|
![]() |
|
Witam.
Chciałem spytać czy ktoś wybielał zęby u dr.Szoji albo dr.Trafidło. Jaka jest cena i ile czasu utrzymuje się wybielenie. Wiem że są różne rodzaje wybielania. Jesli ktos korzystał prosze o podzielenie się swoim odczuciem . |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
głownie chodzi mi o koszt nakładek silikonowych które odciska nam dentysta oraz strzykawek z żelem
|
|
|
![]() |
|
Kup sobie paski Crest, szkoda kasy, a przede wszystkim zdrowia na wybielanie u stomatologa, a paski dają taki sam efekt, utrzymuje się ok. pół roku. Kosztują ok. 80 na 2 tyg wybielania.
Szwagierka wybielała i żałuje do dziś - nadwrażliwość, kruszenie się zębów. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
![]() |
|
A ja jestem innego zdania niż Nessie. Zęby wybielałam w 2010 roku, w lipcu, efekt utrzymuje się do dziś, mimo że jestem amatorką ziołowych herbat i kawy. Ja polecam wybielanie u dentysty, ale nie nakładkami tylko w gabinecie, robi się podczas jednego zabiegu. Tylko jest droższe niż metoda nakładkowa. Żadnych dolegliwości jak nadwrażliwość czy kruszenie się zębów nie zaobserwowałam. Może zabieg został źle przeprowadzony i dlatego Twoja szwagierka odczuwała takie dolegliwości? Ja jestem zadowolona.
|
|
Dołączył: 10 Gru 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Moderowano przez: panna_pina Post nie na temat.
|
|
|
![]() |
|
Najbezpieczniejsze wg mnie dla zębów jest wybielanie lampą. Trwa około 1 godziny. Wybielałam juz kilkakrotnie, efekt długotrwały. Nie ma nadwrazliwości , tym bardziej kruszenia zębów. Polecam gabinet dr. Natkańskiej w Nisku. Wiem, że robi to dobrze. Koszt około 700 zł.
|
|
|
![]() |
|
dana123 a Ty Gdzie robiłaś i ile Cię to kosztowało
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Najbezpieczniejsze wg mnie dla zębów jest wybielanie lampą. Trwa około 1 godziny. Wybielałam juz kilkakrotnie, efekt długotrwały. Nie ma nadwrazliwości , tym bardziej kruszenia zębów. Polecam gabinet dr. Natkańskiej w Nisku. Wiem, że robi to dobrze. Koszt około 700 zł. moze tylko potrafi wybielac zeby bo poza tym nic innego.Kilka lat temu kazdy ja polecal,ze super dentystka bardzo mila i w ogole ale teraz kazdy ma proble.Kilkoro znajomych na wizycie u innego sadysty uslyszalo "kto ci zeby tak spierd.." |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Najbezpieczniejsze wg mnie dla zębów jest wybielanie lampą. Trwa około 1 godziny. Wybielałam juz kilkakrotnie, efekt długotrwały. Nie ma nadwrazliwości , tym bardziej kruszenia zębów. Polecam gabinet dr. Natkańskiej w Nisku. Wiem, że robi to dobrze. Koszt około 700 zł. moze tylko potrafi wybielac zeby bo poza tym nic innego.Kilka lat temu kazdy ja polecal,ze super dentystka bardzo mila i w ogole ale teraz kazdy ma proble.Kilkoro znajomych na wizycie u innego sadysty uslyszalo \"kto ci zeby tak spierd..\" he, he, całkiem możliwe, nie wiem jak leczy zęby, ale forum jest o wybialaniu a nie o leczeniu. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Najbezpieczniejsze wg mnie dla zębów jest wybielanie lampą. Trwa około 1 godziny. Wybielałam juz kilkakrotnie, efekt długotrwały. Nie ma nadwrazliwości , tym bardziej kruszenia zębów. Polecam gabinet dr. Natkańskiej w Nisku. Wiem, że robi to dobrze. Koszt około 700 zł. Oj tak, dr Natkańska nadaje się tylko i wyłącznie do wybielania zębów... reszta wychodzi jej maarnie. Radzę ją omijac szerokim łukiem ;/ |
|
|
![]() |
|
Prosze o opinie osob ktore wybielaly zeby u Szoji albo u Trafidło o ile sa takie osoby
|
|
|
![]() |
|
Oj tak, dr Natkańska nadaje się tylko i wyłącznie do wybielania zębów... reszta wychodzi jej maarnie. Radzę ją omijac szerokim łukiem ;/[/cytat]
widze ze grono niezadowolonych klientow jest spore.Inny dentysta powiedzial mi ze powinna oddac pieniadze ze "leczenie" |
|
|
![]() |
|
dalekoodnoszy Ja również zastanawiałam się nad wybielaniem zębów jednak postanowiłam spróbować też innych sposobów. Kupiłam pastę Blend - a - med 3D White with Pearl. Myłam nią zęby 2 tygodnie i efekty były widoczne już po pierwszym tygodniu. Teraz od czasu do czasu też używam tej pasty(nie ciągle żeby zęby nie stały się nadwrażliwe) i na razie wstrzymam się z wybielaniem zębów u dentysty. Może warto spróbować past wybielających. Oczywiście pewnie nie pomogą one każdemu bo to zależy jakie kto ma szkliwo itd. ale myślę, że warto zaryzykować z kupnem tej pasty.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
zdecydowanie paski, nie dawaj sie nabijac w butelke
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
![]() |
|
odradzam wybialanie u dentysty. ja kupilam sobie w aptece zestaw "Biała Perła" , masz tam nakladki na zeby ktore dopasujesz do swoich i zel do wybielania, efekt zobaczysz juz po pierwszym uzyciu. uzywaj po tym pasty elmex bo jak po kazdym wybialaniu zeby beda troche wrazliwe;) pozdrawiam
|
|
|
![]() |
|
Ja te używałam żelu Biała perła, zużyłam prawie całą jedną tubkę (a w zestawie były dwie) i akurat na mnie ten żel z nakładkami pawie wogóle nie zadziałał;/. Takze wszystko zależy od zębów i szkliwa. zastanawiam się teraz właśnie nad paskami Crest, bo wybielanie u dentysty to zbyt duży koszt
![]() |
|
|
![]() |
|
Crest są naprawdę bardzo dobre. Kup sobie te o największym stężeniu i efekt jak po lampie
![]() Warto wspomnieć, że jeżeli kość zęba jest ciemna, to nie bardzo da się cokolwiek wybielić. Ale jeżeli to naturalne osady, to spokojnie da im radę już pasta Arm&Hammer Advanced White z sodą. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|