|
![]() |
|
Witam,
Chciałbym przegrać kasetę VHS na DVD. Orientuje się ktoś gdzie mogę to zrobić w Stalowej Woli i jaki jest koszt takiej usługi? Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija |
|
|
![]() |
|
zrobi to prawie każdy kamerzysta który nagrywa na weselach i biorą za godzinę przegrywania ale zabij mnie nie pamiętam ile
|
|
Dołączył: 17 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Witam, Chciałbym przegrać kasetę VHS na DVD. Orientuje się ktoś gdzie mogę to zrobić w Stalowej Woli i jaki jest koszt takiej usługi? Ludzie po co wy kupujecie komputery jeżeli nic nie umiecie na nich robić poza przeglądaniem stron www? ![]() CYTAT Dokładnie, zrób to sam. ![]() |
|
|
![]() |
|
W tesco w punkcie z kluczami facet przegrywa, ale nie wiem za ile i czy robi to dobrze.
pozdrawiam Na świecie nie ma dużej liczby idiotów, ale są tak sprytnie rozmieszczeni, że na bank na jakiegoś trafisz. |
|
|
![]() |
|
Czy ktoś orientuje się gdzie obecnie można przegrać kasetę VHS na DVD za niewygórowaną cenę?
|
|
Dołączył: 12 Lip 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam,jesli masz magnetowid to pożycz od kogos dvd z nagrywarką i sam przegraj.Ja tak przegrywałem.
|
|
|
![]() |
|
w tesco obok pralni jest taki kiosk z zegarkami, dorabia klucze i tam na szybie pisze że przegrywają z VHS na DVD. Jaka cena to nie mam pojęcia.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Witam, Chciałbym przegrać kasetę VHS na DVD. Orientuje się ktoś gdzie mogę to zrobić w Stalowej Woli i jaki jest koszt takiej usługi? CYTAT Ludzie po co wy kupujecie komputery jeżeli nic nie umiecie na nich robić poza przeglądaniem stron www? ![]() Nie podniecaj się tak, ja np. mam kilka kaset VHS i niedziałające video , więc sam działający komp do niczego się nie przydaje... |
|
|
![]() |
|
salon foto bogusław kwieciński
syanley |
|
|
![]() |
|
Byłem w tesco i spytałem jaka cena więc 20 zł za 1 godzinę.
|
|
|
![]() |
|
Dzięki Stecyk. To w takim razie do tesco się nie wybiorę bo znalazłam tańsze oferty ;)
|
|
|
![]() |
|
A gdzie są te "tańsze oferty"?
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
![]() |
|
To ja poproszę info na priva.
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
![]() |
|
Byłbym wdzięczny za info na priv
|
|
|
![]() |
|
Ja teź poproszę info na priv.
|
|
|
![]() |
|
A przegrywanie kasetek z kamerek DVI na pendriver/dysk/CD ? Ktoś coś ?
|
|
|
![]() |
|
mam w domu sprzęcik tzn przejściówkę pod magnetowidy kamery, piszcie na priv dogadamy się
![]() |
|
|
![]() |
|
proszę o nie wysyłanie pytań o przegrywanie kaset gdyż za symboliczną czekoladę wziąłem już kilkanaście kaset i trochę z tym zejdzie.
Konwertery / przejściówki dostępne na allegro, drogie nie są a przegrywanie jest dziecinnie proste. pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
Podbijam temat
Gdzie w Stalowej przegrają mi kasętę na inny nośnik? Ludzie zastanawiają się jak zabić czas, a to czas ich zabija... |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Paweł Tokarz na fb. Wrzuca fotki rozwadowa i zajmuje się tym.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|