|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 3 Gru 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Nie wiedziałem,że pierdzenie o różnej skali i zabarwieniu dźwięku, może komuś sprawiać frajdę i dawać,tyle niespodziewanych doznań,o naturalnym zapachu już nawet nie będę wspominał...
![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=0VoQGGzkWzo
|
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie wiedziałem,że pierdzenie o różnej skali i zabarwieniu dźwięku, może komuś sprawiać frajdę i dawać,tyle niespodziewanych doznań,o naturalnym zapachu już nawet nie będę wspominał... ![]() To po grzyba cokolwiek tu piszesz? Ludzie wydają grube pieniądze czasem, żeby to wszystko brzmiało tak jak trzeba i każdy głupi o tym wie, no chyba, że całe życie spędził w lesie z dzikami. Druga sprawa to taka, że fajne brzmienie to niekoniecznie głośne brzmienie, które budzi w środku nocy ludzi w blokach. Takim bałwanom powinno się z miejsca zabierać dowód rejestracyjny. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Takim bałwanom powinno się z miejsca zabierać dowód rejestracyjny. ...i dostęp do neo ![]() |
|
|
![]() |
|
Są różne zboczenia na tym świecie, ale zeby podniecać się pierdzeniem jakiegoś starego skorodowanego żęcha, wolałbym dziewczyne za cycka potrzymać
![]() |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Są różne zboczenia na tym świecie, ale zeby podniecać się pierdzeniem jakiegoś starego skorodowanego żęcha, wolałbym dziewczyne za cycka potrzymać ![]() Oni też by woleli ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Niezapomniany dźwięk miał maluch na bredzie pachonia drący morde o 6 rano po osiedlu. Kto wie co to breda zrozumie o czym mowa.
A z cywilnych aut słyszałem kilka supercarów ale i tak w pamięci zostaje mi Corvetta 2007. Nie miała tyle mocy co porshe ale bulgot v8ki to marzenie. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|