|
![]() |
|
dzisiaj o 15 widziałem policję na sygnale pod "słynnym" kebabem na staszica. godzinę później policjant robił zdjęcia w środku. ktoś wie co się tam wydarzyło? o dziwo internet milczy...
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
wcześniej było tam też pogotowie
|
|
|
![]() |
|
Moderowano przez: panna_pina Zabronione jest publikowanie tresci ironicznych, przesmiewczych nie wnoszacych nic do tematu. +20
|
|
|
![]() |
|
No właśnie No właśnie
co się tam stalo???? bardzo długo stała policja, potem karetka Co sie tam stalo??? co????? |
|
|
![]() |
|
Grupka trzech mężczyzn napadła w czwartek na właściciela baru kebab przy ul. Staszica w Stalowej Woli. Do napadu doszło około godz. 14.50. W wyniku doznanych obrażeń mężczyzna został przewieziony do szpitala.
|
|
Dołączył: 17 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mój dziadek mi mówił, że doczekamy się czasów kiedy ludzie będą się napadać za kawałek mięsa
![]() |
|
|
![]() |
|
Moderowano przez: Jacek aha..
|
|
|
![]() |
|
powinni zamknąć to gówno, śmierdzi syfem tylko na ulicy.
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Grupka trzech mężczyzn napadła w czwartek na właściciela baru kebab przy ul. Staszica w Stalowej Woli. Do napadu doszło około godz. 14.50. W wyniku doznanych obrażeń mężczyzna został przewieziony do szpitala. Coś mi się wydaje, że za przygodami tych panów stoją ich ziomkowie. Nieznani sprawcy to tylko ściema dla policyji ![]() BTW. Przypomniał mi się cytat z Pitbulla ![]() "Panowie, k.... go mać, nie róbcie mi z tego zabójstwa Kennedy'ego. Jeden Said co to go nikt na oczy nie widział, trzęsie całym miastem a prawda jest taka, że parchate same się zapier...... a że nie mają na kogo zrzucić to wymyślili se Saida" |
|
|
![]() |
|
dokładnie, w echu pisali ze parchate sie same zapi...ają.
![]() Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT dokładnie, w echu pisali ze parchate sie same zapi...ają. ![]() Nie czytałem Echa, ale wyglądana to, że parchate albo " czynszu " nie chcą płacić ;) albo weszli w paradę swoim ziomkom ![]() |
|