|
![]() |
|
Ale kółko wzajemnej adoracji, aż miło popatrzeć
![]() Dobrze mówisz rus, ino nie rozumiesz co Buziaczki :* |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Wytłumacz mi dlaczego Korea napisałaś z duzej litery a Polska z małej.ja wiem że dobrze mówie i wiem co.Ty natomiast dalej krążysz i krążysz.Słychać chrupanie,zaczynasz wgryzać się we własną dupe
|
|
|
![]() |
|
Przepraszam, jest to zwykła literówka, nie musisz tworzyć do tego kolejnej ideologi, pomyliłam się
![]() |
|
|
![]() |
|
Ok.temat zakończony.Do poczytania przy innej okazji.Buziaczki
|
|
|
![]() |
|
Już to pisałem w dziale"Uśmiechnij się".
Tam było na wesoło,a tu na poważnie. "Wszyscy mówią,że homoseksualizm to nie jest chorobą ani wadą ,bo ludzie się z tym urodzili i takie tam. Trudno mi się zgodzić. Teraz wytłumaczę dlaczego. W pierwszych tygodniach ciąży KAŻDY płód jest płci żeńskiej.Dopiero po następnych kilku tygodniach w płodzie rozwijają się hormony męskie. U niektórych płodów hormon nie rozwinął się poprawnie tzn.niby się rozwinął biologicznie,tak aby dziecko miało przyrodzenie ,ale niewystarczająco aby był hetero. Reasumując wychodzi,że homoseksualiści są niedorozwinięci?" ![]() To nie hetero mają problem. To homo najwięcej wrzeszczą,jak to im źle. Nie interesują mnie wasze problemy natury "technicznej"-co i jak. Jak jednak się przyjrzeć,to we wszelkiej maści strukturach "elit ![]() Powiedziałbym wręcz,że mnożą się jak przysłowiowe króliki... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Już to pisałem w dziale\"Uśmiechnij się\". Tam było na wesoło,a tu na poważnie. \"Wszyscy mówią,że homoseksualizm to nie jest chorobą ani wadą ,bo ludzie się z tym urodzili i takie tam. Trudno mi się zgodzić. Teraz wytłumaczę dlaczego. W pierwszych tygodniach ciąży KAŻDY płód jest płci żeńskiej.Dopiero po następnych kilku tygodniach w płodzie rozwijają się hormony męskie. U niektórych płodów hormon nie rozwinął się poprawnie tzn.niby się rozwinął biologicznie,tak aby dziecko miało przyrodzenie ,ale niewystarczająco aby był hetero. Reasumując wychodzi,że homoseksualiści są niedorozwinięci?\" ![]() To nie hetero mają problem. To homo najwięcej wrzeszczą,jak to im źle. Nie interesują mnie wasze problemy natury \"technicznej\"-co i jak. Jak jednak się przyjrzeć,to we wszelkiej maści strukturach \"elit ![]() Powiedziałbym wręcz,że mnożą się jak przysłowiowe króliki... ![]() Więc dlaczego mam być traktowany gorzej za coś co nie jest ode mnie zależne? Mnożą się jak króliki? Raczej ujawniają a nie mnożą. Dziś, w porównaniu z tym co było kiedyś, jest łatwiej się do tego przyznać, dlatego robi to coraz więcej osób i dlatego wydaje się, że liczba homo wzrasta. |
|