wydaje, że zaniedbane matki polki to się bunkrują w domach i od początku ciąży do końca karmienia przynajmniej chodzą w workach pokutnych, żeby czasem widać nie było najpierw brzucha, potem piersi. poza tym mogłabym przytaczać wiele sytuacji, które jestem sobie w stanie wyobrazić (choć nie jestem jeszcze matką), kiedy nie bardzo jest inne wyjście niż nakarmienie dziecka w miejscu publicznym. tzn inne wyjście zawsze jest - do końca okresu karmienia nie wynurzać się z domu. jeśli tak lubisz ... a sorry, to nie ty byś siedział w domu tylko matka twojego dziecka, która nie mogłaby pozwolić sobie na kilkugodzinne wyjście do restauracji, bo w międzyczasie przypada pora karmienia, a w lokalu miejsc odpowiednich nie ma. ale co ciebie to? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Są pewne granice intymnosci ktorych sie nie przekracza a ktorych nigdy nie zrozumie zaniedbana matka polka. ...debili nie sieją, rodzą się sami. Tylko kurva, kto ich karmi? |
|
|
![]() |
|
W kazdej restauracji jest wc gdzie mozesz sobie isc i do woli wywalac cyca. Nawet jezeli mowimy o skrajnosciach i wspolnych wc z facetami to zawsze kabina jest oddzielona
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
a ty byś chciał jeść w śmierdzącym kiblu?
człowieku dziecko to też mały człowiek, tak samo jak ty, też ma nos i czuje zapachy. pomyśl trochę - to nie boli. |
|
|
![]() |
|
Mozesz wyjsc np do samochodu. A jezeli przewidujesz ze maluch bedzie glodny bierz butle w torbe i wsadz mu w jape jak sie zaczyna drzec za glosno.
|
|
|
![]() |
|
a jak przyjdę piechotą?
poza tym jak się karmi piersią to się nie karmi butelką (nawet mlekiem z piersi), bo butelkę o wiele łatwiej ssać i dziecko potem już piersi nie chce. a chodzi o to, żeby chciało. ktoś tu cię naprawdę trafnie podsumował - wiesz na ten temat tyle, co miś polarny o afryce. |
|
|
![]() |
|
Jak idziesz piechotą to masz problem. Masz dziecko to mysl co z nim zrobic jak i gdzie nakarmic a nie kaz aby polowa restauracji patrzyla jak przy stole wywalasz cycka bo to jest milion razy gorsze od lawki w parku.
|
|
|
![]() |
|
Polarny, dzieciak z Ciebie. Ograniczony jesteś maksymalnie. Jeśli przeszkadza Ci widok karmiącej piersią matki, to kup sobie klapki na oczy.
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
![]() |
|
Zebyscie sie nie zesrali a co w tym zlego ze mam swoje zdanie na temat matek, ktore w miejscach publicznych karmia golymi cyckami swoje dzieci? Jezeli jedna i druga ma inne zdanie to tak czy siak dalej bedzie to robic i bedzie uwazala ze jest swietna bo wlasnie spalnia swoja zyciowa misje czyli wydala na swiat potomstwo.
|
|
|
![]() |
|
![]() Pewnie sex też uprawiasz pod kołdrą i przy zgaszonym świetle, bo przecież "wywalanie" fiuta jest mało intymne i niegodne! Weź się człowieku ogarnij ![]() Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
![]() |
|
Stefku, zapewniam cię, że żadna matka (no, może znajdzie się taka jedna na milion) nie wywala się z premedytacją tak, żeby ją wszyscy widzieli. wręcz przeciwnie, szuka zacisznego kąta. a że czasem w miejscu publicznym - cóż, życie.
tak jak już pisałam wcześniej - zawsze można siedzieć z dzieckiem w domu i nie wychodzić nigdzie. bo nigdy nie wiadomo kiedy jak to mówisz taki dzieciak "rozedrze japę" albo "się zesra". pozostaje tylko współczuć twojej kobiecie. |
|
|
![]() |
|
Dziewczyny wywalajcie cycki! Ja tam chętnie popatrzę
![]() Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
![]() |
|
CYTAT ogolnie to jest bardzo mało miejsc zeby i mama i dziecko czuło sie komfortowo - tak samo jak z miejscem do karmienia ( my karmilysmy sie czasem na ławce) ale czasem widzialam ten \"dziwny\" wzrok ... Szkoda ze miasto nie mysli o młodych rodzicach i ich pociechach ... To zauwazcie ze ja bije glownie do tej wypowiedzi, a wlasciwie z dumy jaka bije od autorki, ze mogla na lawce karmic dziecko a wlascicie karmic sie nawzajem z dzieckiem jak sama to ujela. To mnie rozwalilo. Po prostu niewiarygodne przezycie wszyscy zazdroscimy. |
|
|
![]() |
|
ja tu nie widzę żadnej dumy, tylko rozczarowanie co najwyżej. miastem (a raczej tym, co oferuje młodym rodzicom) oraz ludźmi.
i nie dziwię się. |
|
Dołączył: 3 Wrz 2011r. Skąd: Stalowa Wola, Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
odbiegliście od tematy !!
Awwf |
|
Dołączył: 28 Sie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Stefanie Baranie,
Czytam Twoje wypowiedzi i zastanawiam się czy Ty aby nie byłeś w dzieciństwie karmiony tic tac’ami. Bardzo Ci natomiast współczuję, że narażany jesteś na widok nagich piersi obcych kobiet. Oglądając MTV oraz wypięte dupy zgrabnych lasek – zapewne przeżywasz traume. Widząc na ulicach kobiety, u których dekolt jest minimalnie większy od Twojego mózgu – przeżywasz zażenowanie. Billboard szczupłej modelki reklamującej rajstopy czy bieliznę z nogami wywalonymi ku górze niczym konstrukcja Wieży Eiffla – powoduje stan przedzawałowy. Sugerujesz koleżance aby karmiła w kiblu – ja sugeruję Tobie abyś w restauracji zupę opierdalał na klopie. Sugerujesz również aby „dała małemu butelkę w japę” – moim zdaniem, butelką to właśnie Ty powinieneś zostać wytrzaskany po ryju. Jeśli nie w młodośći, to przynajmniej teraz. Dla zdrowotności i trzeźwości umysłu. Podsumowując – kobiety skopały Cię po dupie jak gówniarza, tymczasem wskakuj w gumowce, bierz taczki, widły i wypierdalaj tam gdzie Twoje miejsce. Ostro? Przepraszam, debilizm należy tępić, dla dobra przyszłego, wykarmionego pokolenia. |
|
|
![]() |
|
Lucky, szkoda nerwów i słów - nie dotrze do tępaka.
Tomik - trafna obserwacja Polarny - do matmy! Matki karmiące - do cyców! Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
Dołączył: 15 Paź 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jezu.. dobrze ,że karmiłam butelka
![]() mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
Dołączył: 22 Cze 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
miałem się nie wypowiadac ale jestem tatusiem dwójki dzieci mam 31 lat.powiem tyle
![]() ![]() ![]() Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
![]() |
|
A gdzie ja napisalem ze mi przeszkadza? Przeszkadza mi w miejscu publicznym a restauracja przy stole to totalne przegiecie i zapewne te wszystkie dziwne spojrzenia myslaly to samo a glupia matka jeszcze sie cieszyla
![]() |
|