|
![]() |
|
Celem, konkursu jest wskazanie gmin, które dzięki różnym czynnikom (m.in. takim jak sprawne władze, zorganizowane społeczności, przyroda, miejsca pracy) stają się atrakcyjnymi miejscami dla życia Polaków.
Udział w głosowaniu może brać każdy. Jedynym warunkiem udziału jest posiadanie adresu mailowego z możliwością odbioru poczty elektronicznej. Głosować będzie można od 23 października do 15 listopada 2012 roku. Nagrodę stanowi kampania promująca gminę w tytułach i portalach należących do Organizatora. Cennikowa wartość promocji to 200.000,00 PLN (dwieście tysięcy złotych) netto, z czego na promocję prowadzoną w formie reklam i ogłoszeń publikowanych na portalach Organizatora przeznaczonych jest nie mniej niż 30% (trzydzieści procent) tej kwoty. Podana powyżej proporcja nie może ulec zmianie. Głosować można tu: http://www.rp.pl/temat/944776.html Na razie mamy mało głosów, ale na pewno dzięki rozpropagowaniu przeskoczymy wygrywający teraz Grodzisk Mazowiecki! ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zaraz tu się znajdą lokalni "patrioci", którym tu źle i w ogóle wszystko do d.....y.
A może będę miło zaskoczony? ![]() Ja już głos oddałem. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Podbijam temat.Głosujcie ludziska!
![]() Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Głosujcie ludziska! ![]() Przekonaj mnie ![]() MYŚL! |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Głosujcie ludziska! ![]() Przekonaj mnie ![]() Twój wybór ![]() Kurcze do pierwszej dwudziestki niewiele brakuje ![]() Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Głosujcie ludziska! ![]() Przekonaj mnie ![]() Nie zamierzam nikogo przekonywać.Apel skierowałem do osób, którym cokolwiek zależy na promocji naszego miasta... Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
![]() |
|
Nie potrafisz przekonać, to nie namawiaj
![]() MYŚL! |
|
|
![]() |
|
Zagłosowałam. Jak ktoś ma kilka mejli może parę razy głosować. Może uda się zająć jakieś godne miejsce
![]() >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
![]() |
|
Betty, oszustwo
![]() MYŚL! |
|
|
![]() |
|
rajmund oj tam po co od razu takie wielkie słowo pisać jak "oszustwo"
![]() >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
Dołączył: 13 Maja 2009r. Skąd: z resortu Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
GŁOSOWAĆ
![]() Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie potrafisz przekonać, to nie namawiaj ![]() Do czego mam cię przekonywać?Do tego, że warto promować miasto w którym mieszkasz?Nie głosuj, skoro nie chcesz.I nie narzekaj później, że Stalowa to miasto bez przyszłości...Namawiam tych, którym los naszego miasta nie jest obojętny... ![]() Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie potrafisz przekonać, to nie namawiaj ![]() Nie zainteresowany, nie zaglądaj, nie zawracaj dupy. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Jesteśmy już na 17 miejscu, 107 głosów.
POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
|
![]() |
|
111
![]() No ale 1.Gmina Tarczyn Rodzaj:gmina miejsko-wiejskaPowiat:piaseczyńskiWojewództwo:mazowieckieLiczba głosów:1898 "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 29 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola/Gdańsk Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Załatwione. Wraz z małżonką (zakochana w Stalowej) oddaliśmy nasze głosy na nasze miasteczko
![]() Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :) |
|
|
![]() |
|
Dlaczego mi wmawiacie, że jestem nie zainteresowany? Albo nie chce głosować?
Może dlatego, że zbyt uproszczonym sposobem myślicie? Przekonaj mnie -było czymś w rodzaju "pytania retorycznego" MYŚL! |
|
Dołączył: 26 Wrz 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witajcie.
W tym temacie zbędne są retoryczne pytania. Kto ma ochotę i czuje impuls ,żeby zagłosować, to głosuje i już. Ja już zagłosowałam i namawiam innych, niech się u nas coś dzieje !!! |
|
|
![]() |
|
Fajnie, 12 miejsce.
![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Obowiązek lokalnego Patrioty spełniony! - 11. miejsce (Długołęka depcze nam po piętach, natomiast krok dzieli Nas od 10tej gminy Jedlina Zdrój).
|
|
|
![]() |
|
No i mamy 10 miejsce
![]() Ale jak na tak duże miasto to głosów w sumie niewiele... Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|