~~ola | |
![]() |
|
Gdzie mozna zrobic prawko w stalowej woli, interesuje mnie cena.
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~Luk. | |
![]() |
|
CYTAT Gdzie mozna zrobic prawko w stalowej woli, interesuje mnie cena. Rozpier.. mnie ludzka niezrecznosc. Ola, napewno nie w Tesco, Elektorwni czy tez w salonie fotograficznym. Slyszalas o czyms takim jak osrodki szkolenia kierowcow ? Jak nie to odradzam Ci robienie prawa jazdy. Dlaczego ludzie sa tacy prosci i zadaja takie infantylne pytania ? To tak jakbym ja zapytal czy wie ktos moze gdzie w Stalowej mozna kupic buty i za ile. |
|
|
~~lol:) | |
![]() |
|
CYTAT czy wie ktos moze gdzie w Stalowej mozna kupic buty i za ile. Dobre pytanie, pomoże ktoś? ![]() |
|
|
Dołączył: 20 Sie 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Gdzie mozna zrobic prawko w stalowej woli, interesuje mnie cena. Rozpier.. mnie ludzka niezrecznosc. Ola, napewno nie w Tesco, Elektorwni czy tez w salonie fotograficznym. Slyszalas o czyms takim jak osrodki szkolenia kierowcow ? Jak nie to odradzam Ci robienie prawa jazdy. Dlaczego ludzie sa tacy prosci i zadaja takie infantylne pytania ? To tak jakbym ja zapytal czy wie ktos moze gdzie w Stalowej mozna kupic buty i za ile. Brawo, Luk. Bardzo lubię takie złośliwości, naprawdę. Pozdrawiam Cię. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
~~asa | |
![]() |
|
Na plakacie widzialam,ze w automobilklubie jest po 1100zl. To chyba najtaniej.
|
|
|
~~Wacek | |
![]() |
|
Przejeżdzając przez miejscowość Skowierzyn widziałem ogłoszenie,że można zrobić PRAWKO za 900,00 zł.
|
|
|
~~Wacek | |
![]() |
|
Przejeżdzając przez miejscowość Skowierzyn widziałem ogłoszenie,że można zrobić PRAWKO za 900,00 zł.
|
|
|
~~Życzliwy | |
![]() |
|
Ola jeśli chcesz robić prawo jazdy to nie patrz na to ,że tu jest drożej czy taniej tylko czego się nauczysz żeby zdać możliwie w krótkim czasie.
|
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Przejeżdzając przez miejscowość Skowierzyn widziałem ogłoszenie,że można zrobić PRAWKO za 900,00 zł. Nie doczytałeś co na dole plakatu było napisane drobnym druczkiem ![]() Kursanci mają mieć jazdy tylko na lokalnych pastwiskach i na drogach szutrowych utwardzony sołectwa Skowierzyn ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Gdzie mozna zrobic prawko w stalowej woli, interesuje mnie cena. Rozpier.. mnie ludzka niezrecznosc. Ola, napewno nie w Tesco, Elektorwni czy tez w salonie fotograficznym. Slyszalas o czyms takim jak osrodki szkolenia kierowcow ? Jak nie to odradzam Ci robienie prawa jazdy. Dlaczego ludzie sa tacy prosci i zadaja takie infantylne pytania ? To tak jakbym ja zapytal czy wie ktos moze gdzie w Stalowej mozna kupic buty i za ile. no zgadam sie ![]() ![]() P.S i tak mi sie podobaja blodynki xD ![]() ![]() |
|
~~Lila | |
![]() |
|
Polecam serdecznie.."MOTOS"...znajduje sie on kolo bajer baru na rynku...naprawde mili instruktorzy..i ogólnie atmosfera fajna...polecam
|
|
|
~~stwa | |
![]() |
|
juz kiedys byl ten temat ja polecam motoart zaplacilem 1400 ale sie oplacalo zarabisci instruktorzy fajna atmosfera i naprawde Cie naucza a czy zdasz to Twoj interes w wiekszych osrodkach lubia robic przekrety w motoarcie z tego co wiem jest chyba tylko 3 instruktorow i nie robia przekretow i napewno Cie nie puszcza na egzamin jak umeic nei bedziesz jak to robia w motosie a czy zdasz to juz nie zalezy od instruktorow
|
|
|
~~sebatb3 | |
![]() |
|
Polecam Auto Motor na ulicy wolności 1200 zł a naprawde duza zdawalnosc i wykfalifikowani instruktorzy ;)
|
|
|