|
![]() |
|
Witam forumowiczów. Mam proste pytanko. Znacie moze jakieś ciekawe miejsca w naszym miescie gdzie mozna sie wybrac z drugą osobą?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Ludzie często narzekają, że nie ma co robić w Stalowej Woli, że można tylko pić browar i to wszystko. Zatem warto posłuchać, co jeszcze można w Stalowej Woli zrobić, ewentualnie co ciekawego można zobaczyć. Ja np. lubię (lubiłem) pojeździć na rowerze, a w stalowej nie brakuje fajnych miejsc. Np. Stalowa Wola- Nisko-"Waldekówka"-Zarzecze- Jastkowice- Stalowa Wola. Trasa dla amatorów, cały czas po asfalcie.
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Park Lubomirskich w Charzewicach - przebiękne miejsce.
Teren wzdłuż Sanu - spacer ścieżkami wzdłuż brzegu Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Sory czekolada, ale temat akurat jest spoko. Ludzie często narzekają, że nie ma co robić w Stalowej Woli, że można tylko pić browar i to wszystko. Zatem warto posłuchać, co jeszcze można w Stalowej Woli zrobić, ewentualnie co ciekawego można zobaczyć. Ja np. lubię (lubiłem) pojeździć na rowerze, a w stalowej nie brakuje fajnych miejsc. Np. Stalowa Wola- Nisko-\"Waldekówka\"-Zarzecze- Jastkowice- Stalowa Wola. Trasa dla amatorów, cały czas po asfalcie. Dokładnie ![]() Ja innym proponuje obwodnice ![]() |
|
Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Usunąłem wpisy nie związane z tematem.
|
|
Dołączył: 23 Cze 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Usunąłem wpisy nie związane z tematem. Dzięki, już nie nadążałem, wszędzie biegunka umysłowa, post pod postem x 3, albo jakieś złośliwości. Jeśli ktoś jest zaineresowany tym, by poznać ciekawe miejsca i ich historię to zapraszam: Ku przygodzie! |
|
|
![]() |
|
SM i Stalowy piszcie na temat, OK? Piękny przykład, nie ma co.
Osobiście nie uważam błoni za godne polecenia. Chyba, że na cross lub quad, to owszem. Park w Charzewicach, owszem, ale wiosną i jesienią, no - zimą śnieżną jeszcze jeszcze. Muzeum Regionalne ![]() //Nie usuwać wpisów moderacyjnych ! -SM Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
Dołączył: 28 Sie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
nie na temat
StalowyMiastowy |
|
|
![]() |
|
-SM
Będzie banan koleżanko ! Generujesz rozpierdol. Tak trudno zrozumieć ? Dobrze. Lody odpadają. Może faktycznie muzeum ![]() |
|
|
![]() |
|
Patrzcie sobie Moderatorki na łapska
![]() Ja też nie skasowałem, być może ktoś widział że to był żart (tekst że to kuriozum admina i moda naraz pouczać) i to usunął. Nic się nie stało ![]() ![]() /przepraszamy za usterki/ StalowyMiastowy Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
Dołączył: 28 Sie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
FIN
![]() Proszę oczekiwać zmian w regulaminie. SM wkrótce je wprowadzi. Tak dłużej być nie może. Dość wulgaryzmów. StalowyMiastowy |
|