|
![]() |
|
czy tylko ja mam mieszane uczucia wchodzac do niektorych sklepow w galerii pt. CITY PARK? mam na mysli pracujace tam mlode dziwoje, które czasem zachowuja sie jakby obsługiwaly plebs i czają od stop do glow wchodzacych klientow do sklepu. Drogi personelu, szczegolnie sklepu Reserved oraz Mohito, to ze macie super ciuszki z waszych macierzystych zakladow pracy, czesto kupione pewnie po wczensiejszym odlozeniu, nie znaczy ze jestescie lepsze, od "MOTLOCHU" przychodzącego na zakupy. Niestety, ale z takimi opiniami, bycia pod ostrzałem przechadzając się po w/wym sklepach, spotkalam sie niejednokrotnie. Niejednokrotnie takze zdarzało mi sie mijać personel, ktory szeptal cos miedzy soba i chichrał, przez co czułam sie jakbym to ja byla obiektem jakichs kpin. Pozdrawiam Panie z Top Secret, które tworzą przyjazną atmosferę i nie sprawiają wrazenia sfochowanych i naburmuszonych PAŃĆ, przy ktorych klient krepuje sie o cokolwiek zapytac albo w ogole wejsc do sklepu czy przymierzalni.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Zgadzam się, już dawno to zauważyłam.
|
|
|
![]() |
|
Również zgadzam się jeżeli chodzi o RESERVED i MOHITO! Nie chodzę tam, bo na te "panie od niczego" aż się patrzeć nie chce.
|
|
|
![]() |
|
Uważam, że w Mohito jest bardzo miła obsługa, która doradzi i podpowie w czym się dobrze wygląda a w czym nie. Przy wejściu do sklepu zawsze słysze "dzień dobry" więc nie rozumie problemu.
Jeśli chodzi o Reserved to raczej tam nie chodzę bo nie lubie tego sklepu więc nie będe się wypowiadać. |
|
|
![]() |
|
zgadzam sie z JestęBogię
![]() |
|
|
![]() |
|
tez wole pojechac do wiekszego miasta - krakow, rzeszow bo tam obsluga robi co do niej nalezy i nie obserwuje z zazdroscia albo pogarda jak przychodza ubrani klienci - mają na to wręcz wyrąbane. Mają pracy po kokarde i nie maja czasu na obgadywanie klientow. W naszych szanownych GalerYjach, te paniusie mysla ze zlapaly Pana Boga za nogi bo pracują w "PRESTIZOWYM" jak na stw wole sklepie odziezowym. Coz za ELYTA odziezowa i modowa. pfff :/
Odziez to przede wsyztskim NARZEDZIE niezbedne czlowiekowi zeby nie marznac w zimie i nie chadzac na golasa latem. A nie wyznacznik prestizu czy luksusu - chyba ze dla ciasnoty umysłowej. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Uważam, że w Mohito jest bardzo miła obsługa, która doradzi i podpowie w czym się dobrze wygląda a w czym nie. Przy wejściu do sklepu zawsze słysze \"dzień dobry\" więc nie rozumie problemu. Jeśli chodzi o Reserved to raczej tam nie chodzę bo nie lubie tego sklepu więc nie będe się wypowiadać. nigdy nie wierze w szczere opinie pan pracujacych w sklepach. czesto sa nachalne i podpowiadaja wg wlasnego gustu, ktory niekoniecznie jest zgodny z gustem klienta. Chociaz faktycznie w niektorych sieciowkach pracuja pasjonaci mody ze z calego sklepu potrafia wygrzebac rzecz, na ktora normalnie nie zwrocilibysmy uwagi, a po przymierzeniu okaze sie ze wygladmay rewelacyjnie. ale niestety, \pracownicy reserved tudziez mohito takiego drygu nie maja. ja slysze jak oni tylko fuczą. |
|
|
![]() |
|
zgadzam się w zupełności,obsługa beznadzieja,czuje duży dyskomfort kiedy mam sobie kupić tam coś do ubrania,ale cóż się dziwić skoro większość z nas ocenia drugiego po ubiorze
|
|
|
![]() |
|
Heheheh...Zakompleksieni prowincjusze
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Heheheh...Zakompleksieni prowincjusze ![]() nie gas sie. zakompleksione to sa te dziewczeta ktore tam pracuja, ze musza sie dowartosciowac jadac po klientach albo fuczac na nich.co do fachowcow medycznych, mysle ze mozesz ustawic sie w kolejce razem za mna - moge polecic odpowedniego dr. Wypraszam sobie insynuacje, ze mam zalozonych kilka profili. Sugeruje popatrzec na daty utworzenia kont pozostalych forumowiczów. |
|
|
![]() |
|
święta racja serdecznie pozdrawiam panią z mohito w czarnych włosach niesypmatyczną i bardzo nie miłą, która nigdy się nie uśmiecha ale mniejsze z tym tu nie do końca o to chodzi.
Prawie niegdy nie mówi dzień dobry. Miałam kiedyś sytuację, kiedy ta pani wieszała torebki na wystawie poprosiłam ją czy mogę zobaczyć, "rzuciła" mi ją prawie w ręce. nie wspomnę już o drogerii- wispol. ma sa kra szczególnie pani w blond włosach do ramion na dziale perfumy. |
|
|
![]() |
|
O tak, pani w Wispolu na perfumach, z miną jakby miała pawia puścić, tylko czyha, aż ukradnę jej lakier do paznokci. Najgorsze, co może robić sprzedawca, to patrzeć klientowi na ręce.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
![]() |
|
zgadzam się z opinią ,że w Mohito Panie w czarnych włosach nie należy do sympatycznych,kiedy kolezanka mierzyła sukienki, a ta Pani zamiast pomóc odkurzała sklep (a była godz.przed 19), to dla mnie była to totalna olewka klienta!!! Panie z Top Sekret faktycznie ok.
|
|
|
![]() |
|
Prawda, jest kilka sklepów szczególnie z odzieżą w City, w których panie są bardzo nieuprzejme i obsługują nas z wielką łaską... uśmiech nie boli, a jeśli podchodzi do nas uśmiechnięta i życzliwa pani to aż chce się przychodzić do danego sklepu na zakupy;) i potwierdzam ze panie w top secret są przemiłe;)
|
|
|
![]() |
|
No te z Top Secret to straaaaaszne kozy z nosa
![]() |
|
|
![]() |
|
Najgorsza obsluga jest w sklepach: House, Cropp ( nie mozna spokojnie obejrzec, ani nic przymierzyć, ekspedientki obgadują i patrzą na siebie z ironicznym usmiechem), w Mohito rzeczywiscie stoi Pani w czarnych wloasach jak słup i obserwuje ludzi oraz twierdze ze tez obgaduje za plecami, w ogole nie doradza, jest do niczego. Top Secret, Reserved i Diverse omijam bo tam nigdy nie bylo i nie ma nic ciekawego, ubrania sa okropne. W drogerii Wispol, blondynka ma taki wyglad jak wczesniej ktos napisal, nie mozna sie zastanowic na spokojnie jaki lakier wziasc lub perfume, o doradzeniu nie ma mowy. pozatym denerwuje mnie jak przy farbach do wlosow stoją zawsze dwie panie. Przeciez, jak maja w drogerii kamery to po co tak stoja i nie pozwalaja obejrzec nic.
|
|
|
![]() |
|
W City Parku w większości pracują młode laski, które ledwo może skończyły jakąś szkołę średnią.... a może nawet nie. Więc nie ma się co dziwić, żeby tryskały inetelektem .
|
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
To po c**j tam łazicie ?
![]() Jak kogoś nie lubie , to do niego nie chodzę. Jak mi się ciuchy nie podobają, nie kupuje w tym sklepie. Jak już zostało napisane, lepszym rozwiązaniem jest pojechać do Rzeszowa. Zostaniecie milej obsłużone, będziecie mieć większy wybór sklepów i ciuchów z danej kolekcji. Nowa galeria została otwarta, więc nie trzeba się już bujać aż na Rejtana do MH ![]() Ps. Te przemiłe Panie o których mowa, z taką fuchą na stalowowolskim rynku pracy to niemalże ekwiwalent złapania Pana Boga za nogi - więc się nie dziwcie, że mogą patrzeć na was z "GÓRY" ![]() Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
![]() |
|
chodzi o to, że w stw jest tylko jeden Cropp,House, Mohito,Reserved - marki, które coś powszechnie znaczą. I nie chodzę tam, żeby oglądać "twarze" tych bab ! Idę tam właśnie po to żeby kupić coś, co mi się podoba - więc pisze o tym, co można tam zauważyć.
ps. nie każdego stać żeby wyłożyć na drogę 20 zł za przejazd + doliczyć kwotę na którą zrobimy zakupy. Jeżeli chcą mieć klientów niech zaczną ich szanować. Bo ktoś może iść do sklepu i przestać szanować je. |
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Cropp,House, Mohito,Reserved - marki, które coś powszechnie znaczą. Stać Cię na pseudo-marki które wg Ciebie "powszechnie COŚ znaczą"... CYTAT nie każdego stać żeby wyłożyć na drogę 20 zł za przejazd + doliczyć kwotę na którą zrobimy zakupy. ...ale nie masz 20zł na dojazd ![]() Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
![]() |
|
zgadzam się co do sklepu Mohito. W ubiegłym roku w lato chciałam u nich kupić sukienkę, która wisiała na manekinie na wystawie. Niestety nie mogłam ponieważ panie powiedziały, że jest już ona zarezerwowana. Podały termin sprzedaży sukienki i powiedziały, że jak się nikt po nią nie zgłosi to mogę ją kupić. I tak chodziłam ze trzy razy i za każdym razem inna wymówka. I niestety sukienki nie kupiłam. A wydawałoby się, że powinno im zależeć na sprzedaży.
|
|
|
![]() |
|
Wyobraz sobie, ze wystawy sa z gory narzucone przez sieciowki tj we wszystkich sklepach ma byc ta sama wystawa nawet kiedy towaru juz nie ma. Dlatego w sieciowkach nigdy nie sprzedają rzeczy z manekina. Chyba ze nastepuje zmiana wystawy. Tak ciezko to pojac? Dziewczynom nie zalezy na sprzzedazy a na premii ktorą stracą gdy jakis detal nie bedzie sie zgadzal.
|
|
|
![]() |
|
gargamel naucz się czytać nie napisałam, że mnie nie stać tylko: "nie każdego stać"
ja jestem co weekend w Rzeszowie, raz na miesiąc w Krakowie, więc mnie to rybka. Aczkolwiek pomieszkując w tym mieście wychodząc od czasu do czasu do tej galerii chciałabym być miło obsłużona ;-) |
|
|
![]() |
|
Kobiety wam to zawsze nic niepasuje .(1) To ,ze patrza na wasze rece niema sie co dziwic jak tyle jest kradzierzy w sklepach , a sprzedajace tam dziewczyny musza wszystko pokrywac z wlasnych pieniedzy. (2)bylem w wielu krajach (jestem)i zawsze obslugujace osoby sie pytaly =jak sie masz albo czy w czyms pomoc, zawsze mozna bylo odpowiedziec ze narazie ogladasz , a wy jak te wiejskie ..... jednej sie to podoba 2 nie . To ,ze miedzy soba rozmawiaja ekspedientki to jest normalne w swiecie. Tylko paniusie ze Stalowki nagle im sie wszystko niepodoba i chca oboz pracy zrobic nawet w zwyklym sklepie
![]() |
|
|
![]() |
|
Z resztą, nie każdy ma czas jeździć do innego miasta, jeżeli może coś podobnego kupić w Stw...
A Ty, mariuszstalowa, nawet nie próbuj rozumieć kobiet, bo to Ci się nigdy nie uda ![]() Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|