|
![]() |
|
Witam . czy wybiera się ktoś na narty w grudniu. ?????
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Może zacznijmy od tego, czego pytasz?
![]() Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
![]() |
|
Mój drogi w grudniu w Australii jest lato a nie zima. Trzeba było lecieć w czerwcu do Australii to byś mógł pospacerować po pięknych górach.
|
|
|
![]() |
|
Ja się wybieram w Alpy, ale jadę do Austrii.
Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
![]() |
|
Pytam bo chciałbym pojechać, ale nie wiem z jakim biurem najlepiej, czy ktoś może coś polecić
![]() Jeśli chodzi o Australie to ktoś źle przeczytał ![]() |
|
|
![]() |
|
Zapomnij o biurze - i tu mówię szczerze. Poszperaj w necie i sam sobie znajdziesz 2x lepszy wypoczynek.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
![]() |
|
Szukam i szukam i nic . A możesz coś polecisz ??
|
|
|
![]() |
|
Jak wejdziesz na booking.com to znajdziesz tam ośrodki z pokojami do wynajęcia . Oczywiście bez pośrednictwa biur podróży.
|
|
|
![]() |
|
Stacjonarne biura podróży nie mają zbyt atrakcyjnej oferty. Sama korzystałam kilka razy z internetowego(sprawdzonego)biura jadąc na wakacje, ale wiem, że narty też sprzedają :
http://www.travelone.pl/ Polecam ![]() |
|
|
![]() |
|
A może zbiera się jakaś grupa to chętnie dołączę ?? Ale szukam dalej !!
|
|
|
![]() |
|
Jeżeli grupa, to trzeba zabukować albo domek, albo kilka apartamentów. Lepiej się spiesz, bo może być za późno
![]() Najlepiej szukać na austriackich stronach. Na polskich za wiele nie ma, dlatego, że my, jako biedny naród, nie mamy zazwyczaj pieniędzy na takie, dość drogie, wypady. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
![]() |
|
Myślałem się do kogoś dołączyć , bo samemu to tylko biuro zostało . Ale jak niema nikogo to trudno , szukam dalej .
|
|
|
![]() |
|
W tym roku wybieram się do doliny Zillertal a dokładniej do Mayrhofen. Niestety jadę z rodziną więc nie mogę Ci pomóc ale polecam to miejsce!
![]() Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
![]() |
|
CYTAT W tym roku wybieram się do doliny Zillertal a dokładniej do Mayrhofen. Niestety jadę z rodziną więc nie mogę Ci pomóc ale polecam to miejsce! ![]() Jeśli możesz to napisz czy jedziesz z biurem czy sam szukałeś . A tak to nikt nie jedzie ?????? |
|
|
![]() |
|
Nie rozumiem, z kimś albo z biurem? sam nie zorganizujesz sobie wyjazdu?
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
![]() |
|
Próbuje ale jak na razie nic , nie wiem ja do tego podejść , chodzi o to żeby dobrze wybrać a nie pojechać i klapa
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
przeciez sa fora gdzie opisane sa tylko osrodki i konkretne miejsca, poszukaj wlasnie tam, znajdziesz tez pewnie duzo zdecydowanych na wypad
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Jeżeli grupa, to trzeba zabukować albo domek, albo kilka apartamentów. Lepiej się spiesz, bo może być za późno ![]() Najlepiej szukać na austriackich stronach. Na polskich za wiele nie ma, dlatego, że my, jako biedny naród, nie mamy zazwyczaj pieniędzy na takie, dość drogie, wypady. No popatrz a ja myslalam, ze w jezyku polskim istnieje takie slowo jak ZAREZERWOWAĆ. Jak widac mylilam sie. |
|
|
![]() |
|
Mysia, masz jakiś problem? Jak tak to może przenieś go do nowego tematu, w którym podzielisz się nim ze Stalowowolanami?
![]() Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|