|
![]() |
|
Witam.
Interesuje mnie gdzie można w Stw kupić feromony nie licząc sex shopu? Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam, proczę o konkretne odpowiedzi. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Parę dni temu widziałam w aptece koło Planety, w cenie 49 zł. Wydaje mi się, że dla kobiet, jednak nie jestem pewna.
|
|
|
![]() |
|
Darku niby łan, łan, łan, łan...., dlaczeguż nie wierzysz w swoje możliwości, ino uciekasz się do oszukaństw?.
Nie sądzę,aby feromon pomógł Ci zjednać sobie płeć piękną. Choćby nawet, to chwilowo, potem panna da Ci...., ale co najwyżej w pysk, za szwindel. Feromon, to nie tabletka gwałtu, że nie będzie wiedziała z kim miała do czynienia ![]() Dla mnie facet, który ucieka się do podstępu jest dupkiem skazanym na porażkę. Czyż nie lepszy zapach to np. Versace, który przebija nawet zapach świeżo skoszonej trawki ![]() |
|
|
![]() |
|
W Stalowej nie widziałem, ale spróbuj poszukać w sklepach internetowych. Często dostaniesz to samo taniej, a przesyłka kurierem będzie w 1-2 dni.
|
|
|
![]() |
|
darek11111 czy zdajesz sobie sprawę, że babki to nie biedronki, ćmy ani inne robale by na feromony leciały?
![]() ![]() Więc jeśli nie chcesz dostać cioty to sugeruję uważać. ![]() Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
|
![]() |
|
|
|