|
![]() |
|
Gdzie sprzedają najlepsze? probowalam w tych przyczepkach ale tam hmm chyba nie maja swieze bo przeciez tam niema biezacej wody, widzialam jak w butelkach nosza, no i sprzedaja gyrosa a nie widzialam zeby mieli ten ruszt do kebabow co sie kreci wiec wszytsko mrozone. probowalam tez zapiekanki w tym barze nowo otwartym gdzie sprzedaja lody na hali- ale byly strasznie suche. a wy gdzie polecacie?? uwaielbiam zapiekanki, itp szkoda ze u ans niema np kfc
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 16 Wrz 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Sprobuj zapiekanek w Resecie ,ale wedlug mnie najlepsze sa te z budki czerwonej na rynku pod wiaduktem
![]() \"Przejść przez życie tak, aby pozostały ślady\" |
|
|
![]() |
|
Z czerwonej budy są Świetne
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Bar Zatorze! Spokojnie, w zaciszu i smacznie
![]() |
|
|
![]() |
|
W dvd sa rzeczywiscie dobre, w czerwonej budce nie probowalam ale w budkach boje sie kupowac chocby z tego wzgledu ze niewiem czy oni myja te warzywa, no i wiekszosc rzeczy maja mrozonych wole swieze. W resecie zamawialam pizze i nie bardzo mi podeszla byc moze zapiekanki sa dobre nie probowalam. Dobre i swieze maja tez w barze rodzinka na hali tylko ze wlasnie czasem trzeba czekac bo sa z pieca, czesto brakuje gyrosa bo zawsze schodzi im szybko. Probowalam tez w quatro z kurczakiem ale najlepsze sa tradycyjne zwykle z pieczarkami i szczypiorkiem. Pychaaa
|
|
|
![]() |
|
O baru zatorze nie slyszalam
|
|
|
![]() |
|
O,,barze zatorze,, chyba sie pisze, ale mniejsza o to. Ja polecam bar rodzinka, z pieca zawsze swieze, gyrosa daja duzo a zapiekanki pyszna, zgadzm sie ze w dvd tez sa pyszne i ze sie dlugo czeka, a w quatro mi nie przypadly do gustu, w przyczepkach wszystko mrozone nie maja warunkow na swieze rzeczy, w kfc jest pycha tylko maly minus ze w rzeszowie najblizej
|
|
Dołączył: 16 Wrz 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie zgadzam sie ze w budkach maja wszystko mrozone.Owszem w niektorych tak robią i je omijam szerokim lukiem bo sa poprostu niedobre.Ale w tej czerwonej sa pyyychaa,swieze pieczarki,warzywa i chrupiaca bagietka.Nawet glupi ketchup czy majonez jest lepszy od tych co podaja w innych budkach.Kolezanka tam kiedys robila i wiem co mowie a po drugie zawsze jest tam najwiecej ludzi
![]() \"Przejść przez życie tak, aby pozostały ślady\" |
|
Dołączył: 11 Sty 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Quattro ;)
|
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie chcę być złośliwy! Ludzie, czy wy nie macie takiego pomieszczenia jak kuchnia?
Z tych bud na targowicy to bym psu jeść nie dał. |
|
Dołączył: 3 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Bar na stacji "Bliska" w Agatówce, zapiekanaka "Kebab" w cenie 5 zł.
|
|
|
![]() |
|
Ostatnio jadam takowe w Biesiadowie koło hali. Cena 5-6zł w zależności od składników za 35cm. Bułka dość spora, składników nie żaułją no i świetne gęste sosy. Polecam.
|
|
|
![]() |
|
Najlepsze zapiekanki są w Smakusiu w Nisku obok stacji Bliska. Pychaaaaaa !!
![]() |
|
|
![]() |
|
Noo zajebiste są w DVD . Zawsze jadłam tą "Stalówkę" z kurczaczkiem była itp . Zajebioza
![]() |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Bar Zatorze! Spokojnie, w zaciszu i smacznie ![]() hahaha a co tam takiego smacznego jest ? ![]() Odmrazana pizza z biedronki ? Czy odmrazana zapiekanka takze z biedronki ?? Ludzi tam jest w ciagu tygodnia max 5 ![]() ![]() ![]() BAR ZATORZE ![]() ![]() ![]() ![]() Zapiekanki najlepsze sa domowe ! Kawalek mini bagietki, pieczarki, szynka badz kurczak troche papryki i posypac serem !!! Zadne micyje... Hamburgery i cheeseburgery najlepsze w Quattro ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
![]() |
|
Ktoś wie kto jest właścicielem tej czerwonej budki? Wie ktoś jak nazywa sie ta dziewczyna co tam sprzedaje?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Ktoś wie kto jest właścicielem tej czerwonej budki? Wie ktoś jak nazywa sie ta dziewczyna co tam sprzedaje? Kup zapiekankę to znajdziesz odpowiedź na swoje pytania ![]() Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
![]() |
|
na przeciw ronda na hali targowej dobre nawet nie z mikrofali tylko piecyka
|
|
|
![]() |
|
Według mnie najsmaczniejsze są nieopodal "Bliskiej" w Nisku.
Kiedyś bardzo dobre były w Planecie. Dobre jadłem też w DVD Zajebiste były w Nisku na plantach obok banku PKO. Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
![]() |
|
Najlepsze zapiekanki jakie jadłam są w Zielonej Budce, koło torów, w lasku. Niebo w gębie
![]() Wodę mają, warzywa są zawsze świeże i czyściutkie! POLECAM ! ![]() |
|
|
![]() |
|
Dla mnie najlepsze zapiekanki robią Panie w Resco (czy Resko) obok Rzemieślnika.
Mmm...ale bym teraz taką zjadła ![]() |
|
|
![]() |
|
Zgadzam się w 100% . Zapiekanki w Resko są odlotowe i zawsze świeże. Od lat tam kupujemy i nie możemy narzekać. I z tego co tam panie mówią to właściciel wszystko sam robi typu kotlety , pierogi itp. Pozdrawiam pana właściciela co tak dba o klientów. Aby było takich jak on jak najwięcej.
|
|
|
![]() |
|
zielona budka na hali targowej 100% satysfakcji ze smaku ;-)
syanley |
|
Dołączył: 18 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Kiedyś bardzo smakowały mi w Quatro i Dvd, ale dawno nie jadlam wiec nie wiem jak teraz, ale po wypowiedziach wyżej widze że nadal smaczne
![]() |
|
|
![]() |
|
Najlepsze w dvd!
|
|