|
|
|
|
|
Chce kupić telefon komórkowy , który komis z telefonami polecacie a do którego lepiej nie wchodzić ?
Moderowano przez: Kamil Wielkie litery.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikt nie zna dobrego komisu z telefonami ? gdzie najlepiej kupić. ?
|
|
|
|
|
|
|
Miesięczny ZTE BLADE do sprzednia.
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
|
|
Polecam komisy Kriss'a (jeden na hali targowej, drugi na edukacji w tunelu), od dawna jak mam coś kupić lub naprawić to tylko tam. Zdecydowanie odradzam komis koło wejścia do sklepu PSS Społem koło hali targowej, sprzedają marnej jakości telefony z nieoryginalnymi częściami, w dodatku w torbach foliowych lub jak się uda w innych pudełkach i z łaską dają pasującą ładowarkę - brak możliwości wymiany lub zwrotu! Patologia!
|
|
|
|
|
|
|
Prawda jest taka, że żadnego komisu nie polecę. Generalnie Allegro bije na głowę ceny komisowe. Ja już niejeden telefon kupiłem na Allegro i nigdy nie było problemów. Oczywiście trzeba przeglądąć sprzedawcą, od którego się kupuje, ale od tego masz komentarze i historię tego co sprzedawał.
Ostatnio nawet szukałem telefonu dla seniora z rodzinki, to ceny telefonów w porównaniu z allegro były co najmniej 40-50% większe w zależności od telefonu. Ogólnie aukcje allegro są dla ludzi trzeźwo patrzących na świat, kupujesz tylko od tego sprzedawcy, który na prawdę jest wiarygodny.
|
|
|
|
|
|
|
Ja kupiłam jakiś miesiąc temu telefon, w komisie koło boxu na hali targowej..Do tej pory się trzyma i jest idealny, nic się nie dzieje z nim, wszystko dostałam do niego !! polecam ten komis !! jest tanio i miła obsluga :-)
|
|
|
|
|
|
|
Witam! To przy okazji i ja skorzystam i zapytam: gdzie w Stalowej moge kupic zestaw startowy? Przylatuje na 3 tygodnie z US i chce wziasc telefon w systemie "na karte" Ktos poleci jakis punkt gdzie cos takiego zalatwie szybko i sprawnie? Za informacje dziekuje!
|
|
|
|
|
|
|
W polsce kupisz w/w zestaw wszędzie u nas nie rejestrujesz pre paida - nawet na stacji paliw kupisz.
Co do komisu to w tesco kupowałem żonie telefony komis na wejściu, sprzedawałem ze 3 sztuki i też dobra cena była i bezproblemowo naprawiali telefony. Nie znam nazwy to nie podam. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
|
|
Wogóle to jaki Cie interesuje telefon i ile zamierzasz na niego kasy przeznaczyc ?
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witam! To przy okazji i ja skorzystam i zapytam: gdzie w Stalowej moge kupic zestaw startowy? Przylatuje na 3 tygodnie z US i chce wziasc telefon w systemie \"na karte\" Ktos poleci jakis punkt gdzie cos takiego zalatwie szybko i sprawnie? Za informacje dziekuje! W kazdym kiosku, supermarkecie, salonie firmowym, stacji benzynowej, saloniku prasowym, itd(dotyczy samego startera). A jesli chodzi o zestaw starter plus tel to w kazdym salonie, ale wtedy drogo tel sobie licza. |
|
|
|
|
|
|
CYTAT Co do komisu to w tesco kupowałem żonie telefony komis na wejściu, sprzedawałem ze 3 sztuki i też dobra cena była i bezproblemowo naprawiali telefony. Nie znam nazwy to nie podam. Ten w Tesco przy wejściu głównym to też komis KRISS-a. |
|
|
|
|
|
|
Nie polecam komisu Kriss na edukacji w tunelu!! Telefon naprawiali mi 2 m-ce. Pan mnie okłamywał, że telefon będzie za dwa dni i tak jeździłam jak głupia przez 2 m-ce. Na koniec zapłaciłam 70zł i telefon dalej nie był sprawny lecz nie miałam ochoty już tam jechać. Jakimś cudem baterie do telefonu włożyli mi jakąś obcą. Nigdy więcej tam nie pójdę.
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT jechać. Jakimś cudem baterie do telefonu włożyli mi jakąś obcą. Standardowe działanie komisów/serwisów. Kiedyś oddałem fona do autoryzowanego serwisu pewnej marki i również oddali z inną baterią o dużo krótszej żywotności. W niektórych serwisach potrafią nawet poddtopić fona i powiedzieć, że był zalany ![]() Pewnego czasu zakupiłem sobie odpowiedni śrubokręt do telefonów i w razie jakichś problemów naprawiam sobie sam telefon, soft też sobie potrafię wgrać. Żaden qt Rada ode mnie, jak musisz oddać fona do naprawy to umieść na baterii swoje znaki, oznacz ją, potem zrób fotki z tymi znakami i zachowaj dla siebie. Nie informuj o tych znakach kiedy oddajesz telefon do naprawy. Przy odbiorze w razie problemów pokaż fotki i porównaj z zamontowaną baterią. |
|
|
|
|
|
|
CYTAT Nie polecam komisu Kriss na edukacji w tunelu!! Telefon naprawiali mi 2 m-ce. Pan mnie okłamywał, że telefon będzie za dwa dni i tak jeździłam jak głupia przez 2 m-ce. Na koniec zapłaciłam 70zł i telefon dalej nie był sprawny lecz nie miałam ochoty już tam jechać. Jakimś cudem baterie do telefonu włożyli mi jakąś obcą. Nigdy więcej tam nie pójdę. Moim zdaniem najlepszy serwis w Stalowej Woli jest w Jubilacie. Ja swój telefon tam oddawałem do naprawy. Zresztą komisy jak mają jakąś zagrychę to też tam zanoszą. |
|
|
|
|
|
|
Dobra dobra, problem to mają klienci komisów, które drą z nich kasę jak mogą. To ostatnie miejsce, w którym kupiłbym telefon.
|
|