|
![]() |
|
Ludek..biadolic kazdy potrafi..a robic nie ma komu
![]() Gdybys poczytal troszke o tej imprezie to widziałbys ze trasa biegaczy i rowerzystow styka sie tylko w 2 miejscach o ile dobrze pamietam i to wtedy gdy juz całe 2 stawki beda porzadnie rozciagniete wiec tylko jesli ktos totalnie nie bedzie uwazal moze miec kłopot |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mariusz, nie zrozumiałeś mnie, chodzi mi o ogrom pracy przy organizacji takiej gigaimprezy a nie o to że się pozderzają
![]() ![]() ![]() ![]() To się musi posypać życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ludek, ale co się ma posypać. Wpłacasz kasę stawiasz się na czas ze zgłoszeniem i oświadczeniem i jedziesz. Trasa będzie wcześniej oznaczona i zabezpieczona. Zawsze przy takiej imprezie start nie jest dokładnie o wyznaczonej godzinie i dekoracja też się może przesunąć ale nie ma to wpływu na imprezę i dobrą zabawę.
W Stalowej jest dużo więcej cyklistów i szkoda, że takiej imprezy nie ma kto w Stalówce zorganizować. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Spokojnie, dadzą radę. szkoda że w stalowej nie ma kto się tym zająć:-( No w Stalowej jest 3 maja ![]() www.dnimiasta.com.pl/download/regulamin_cross.doc W ramach dni Stalowej Woli, start w Jastkowicach Na mieście już plakaty są ![]() życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
![]() |
|
Ten cykl imprez jest juz od kilku lat wiec chlopaki wiedza co robia. Choc jak zwykle pierwsze starty w nowym roku maja wpadki..tak bylo w Daleszycach gdzie start opoznil sie o 2 godziny az .
Co do imprezy u nas..to w tych jastkowicach jedyne co ma trasa wsponego z MTB to to ze moze byc kupa błota jak bedzie deszcze przed impreza . Wiem bo byłem tam rok temu..O wiele lepszym wyjscie byłaby trasa w okolicach smietnika |
|
|
![]() |
|
No rok temu biuro i start było zdaje się na ciemnym kącie
![]() a w Sandomierzu skoro nazwali imprezę : I Sandomierski Sportowy Weekend Kwitnących Sadów to chyba nie może być organizowana od kilku lat, bo by się nie nazywał I tylko któryś tam z kolei weekend ![]() życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
![]() |
|
Rok temu byla ta impreza w Jaskowicach . gdyby było na ciemnym kacie byłoby duzooo lepiej . A najlepsa trasa w okolicy to ta
http://www.gpsie(...)kisthsad Zrob takie kołka po 5.5 km ze 4 razy to sie ciut zmachasz . Polecam ta traske... |
|
|
![]() |
|
no to były dwie, bo w regulaminie stoi jak byk : "ciemny kąt"
![]() tyle że data 1 maja http://www.forum(...)country/ życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
![]() |
|
Maraton rowerowy w Sandomierzu jest jednym z tego cyklu http://www.mtbcrossmaraton.pl/ ..a jest w Sandomierzu pierwszy raz .
A nazwa I Sandomierski Sportowy Weekend Kwitnących Sadów to jest caly cykl imprez towarzyszacych ..takich jak np te biegi To jakies nie dopowiedzenie tam jest bo akurat bylem na tej imprezie rok temu i zapewniam Cie ze satrt i meta były w jastkowicach ..biuro imprezy tez |
|
|
![]() |
|
CYTAT Rok temu byla ta impreza w Jaskowicach . gdyby było na ciemnym kacie byłoby duzooo lepiej . A najlepsa trasa w okolicy to ta http://www.gpsie(...)kisthsad Zrob takie kołka po 5.5 km ze 4 razy to sie ciut zmachasz . Polecam ta traske... nie trafię w te twoje kreski ![]() ![]() Wolę ścieżki w okolicach przyszowskiej, ale i w okolicach ciemnego kąta jest super życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
![]() |
|
Ludek miało być na ciemnym kącie ale nadleśnictwo się nie zgodziło i było w Jastkowicach. W tym roku pewnie też tak będzie. Nie ma co porównywać 4 kółka po 2500 metrów w Jastkowicach do 60 km w Sandomierzu. Nawet w Ulanowie jest rajd organizowany na 60 km. W Ulanowie w zeszłym roku było około 200 cyklistów.
W te kreski nie trudno trafić:-)), a trasa faktycznie trudna i męcząca. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Tak..w Ulanowie było ok . Na poczatku były 4 kołka po lesie i polach ( okolo 2 km jedno kołko ) a potem rajd dla wszsytkich..o roznych dlugosciach trasy..10 km..30 i 50
|
|
|
![]() |
|
No różnica dystansu jest
![]() ![]() szkoda tylko że przy tej okazji biegi na tylu dystansach , bo nie opłaci się czekać po dyszce 5 godzin na ogłoszenie wyników, to odpuszczam ![]() życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
![]() |
|
Ja jade do Sandomierza rowerem . Nie mam auta z bagaznikiem na rower a PKP nie jezdzi tam..wiec zrobie okolo 100 w ten dzien..dojazd..przyjazd plus maraton ( wybiore chyba najkrotszy dystans bo to bedzie moj pierwszy prawdziwy maraton MTB )
|
|
|
![]() |
|
Jadę także do Sandomierza ale tylko żeby bujnąć garba i obadać system
![]() Propaguję wszystkim wycieczkę do Jeżowygo gdzie atrakcja jest Jeżowskagóra na której można niebotyczne prędkosci osiągać. Przy planowaniu dojazdu należy zwrócić uwagę na natężenie ruchu. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mariusz 77 nie boisz się jeździć po poligonie? ;p |
|
|
![]() |
|
Tam poligonu juz dawno nie ma...Jedyny skrawek jaki został gdzie czasami cos tam strzelaja to w okolicach Sezamu .
Co do poligonow jeszcze..w ciagu 2 lat maja rozminowac i zlikwidowac poligon na Lipie..jak ktos nie wie to raj dla grzybiarzy ( narazie mozna wejsc tylko na własne ryzyko ) |
|
|
![]() |
|
Eee, to dobrze, będzie więcej miejsca
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Kutcha, podjeżdżasz pod esowską? Pytam o tą betonową po lewej stronie. No chyba że dajesz radę pod tą po prawej:-)))
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Ja po esowskiej to lubie w zimie..na detce zjezdzac..z prawej i lewej..a z prawej lepsza zabawa
![]() |
|
|
![]() |
|
Po tej betonowej z lewej to raz mi się udało wjechać, a po tej z prawej to kilka razy...zszedłem i podbiegłem ;p
|
|
Dołączył: 27 Lis 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
a zjeżdżaliście z tej stromej na rowerze? Mój chłopak zjeżdża, przed pierwszym zjazdem stres ogromny a potem już spoko
http://www.youtu(...)rJlbPIRc Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|
|
![]() |
|
Nie no co ty. Mały błąd i po tobie. Za duże ryzyko jak dla mnie żeby zjeżdżać z tej górki.
A mam takie pytanie do tych co jeżdżą po lasach. Spotkaliście jakąś zwierzynę ? Chodzi mi tu o te groźniejsze zwierzęta ( dziki itp. ). Ja spotkałem kilka razy zaskrońca (albo to była żmija ;p). Pytam, bo samemu głębiej jechać w las to troszkę nerwowo chyba, nie ? |
|
|
![]() |
|
często spotykam jakieś małe "żmijki"
![]() ![]() ![]() życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
![]() |
|
Ja dosc czesto spotykam w lesie sarny i lisy..a jak jezdze gdzies w okolicach lesnyc stawow to roznorakie ptactwo dzikie no i oczywiscie teraz seozn sie rozpoczał na zaskronce i padalce ...bo żmije to ciezko sopotkac ( raz spotkałem tylko )
Ponizej fotka zaskronca spotkanego kilka dni temu..szkoda tylko ze ktos go zdazyl przejechac http://img59(...)17z.jpg/ |
|