~~kierowca RNI | |
![]() |
|
CYTAT STAŁEM NA PASIE PRAWYM Z KTOREGO MOZNA JECHAC NA WPROST I SKRECAC W PRAWO A IDIOTA Z RNI WJECHAL NA LEWY PAS I SKRECIL W PRAWO!! bo ćfoku jeden trza było stanąć na pasie środkowym do jazdy na wprost, a nie blokować chcących skręcić w prawo ![]() |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT bo ćfoku jeden trza było stanąć na pasie środkowym do jazdy na wprost, a nie blokować chcących skręcić w prawo ![]() W Polszy ćwoku obowiązuje ruch prawostronny ![]() Ustawiasz się na środkowym pasie startując ze świateł pod szpitalem i tniesz nim już cały czas aż do Rozdziadowa ![]() ![]() Za takich " miszczów " lewego pasa powinny się zabrać ![]() ![]() |
|
~~kierowca RNI | |
![]() |
|
CYTAT CYTAT bo ćfoku jeden trza było stanąć na pasie środkowym do jazdy na wprost, a nie blokować chcących skręcić w prawo ![]() W Polszy ćwoku obowiązuje ruch prawostronny ![]() Ustawiasz się na środkowym pasie startując ze świateł pod szpitalem i tniesz nim już cały czas aż do Rozdziadowa ![]() ![]() Za takich \" miszczów \" lewego pasa powinny się zabrać ![]() ![]() bo ćfoku jeden naucz się myśleć trochę a nie oczerniać innych - na skrzyżowaniu ustawiam się na pasie do jazdy wprost tak aby nie blokować kierunku w prawo, po czym startuje i za skrzyżowaniem zjeżdżam na pas prawy. takie to trudne ? ale jak widać niektórym przydałaby się wymiana oleju we łbie. pozdrawiam, życzę szerokości i więcej myślenia na drodze ![]() |
|
|
~~bulwers | |
![]() |
|
moge jechac na wprost z prawego i lewego pasa, jak mi sie tylko podoba !!!!!! a ten burak z RNI powinien czekac za mna a nie omijac i skrecac w prawo!! przeciez to jest zagrozenie dla pieszych!!
|
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT bo ćfoku jeden naucz się myśleć trochę a nie oczerniać innych - na skrzyżowaniu ustawiam się na pasie do jazdy wprost tak aby nie blokować kierunku w prawo, po czym startuje i za skrzyżowaniem zjeżdżam na pas prawy. takie to trudne ? ale jak widać niektórym przydałaby się wymiana oleju we łbie. pozdrawiam, życzę szerokości i więcej myślenia na drodze ![]() Biorąc pod uwagę to że strzała zielona dla prawego pasa zapala się dosłownie na 5 sekund i to zaraz przed pojawieniem się zielonego dla jadących na wprost ![]() ![]() Szkoda tylko, że wszędzie tam gdzie pojawiają się 2 pasy w tym samym kierunku 8 na 10 rajdowców tnie lewym ![]() Pozdro dla mongołów zarówno tych rni jak i rst ![]() |
|
~~hehe | |
![]() |
|
a widzieliscie tego fiata seicento z RNI z podwojnym wydechem i batem 2m
![]() PS. Tak na marginesie to najwiecej burakow nie jest z niska tylko zarzecza itd.. pobliskich wiosk |
|
|
~~RST | |
![]() |
|
Wczoraj zaobserwowałem taką oto scenkę na basenie MOSiR-u . Na parking podjechał opel z rejestracją RNI. Wysiada z niego 5-ciu baranów chcących najprawdopodobniej sztuczną i wymuszoną nonszalancją, podkraszoną obornianym językiem zatuszować wysoce stresującą sytuację w jakiej się znaleźli. Wszak skorzystanie z megatechniki jakim jest uzyskanie wejściówki na basen wymaga od delikwenta jakiegoś pomyślunku. Panowie RNI pomyśleli widać , że w pięciu dadzą radę. Biedaki zapomnieli o klapkach i po zdjeciu obuwia na bosaka pod kasę po opaski. Żałosny widok. Przejscie przez bramke wymagało nie lada odwagi.Najodważnieszy RNI utknął w niej na parę chwil. W szatni było juz tylko gorzej. Dwóch RNI zatrzasnęło opaski w szafce. Zero przysznica przed wejściem na halę. Ufff . Na szczęście panowie z rejestracją RNI przez cały pobyt siedzieli w bąbelkowni
|
|
|
Dołączył: 12 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Wczoraj zaobserwowałem taką oto scenkę na basenie MOSiR-u . Na parking podjechał opel z rejestracją RNI. Wysiada z niego 5-ciu baranów chcących najprawdopodobniej sztuczną i wymuszoną nonszalancją, podkraszoną obornianym językiem zatuszować wysoce stresującą sytuację w jakiej się znaleźli. Wszak skorzystanie z megatechniki jakim jest uzyskanie wejściówki na basen wymaga od delikwenta jakiegoś pomyślunku. Panowie RNI pomyśleli widać , że w pięciu dadzą radę. Biedaki zapomnieli o klapkach i po zdjeciu obuwia na bosaka pod kasę po opaski. Żałosny widok. Przejscie przez bramke wymagało nie lada odwagi.Najodważnieszy RNI utknął w niej na parę chwil. W szatni było juz tylko gorzej. Dwóch RNI zatrzasnęło opaski w szafce. Zero przysznica przed wejściem na halę. Ufff . Na szczęście panowie z rejestracją RNI przez cały pobyt siedzieli w bąbelkowni a skąd oni mają wiedziec co to jest jest basen i jak z niego korzystac ![]() ![]() ![]() |
|
~~kuba | |
![]() |
|
Niestety taka jest okrutna prawda o RNI. Jk ktos zrobił prawo jazdy w rottransie lub na innym zdupiu to kierowcą nie zostanie. Jak widzę rejestrację ze wsi RNI to mam ochote kupić sobie czołg.
|
|
|
Dołączył: 12 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
a co gorsza to widze ze coraz wiecej RNI jezdzi po stwa, chyba nabieraja odwagi, przez co my musimy jezdzic w strachu
![]() |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
No to ja się podepne do tematu. To prawda, że w 90 % kierowcy z rej RNI to zapyziałe matołki... W Nisku nie ma świateł ani ronda (oprocz tego jedynego przecinajacego drogi krajowe) i kierowcy się gubią widząc światła czy jakikolwiek inny ruch, którego nie ma u nich w mieście. Co do jazdy lewym pasem... z przykrością muszę stwierdzić, że i rejestracje RST potrafią nieźle wkur.ić wlekąc się... Nawet radiowozy po prawym szybciej jeżdzą. Ale najgorsze jest to ... jak jedzie sie zmeczonym do Stalowej od strony Niska i sie wlecze 40/50 km/h do samych swiatel na ozecie... Ale i na takich są sposoby
![]() ![]() Instrukcja dla ludzi denerwujących się... jeżeli jedzioe jakis Pan X swoim Autem Y wolniej niż powinien lub wolniej niz pozwala na to jest Auto Y wtedy wyprzedzasz takiego delikwenta lekko hamujesz aby miedzy Toba a tym Panem X osiagnela okolo lub mniej 5 metrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
![]() |
|
CYTAT No to ja się podepne do tematu. To prawda, że w 90 % kierowcy z rej RNI to zapyziałe matołki... W Nisku nie ma świateł ani ronda (oprocz tego jedynego przecinajacego drogi krajowe) i kierowcy się gubią widząc światła czy jakikolwiek inny ruch, którego nie ma u nich w mieście. Co do jazdy lewym pasem... z przykrością muszę stwierdzić, że i rejestracje RST potrafią nieźle wkur.ić wlekąc się... Nawet radiowozy po prawym szybciej jeżdzą. Ale najgorsze jest to ... jak jedzie sie zmeczonym do Stalowej od strony Niska i sie wlecze 40/50 km/h do samych swiatel na ozecie... Ale i na takich są sposoby
![]() ![]() Instrukcja dla ludzi denerwujących się... jeżeli jedzioe jakis Pan X swoim Autem Y wolniej niż powinien lub wolniej niz pozwala na to Auto Y wtedy wyprzedzasz takiego delikwenta lekko hamujesz aby miedzy Toba a tym Panem X osiagnela odleglosc okolo lub mniej niz 5 metrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
~~kuba | |
![]() |
|
CYTAT CYTAT No to ja się podepne do tematu. To prawda, że w 90 % kierowcy z rej RNI to zapyziałe matołki... W Nisku nie ma świateł ani ronda (oprocz tego jedynego przecinajacego drogi krajowe) i kierowcy się gubią widząc światła czy jakikolwiek inny ruch, którego nie ma u nich w mieście. Co do jazdy lewym pasem... z przykrością muszę stwierdzić, że i rejestracje RST potrafią nieźle wkur.ić wlekąc się... Nawet radiowozy po prawym szybciej jeżdzą. Ale najgorsze jest to ... jak jedzie sie zmeczonym do Stalowej od strony Niska i sie wlecze 40/50 km/h do samych swiatel na ozecie... Ale i na takich są sposoby ![]() ![]() Instrukcja dla ludzi denerwujących się... jeżeli jedzioe jakis Pan X swoim Autem Y wolniej niż powinien lub wolniej niz pozwala na to Auto Y wtedy wyprzedzasz takiego delikwenta lekko hamujesz aby miedzy Toba a tym Panem X osiagnela odleglosc okolo lub mniej niz 5 metrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z Niska do Stw jedzie sie terenem Z A B U D O W A N Y M !!! I 50 KM/H to jast max jak powinno się jechać. Debilom z RNI przypomnę: Zientarski też się miał za bóg wie co. A teraz bedzie odpowiadał za zabicie człowieka. |
|
|
~~INES | |
![]() |
|
CYTAT CYTAT Wczoraj zaobserwowałem taką oto scenkę na basenie MOSiR-u . Na parking podjechał opel z rejestracją RNI. Wysiada z niego 5-ciu baranów chcących najprawdopodobniej sztuczną i wymuszoną nonszalancją, podkraszoną obornianym językiem zatuszować wysoce stresującą sytuację w jakiej się znaleźli. Wszak skorzystanie z megatechniki jakim jest uzyskanie wejściówki na basen wymaga od delikwenta jakiegoś pomyślunku. Panowie RNI pomyśleli widać , że w pięciu dadzą radę. Biedaki zapomnieli o klapkach i po zdjeciu obuwia na bosaka pod kasę po opaski. Żałosny widok. Przejscie przez bramke wymagało nie lada odwagi.Najodważnieszy RNI utknął w niej na parę chwil. W szatni było juz tylko gorzej. Dwóch RNI zatrzasnęło opaski w szafce. Zero przysznica przed wejściem na halę. Ufff . Na szczęście panowie z rejestracją RNI przez cały pobyt siedzieli w bąbelkowni a skąd oni mają wiedziec co to jest jest basen i jak z niego korzystac ![]() ![]() ![]() Procent% za dużo masz procentów w głowie (jeśli ją masz)a co do glinianki to woda jest czystrza o 100% niż u was na basenie ![]() |
|
|
~~RST | |
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Wczoraj zaobserwowałem taką oto scenkę na basenie MOSiR-u . Na parking podjechał opel z rejestracją RNI. Wysiada z niego 5-ciu baranów chcących najprawdopodobniej sztuczną i wymuszoną nonszalancją, podkraszoną obornianym językiem zatuszować wysoce stresującą sytuację w jakiej się znaleźli. Wszak skorzystanie z megatechniki jakim jest uzyskanie wejściówki na basen wymaga od delikwenta jakiegoś pomyślunku. Panowie RNI pomyśleli widać , że w pięciu dadzą radę. Biedaki zapomnieli o klapkach i po zdjeciu obuwia na bosaka pod kasę po opaski. Żałosny widok. Przejscie przez bramke wymagało nie lada odwagi.Najodważnieszy RNI utknął w niej na parę chwil. W szatni było juz tylko gorzej. Dwóch RNI zatrzasnęło opaski w szafce. Zero przysznica przed wejściem na halę. Ufff . Na szczęście panowie z rejestracją RNI przez cały pobyt siedzieli w bąbelkowni a skąd oni mają wiedziec co to jest jest basen i jak z niego korzystac ![]() ![]() ![]() Procent% za dużo masz procentów w głowie (jeśli ją masz)a co do glinianki to woda jest czystrza o 100% niż u was na basenie ![]() Szególnie kiedy krowa do niej naszczy.... |
|
|
~~mka | |
![]() |
|
RNI na WAGONY !!!
na trasie NISKO-STALOWA WOLA |
|
|
~~..ST | |
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Wczoraj zaobserwowałem taką oto scenkę na basenie MOSiR-u . Na parking podjechał opel z rejestracją RNI. Wysiada z niego 5-ciu baranów chcących najprawdopodobniej sztuczną i wymuszoną nonszalancją, podkraszoną obornianym językiem zatuszować wysoce stresującą sytuację w jakiej się znaleźli. Wszak skorzystanie z megatechniki jakim jest uzyskanie wejściówki na basen wymaga od delikwenta jakiegoś pomyślunku. Panowie RNI pomyśleli widać , że w pięciu dadzą radę. Biedaki zapomnieli o klapkach i po zdjeciu obuwia na bosaka pod kasę po opaski. Żałosny widok. Przejscie przez bramke wymagało nie lada odwagi.Najodważnieszy RNI utknął w niej na parę chwil. W szatni było juz tylko gorzej. Dwóch RNI zatrzasnęło opaski w szafce. Zero przysznica przed wejściem na halę. Ufff . Na szczęście panowie z rejestracją RNI przez cały pobyt siedzieli w bąbelkowni a skąd oni mają wiedziec co to jest jest basen i jak z niego korzystac ![]() ![]() ![]() Procent% za dużo masz procentów w głowie (jeśli ją masz)a co do glinianki to woda jest czystrza o 100% niż u was na basenie ![]() Szególnie kiedy krowa do niej naszczy.... W bąbelkowni woda jest w obiegu zamkniętym i jest SKAŻONA. W poniedziałek siedziało w niej pięciu wieśniaków z RNI nie biorąc wcześniej prysznica. Cieszyli się jak murzyn z naszyjnika. |
|
|
|
![]() |
|
~~kuba masz racje
![]() ![]() ![]() Takie żeczy (cyt. Reiker) tylko w Polsce ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
~~kuba | |
![]() |
|
Nie zgadzam się ,że 50 km/h to "paranoja". Jeżdżę tą trasą często i taką mam właśnie prędkość.Na Oz-cie w miejscu gdzie zaczyna się dwupasmówka kierowcy z RNI dostają małpiego rozumu. Decha i siwy dym. A i tak spotykam sie z nimi na światłach koło szpitala.
|
|
|
~~~~~~ | |
![]() |
|
Szlabany dla RNI na ozecie powinny być opuszczone na stałe.
|
|
|
~~kierowca RNI | |
![]() |
|
A może ci wszyscy którzy tak natrząsają się nad kierowcami z RNI powinni się spotkać gdzieś w osławionej stalówce i pojeździć po niej ale w godzinach szczytu.Jestem gotów przyjąć wyzwanie.
I może wtedy skończy się nagonka i wzajemne umilanie sobie życia na forach. |
|
|
Dołączył: 14 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Nie zgadzam się ,że 50 km/h to \"paranoja\". Jeżdżę tą trasą często i taką mam właśnie prędkość.Na Oz-cie w miejscu gdzie zaczyna się dwupasmówka kierowcy z RNI dostają małpiego rozumu. Decha i siwy dym. A i tak spotykam sie z nimi na światłach koło szpitala. Sorki kuba ale ja też się z tobą nie zgodzę w kwestii ograniczenia prędkości do 50 km/h. Samo ograniczenie miało na celu zmniejszenie ilości wypadków (podobnie jak jazda na światłach przez cały rok 24/7) i jakoś efektu nie widać. Efekt ejst tylko taki, że ograniczenie prędkości to kolejny "sposób" na wyciągnięcie kasy od kierowców. Trochę matematyki: 1. Gdy ograniczenie do 50 km/h. Jedziesz 75 km/h i zonk. mandat Rożnica 25 km/h kwota wg taryfikatora: 100-200 zł. 2 gdy ograniczenie do 60 takie samo założenie, różnica 15 km, mandat: 50 - 100 zł. Jest różnica? A co do zajeżdżania drogi i hamowania ostro gościowi, to nie zawsze ten z tyłu jest winny: art. 90 Kodeksu drogowego; Hamowanie w sposób powodujący zagrożenie bezpieczeństwa ruchu lub jego utrudnienie: 100 - 300 złociszy. Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
~~kuba | |
![]() |
|
Efektów nie widać bo się nie przestrzega przepisów.Szczególnie kierowcy z RNI mają je w głębokim poważaniu. Przypominam : Motocyklista RNI - wypadek smiertelny koło stacji paliw. Debil próbował zdążyć przed autem skręcającym na stację (ciągła linia i ponad 100 na liczniku). Polonez - potrącenie rowerzysty. Kierowca RNI śpieszył się do pracy. Nie zdążył.
|
|
|
~~asdf | |
![]() |
|
CYTAT Efektów nie widać bo się nie przestrzega przepisów.Szczególnie kierowcy z RNI mają je w głębokim poważaniu. Przypominam : Motocyklista RNI - wypadek smiertelny koło stacji paliw. Debil próbował zdążyć przed autem skręcającym na stację (ciągła linia i ponad 100 na liczniku). Polonez - potrącenie rowerzysty. Kierowca RNI śpieszył się do pracy. Nie zdążył. chodzi o wypadek kolo BP ? jesli tak to dziwnie wyglada rni jadac ze stw do niska do pracy? ![]() |
|
|
~~kuba | |
![]() |
|
Co by nie powiedzieć to szara rzeczywistość jest smutna, a statystyki jeszcze gorsze. Kierowcy RNI stwarzają zagrożenie dla bezpieczeństwa w ruchu drogowym. Potwierdzają to w prywatnych wypowiedziach policyjni drogowcy. Na dziesięć aut wjeżdżających na skrzyżowanie na czerwonym świetle 8 jest z rejestracją RNI. Dziwnym trafem klientami Laguny są przeważnie kierowcy RNI.Przypadek??
|
|
|