~~luki | |
![]() |
|
Witam. Czy ktoś wie, co to była za akcja policji dziś rano koło elektrowni? Rano stały 2 samochody i 6 policjantów i łapali prawie każdy samochód od strony Niska.
![]() |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Witam. Czy ktoś wie, co to była za akcja policji dziś rano koło elektrowni? Rano stały 2 samochody i 6 policjantów i łapali prawie każdy samochód od strony Niska. ![]() [b]Taśmowa akcja kontroli tzreźwości czterech kółek ![]() Kiedyś nazywało się to akcja weekend czy jakoś tak. Idea polega na ekspresowym przebadaniu alkomatem każdego klienta jadącego w danym kierunku ![]() Jak na mój gust to obliczone jest to na efekt typu złapmy jak najwięcej pacjentów "wczorajszych" ![]() ![]() ![]() |
|
~~trzeźwykierowca | |
![]() |
|
Popieram taką akcję wiem ile czasem-rano mam setnych części promila -lecz nie wsiadam za kierownicę.Trzeba walczyć z plagą nietrzeźwych kierowców.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Popieram taką akcję wiem ile czasem-rano mam setnych części promila -lecz nie wsiadam za kierownicę.Trzeba walczyć z plagą nietrzeźwych kierowców. ![]() [b]Nie mówię że taka akcja jest czymś złym ![]() Policja jednak ma możliwość wielu innych działań prewencyjnych, które w o wiele większym stopniu przyczyniają sie do poprawy bezpieczeństwa na drogach ![]() Niestety nie są w równym stopniu "medialne" co taka łapanka i późniejsze notki prasowe o ilości dziabniętych pacjentów ![]() Trzeba by się też wziąć bardziej do roboty na codzień a nie urządzać pojedynczy zryw ![]() ![]() |
|
~~fdgdfg | |
![]() |
|
Np jakie? Obstawic kazda knajpe? Cos cie boli i szukasz na sile wytlumaczenia.
|
|
|
~~KPP | |
![]() |
|
CYTAT Witam. Czy ktoś wie, co to była za akcja policji dziś rano koło elektrowni? Rano stały 2 samochody i 6 policjantów i łapali prawie każdy samochód od strony Niska. ![]() wyłapywali my pijanych Golfistów RNI jadących do roboty w mieście ![]() |
|
|
~~fotograf | |
![]() |
|
CYTAT wyłapywali my pijanych Golfistów RNI jadących do roboty w mieście ![]() akurat przechodziłem obok a że miałem ze sobą aparat to cyknąłem parę fotek ![]() http://www.tygod(...)ier4.jpg http://www.tygod(...)ier2.jpg |
|
|
~~Prezes HSW | |
![]() |
|
Ja również popieram tą akcję - nie tylko podniesie ona bezpieczeństwo na drogach, ale - co jest nie do przecenienia - bezpieczeństwo i higienę oraz ogólną kulturę pracy w HSW.
Statystyki wypadków przy pracy dowodzą iż spora liczba wynikała ze spożywania alkoholu lub stawiania się w pracy w stanie nietrzeźwości. |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Np jakie? Obstawic kazda knajpe? Cos cie boli i szukasz na sile wytlumaczenia. Boli mnie oj boli ![]() ![]() Jeszcze bardziej mnie boli gdy widzę pajaców wyprzedzających pojazdy ustępujące pierwszeństwa pieszym, wyprzedzające bez względu na oznakowanie pionowe lub poziome zakazujące tego no i najbardziej upierdliwe ciągnięcie się lewym pasem ![]() Gdy człowiek jedzie przez Stalową od strony Niska to można piany na pysku dostać ![]() Wszyscy mistrzowie na lewym a prawy wolny ![]() Dzisiaj na alejach około 19 od ronda w stronę górki nawet dwa mks-y uskuteczniały jazdę lewym ![]() ![]() Niech nikt nie próbuje nawet pisać, że prawy pas ma gorszą nawierzchnię bo po niedawnym remoncie oba są równo spier.... ![]() |
|
~~KPP | |
![]() |
|
W związku z tym iż dzisiejsza poranna akcja cieszyła się wielkim powodzeniem i uznaniem wśród społeczeństwa Stalowej Woli, po rozmowach z popierającymi ją: Prezydentem Miasta Stalowa Wola, Prezesem HSW oraz Sołtysem Niska ustaliliśmy że będziemy ją powtarzać codziennie - przez cały miesiąc luty aby wyeliminować wszystkich nietrzeźwych kierujących z ruchu ulicznego.
Także radzę wszystkim piwoszom oraz amatorom mocniejszych trunków raczących się nimi obecnie, odstawienie ich bo startujemy już jutro rano o 5:30. Dziękuję za uwagę i proszę o rozpropagowanie trzeźwego stylu życia wśród znajomych - zarówno kierowców, rowerzystów jak i również pieszych. |
|
|
~~Stefan Nisko | |
![]() |
|
dżizas, ja kończę już 12 browar tego wieczora, jak ja jutro pojadę do roboty w Stalowyj ?
|
|
|
~~hhehee | |
![]() |
|
łapali fachofcow z ats - upp stalowa wola....tylko oni jeszcze maja na mandaty...hehehhe
![]() |
|
|
~~prawdziwy KPP | |
![]() |
|
CYTAT W związku z tym iż dzisiejsza poranna akcja cieszyła się wielkim powodzeniem i uznaniem wśród społeczeństwa Stalowej Woli, po rozmowach z popierającymi ją: Prezydentem Miasta Stalowa Wola, Prezesem HSW oraz Sołtysem Niska ustaliliśmy że będziemy ją powtarzać codziennie - przez cały miesiąc luty aby wyeliminować wszystkich nietrzeźwych kierujących z ruchu ulicznego. Także radzę wszystkim piwoszom oraz amatorom mocniejszych trunków raczących się nimi obecnie, odstawienie ich bo startujemy już jutro rano o 5:30. Dziękuję za uwagę i proszę o rozpropagowanie trzeźwego stylu życia wśród znajomych - zarówno kierowców, rowerzystów jak i również pieszych. czego podpisujesz się KPP, ten nick jest mój. Grzegorz Śmieszny |
|
|
~~stalowolanin | |
![]() |
|
dobrze, niech kurwy z RNI przedmuchają! i bonusy za lewy pas dają
|
|
|
~~stalowiak 78 | |
![]() |
|
CYTAT akurat przechodziłem obok a że miałem ze sobą aparat to cyknąłem parę fotek ![]() http://www.tygod(...)ier4.jpg http://www.tygod(...)ier2.jpg no niezłe te kunie mechaniczne RNI ![]() |
|
|
~~Ozet | |
![]() |
|
CYTAT akurat przechodziłem obok a że miałem ze sobą aparat to cyknąłem parę fotek ![]() http://www.tygod(...)ier4.jpg http://www.tygod(...)ier2.jpg te fotograf te fotki to ty robiłeś ale cheba we Pławie ? |
|
|
~~abc | |
![]() |
|
zlapali dwie szmaty jedna miala na imie stalowolanin i jechala w kapeluszu
|
|
|
~~cba | |
![]() |
|
CYTAT zlapali dwie szmaty jedna miala na imie stalowolanin i jechala w kapeluszu a druga miała na imię abc i jechała w berecie mocherowem ![]() |
|
|
~~abc | |
![]() |
|
wole ladny berecik niz wsiowy kapelusz i wystajacy grzebien z tylnej kieszeni waciakow
|
|
|
~~bertyzjyzowygo | |
![]() |
|
CYTAT wole ladny berecik niz wsiowy kapelusz i wystajacy grzebien z tylnej kieszeni waciakow wsiadaj wsioku do Goolfa 2 i odjazd, żebyśmy cię więcej w Stalowej nie widzieli ![]() |
|
|