|
![]() |
|
Witam.
Jestem nowa w mieście i chciałam zapytać o parę rzeczy, mianowicie gdzie w Stalowej Woli można: 1. kupić i sprzedać podręczniki ( interesują mnie tylko miejsca gdzie dostanę gotówkę do ręki) 2. wysłać paczkę kurierem w najniższej cenie 3. zjeść dobrze i tanio |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
1. są takie punkty, ale konkretnie nie pamiętam gdzie
2. szukaj w necie: http://www.parce(...)nik.html 3. dobrze i tanio? próbuj po kolei ![]() |
|
|
![]() |
|
1. antykwariat, bodajże są 3, jeden na hali, drugi w takim małym kiosku na edukacji, a 3 jest koło avanti (pizzeri) nad sanem. Ale ogólnie to nie wiem czy jest to dobre rozwiązanie
![]() |
|
|
![]() |
|
1. Koło wiaduktu (przy zjeździe w prawo patrząc od strony zatorza) jest taki kiosk, w którym skupują podręczniki. Drugi punkt jest na Poniatowskiego obok pizzerii Avanti i Capri. Jak jesteś nowa w Stalowej to możesz nie wiedzieć gdzie to jest. Jeśli ta mapa ci pomoże to skup podręczników jest kilka lokali obok: http://www.zumi.(...)t=Szukaj
3. Kiedyś można było zjeść dobrze i w uczciwych pieniądzach w De Gusto na K.E.N. Teraz jest tam restauracja Papryka, ale nie wiem czy dalej jest dobrze i bez zdzierania. Oprócz tego to kilka lat temu bar mleczny na Staszica był całkiem dobry. No i bar Ravioli na Popiełuszki 40 ludzie sobie chwalą. |
|
|
![]() |
|
W tym kiosku koło wiaduktu to byłam tylko mało mi zaoferowali za sprzedaż podręczników, a te dwa pozostałe punkty to gdzie dokładnie?
|
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
wysylajtaniej.pl
używam ich od długiego czasu. Płacę i kurier zjawia się wieczorem w oddziale dpd bulisz 40złotych, a pod oddziałem dpd poprzez wysylajtaniej 19.99 i dajesz do dpd. Kurier może ci podjechać po południu w dowolne miejsce i odbiera paczke polecam. 3. Bar ravioli i Kaprys i nie oszukujmy się tanio i dobrze tylko tam "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
Jeśli chcesz w dobrej cenie sprzedać podręczniki to tylko na allegro lub wystaw tutaj ogłoszenie. Dostaniesz dużo więcej niż w antykwariacie.
A tanie i dobre jedzenie to tak jak Jacek pisze, w barach mlecznych. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
Co do jedzonka,to śmigaj do baru przy Popiełuszki 40?.
Jest to na końcu ulicy,przy Plantach od strony Ofiar Katynia. Nie jest to Mariot,ale lepiej tam niż w jakiejkolwiek pizzerii czy McDonaldzie(takiego w STW nie ma.Na szczeście). Masz wszystko-od żurku,poprzez pierogi,na mielonym z pyrami i sałatkami skończywszy. Zarcie domowe i tanie. ![]() Wielu zachwala pizzerie itp.badziewie,a to co tam serwują jedzą codziennie w domu i się cieszą. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
A to obok jubilera, diadem czy jakoś tak to nie jest antykwariat?
Fajne sałatki mają w rustice na przeciwko policemanów, polecam Ci z kurczakiem. Pierogi jednak najlepsze w ostatnim sklepie w tym pasażu co capri jest, u juleczka chyba. Z mięsem jak na kupne są genialne. Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Jacek 3. Bar ravioli i Kaprys i nie oszukujmy się tanio i dobrze tylko tam ![]() Jak jestem głodny a nie gotuje w domu to tylko tam jadam. A próbowałem prawie wszędzie. |
|
|
![]() |
|
2. ravioli i kaprys (zwłaszcza pierwsza pachnie PRL'em) ale tak jak już pisano tylko tam jest i dobrze i tanio
3. Co do przesyłki polecam paczkomaty.pl Nie do końca kurier, ale chyba nawet bardziej wygodne, szybkie i tańsze. Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
|
![]() |
|
Jusek ale ty jestes Jusek
![]() CYTAT Co do jedzonka,to śmigaj do baru przy Popiełuszki 40?.
Jest to na końcu ulicy,przy Plantach od strony Ofiar Katynia. Nie jest to Mariot,ale lepiej tam niż w jakiejkolwiek pizzerii czy McDonaldzie(takiego w STW nie ma.Na szczeście). Masz wszystko-od żurku,poprzez pierogi,na mielonym z pyrami i sałatkami skończywszy. Zarcie domowe i tanie. ![]() Wielu zachwala pizzerie itp.badziewie,a to co tam serwują jedzą codziennie w domu i się cieszą. ![]() |
|