Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wczoraj w godzinach wieczornych w okolicach klubu 'alternatywy' znaleziono czarnego pendriva PLAINET 8GB na którym były m.in. podziękowania za charytatywny mecz siatkówki.
Jeśli posiadam kogoś zgubę proszę o kontakt na mlodacholera_(at)_o2.pl ![]() Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
![]() |
|
Nie ogarniam. To w koncu znaleziono czy zgubiono? Posiadasz czy szukasz osoby ktora go posiada?
|
|
|
![]() |
|
proponuje przeczytać jeszcze raz ze zrozumieniem...
podkreślam ze zrozumieniem. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT To w koncu znaleziono czy zgubiono? Yeti jedno nie wyklucza drugiego ![]() Żeby ktoś znalazł czyjąś własność, ktoś inny musiał to zgubić - wiem, sporo tego i ciężko ogarnąć...do tego dochodzą te "świeta", cyklicznie co roku, MASAKRA ! PeIHa: Co na nim jest ? ![]() Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT - wiem, sporo tego i ciężko ogarnąć...do tego dochodzą te \"świeta\", cyklicznie co roku, MASAKRA ! PeIHa: Co na nim jest ? ![]() "pendriva PLAINET 8GB na którym były m.in. podziękowania za charytatywny mecz siatkówki." Gargamel a Ty wszystko ogarniasz? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT "pendriva PLAINET 8GB na którym były m.in. podziękowania za charytatywny mecz siatkówki.\" Gargamel a Ty wszystko ogarniasz? ![]() 1. Popsułeś mi zabawe z Yeti. 2. Patrz podkreślone/pogrubione - mnie interesuje co jeszcze ![]() Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT 2. Patrz podkreślone/pogrubione - mnie interesuje co jeszcze ![]() Jeśli byłbyś właścicielem tego pendriva to po jednym pliku wiedziałbyś czy to twój. A może Ty na swoim nośniku także nosisz plik "podziękowania za charytatywny mecz siatkówki" ? |
|
|
![]() |
|
CYTAT A może Ty na swoim nośniku nosisz także plik \"podziękowania za charytatywny mecz siatkówki\" ? Tak, noszę. Wiesz po co ? By każdy kto go znalazł, po przeczytaniu tych podziekowań za mecz charytatywny, wiedział, że jestem dobrym człowiekiem i należy mi się jego zwrot ![]() Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
![]() |
|
Może od tyłu.
CYTAT Jeśli posiada kogoś zgubę proszę o kontakt Zgubiłeś. Znalazcę prosisz o kontakt. Ale zaraz ... znaleziono ... CYTAT Wczoraj w godzinach wieczornych w okolicach klubu 'alternatywy' znaleziono czarnego pendriva Wnioski mi się nasuwają takie. Znalazłeś Pendriva, ale to nie był Twój, jednocześnie prosisz znalazcę Twojego o kontakt. Tak ? ![]() STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
![]() |
|
Dokładnie, proszę czytać ze zrozumieniem. Fakt, iż powinno być tam napisane "jeśli posiadam czyjąś zgubę". To chyba poprawniej.
|
|
|
![]() |
|
Ok faktycznie jedna litera robi ogromna roznice i niemale nieporozumienie. Co nie zmienia faktu ze to zdanie lamie wszelkie zasady ortografii lacznie z dekalogiem.
Tak jak pisze poprzednik powinno byc czyjąś zgube. A tak kilka slow z dziedziny zoofilowania. Mozg ludzki widzi to co ma zaprogramowane z dziecinstwa i z otaczajacego swiata. Przyklad: CYTAT Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni Niby wszystko przestawione a kazdy przeczytal i kazdy rozumie. na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnoleść ltier przy zpiasie dengao sołwa. Nwajżanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria była na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu. Tak samo widząc tamto zdanie nasuwa sie od razu: "jesli posiada ktos zgube", a nie wersje oryginalna "jesli posiadam kogos zgube". Dziekuje za uwage. |
|
|
![]() |
|
Czym innym jest umieć przeczytać wyraz, w którym litery są poprzestawiane, a czym innym jest nie umieć przeczytać wyrazu, w którym wszystkie litery są na swoim miejscu
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Szkoda że nie gryzą was w oczy (i uszy) permanentnie wstawiane co drugie zdanie powiedzonka w stylu: "dokładnie" czy "nie ogarniam".
|
|
|
![]() |
|
Ale macie problem.. Napiszę raz jeszcze dla tych mniej kumatych. Więc;
Dnia 23.12.12 w godzinach wieczornych niedaleko klubu "alternatywy" przy ul. Okulickiego ZNALAZŁAM CZARNEGO PENDRIVA 8GB (jest to nośnik pamięci-danych) są na tym pendrive m.in podziękowania za charytatywny mecz siatkówki. Reszte plików powinien powiedzieć mi właściciel aby pendrive dostał się we właściwe ręce. Kontakt w 1poscie Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
![]() |
|
Odczytaj pocztę ;)
|
|