|
![]() |
|
CYTAT W ramach akcji zapobiegania samobójstwom, można by umieścić na autobusie napis: \"Stalowe Miasto przeciwko samobójstwom - dołącz do nas\". Co o tym myślicie ? Myślę, że w ramach akcji zapobiegania rozprzestrzenianiu się debilizmu, można by umieścić na autobusie napis: \"Stalowe Miasto przeciwko głupocie - odłącz idiocie internet\". A swoja drogą...skąd Ty bierzesz takie zajebiaszcze pomysły? |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Skąd biorę?
![]() Florek jest "muzą" mą... ![]() Gdyby był odrobinę mądrzejszy,zrozumiałby jak jest głupi. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 29 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Po prostu próbuję wymyśleć hasło które zareklamowałoby naszą akcję.
|
|
|
![]() |
|
Naszą akcję, powiadasz
![]() Ty to jednak jesteś kreatywny gość. Nie myślałeś,żeby się zapisać do harcerstwa albo do fundacji "Mam marzenie"? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Naszą akcję, powiadasz ![]() Ty to jednak jesteś kreatywny gość. Nie myślałeś,żeby się zapisać do harcerstwa albo do fundacji \\\"Mam marzenie\\"? Tak Scelerisque. "Nasza"akcja. Niniejszym zostaliśmy znacjonalizowani. ![]() Co do "naszego guru"Florka... ![]() Aby powstała zygota potrzebne jest jajeczko i plemniczek. Pomyśleć,że ten "najinteligętnieszy" i najsprytniejszy stał się Florkiem a i tak IQ ma niższe niż dopuszczalna prędkość na obwodnicy STW. ![]() PS.Florek zapodaj numer, to ci wyślę SMS-a o treści "POMAGAM". ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 5 Sty 2009r. Skąd: Aluminiowy Padół Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Problem samobójstw w Stalowej Woli., Trzeba coś z tym zrobić. Trza to wrzucić na facebuka ![]() pukając się w czoło, pokazujesz najsłabiej funkcjonujący element Twojego organizmu! |
|
|
![]() |
|
Właśnie trafiłem na komunikat,że Policja znalazła niezidentyfikowane zwłoki samobójcy z mikroskopijnej wielkości"klejnotami".
![]() Florek,odezwij się jak najszybciej,bo pomyślę że to Ty!!! ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Ludzie dajcie już sobie spokój. Człowiek chce dobrze, a jedyne co Wy, jako stalowowolska "ynteligencja", potraficie to kogoś zwyczajnie wyśmiać robiąc przy okazji totalny offtop.
|
|
|
![]() |
|
Kaczkaa, plusem takich tematów jest identyfikacja idiotów. Można sobie wynotować nicki userów, których się później ignoruje i nie wdaje z nimi w dyskusję. Także jakiś sens ten temat ma
![]() |
|
|
![]() |
|
Dobra. Pośmialiście się.
Jeżeli nie podobają wam się moje pomysły, to przedstawcie własne. Co proponujecie ? |
|
|
![]() |
|
Nic nie jesteście w stanie zrobić . Samobójstwa będą do końca tego świata .
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Właśnie trafiłem na komunikat,że Policja znalazła niezidentyfikowane zwłoki samobójcy z mikroskopijnej wielkości\"klejnotami\". ![]() Florek,odezwij się jak najszybciej,bo pomyślę że to Ty!!! ![]() Ty to na powaznie? ja ostatnio słyszałam ze policja czy ktos tam znalazł ciało jakiegos goscia chyba sie wyhustał albo cos jakis rafał radek czy jakoś tak... ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Owszem, możemy coś zrobić - udzielić emocjonalnego wsparcia osobom potencjalnie zagrożonym samobójstwem
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Owszem, możemy coś zrobić - udzielić emocjonalnego wsparcia osobom potencjalnie zagrożonym samobójstwem ![]() powaznie, potrzebuje wsparcia emocjonalnego :] w tej chwili probowalem wbic sobie mala lyzke ktora przed chwila zarlem lody, jeszcze kilka razy przeczytam takie brednie to bede bardziej zdeterminowany i przejde sie do kuchni po noz. florek, bo troche zagubiony jestem, Ty to wszystko piszesz na powaznie, czy sobie jaja robisz i pokazujesz srodkowy palec czytelnikom? iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Florek, masz pierwszego pacjenta, wykaż się. Pokaż, że w końcu temat na coś się przydał skoro już ifg doprowadziłeś do takiego stanu
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dobra. Pośmialiście się. Jeżeli nie podobają wam się moje pomysły, to przedstawcie własne. Co proponujecie ? Żyjesz! ![]() Wspaniale. ![]() Tylko kto prócz Ciebie miał takie małe "co nieco"? ![]() Co do w przedstawienia własnych pomysłów, to proponuję założenie "Klubu Stalowowolskiego Samobójcy". ![]() Wiek ,wygląd,płeć czy poziom IQ bez znaczenia. ![]() Oczywiście Florku,Ty będziesz jego prezesem honorowym. ![]() Wybory będą potem coroczne,a wygra je ten, który w najbardziej widowiskowy i idiotyczny spoosób zejdzie z tego świata. ![]() Mam nadzieję Florku,że zostaniesz wybrany na pierwszą kadencję. ![]() Widzę Tobie wielki potencjał intelektualny. ![]() Nie zawiedź mnie i zrób to jak najszybciej. ![]() Wiesz po czym zidentyfikujemy, że to byłeś Ty ,Prezesie. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jestem przeciwny samobójstwom , ale mimo to szukam w jakiś sposób usprawiedliwienia dla samobójców ...
Bo wśród takiego kłamstwa , braku miłości , pogoni za pieniędzmi nie wszyscy są w stanie się odnaleźć . |
|
|
![]() |
|
ermol tu nie chodzi o pogon za pieniedzmi tylko o to ze ludzie zyja w skrajnej biedzie ja sam mam 21 lat mam wlasne mieszkanie ktorego nie jestem w stanie utrzymac jak jednostka pracujac za 1150 zl na reke (160 h) w miesiacu ten kraj to istne pieklo w niemczech ceny sa porownywalne do naszych a zasilek dla bezrobotnych oscyluje w granicy 870 euro gdzie a najnizsza krajowa wynosi 8.60 euro gdzie glupia pasta do zebow kosztuje 1.60 euro chleb 70 centow a tygodniowa wycieczka do turcji kosztuje 400 euro czyli przecietna tygodniowka dla zwylkego pracownika fizycznegoa dla przecietnego mieszkanca stalowej woli nie lada problemem jest np kupno nowej lodowki pozdrawiam
|
|