~~kolo | |
![]() |
|
masz rację - ale reputację RNI psują osobnicy z okolicznych wiosek , przykład mam w pracy -gośc kupuje sobie opelka no i boi się nim jeżdzić do pracy bo podobno za duży ruch jest z rana i popołudniu w Stalowej - więc pomyka dalej z Moskali rowerkiem
![]() |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Jakoś nie widzę różnicy pomiędzy stylem poruszania się kierowców z rej. RST, a kierowców z rej. RNI. Przynajmniej na terenie tych powiatów.
|
|
~~RSNTI | |
![]() |
|
K..... ale macie temat prostaki.
Ci co piszą broniąc RNI , to piszą w przerwach pomiędzy wydojem. Ci co piszą broniąc RST, to kolesie którzy bywają w Stalowej Woli w soboty pomiędzy 9 00 a 13 00 (trasa hala targowa- tesco) ![]() http://stalo(...)12.gif:->: Powiedzcie mi prostaki co mam napisać. Od urodzenia mieszkałem w Stalowej Woli, mój ojciec także, jego ojciec przyjechał do Stalowej Woli w 1938 roku, obaj leżą na stalowowolskim cmentarzu. Takich jak je stalowo-wolaków od 3 pokoleń jest niewielu. Od kilku lat mieszkam w Nisku i jest OK. Mam wiec rejestrację RNI i nie widzę różnicy pomiędzy jednymi i drugimi kierowcami. Moja opinia jest taka. Wszyscy opluwający się nawzajem błotem powinni zgłosić się do swoich sołtysów (obecnych albo wcześniejszych) o wydanie rejestracji z napisem UWAGA PROSTAK. http://stalo(...)ezyk.gif |
|
|
|
![]() |
|
takie mixy tylko u operatorow ;] zdecydowales wystapic z grona stalowowolan przystapiles do nizan, z miasta do wsi ;] mozesz o sobie powiedziec nizanin pierwsze pokolenie ^^ pewnie za plecami sasiedzi mowia ze z klyzowa sie przeprowadziles bo nikt przy zdrowych zmyslach by nie uwierzyl ze ze stalowej ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~RSNTI | |
![]() |
|
Czyli kolega należy do grupy odwiedzających stalówkę
![]() Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tak wlasnie ^^ i mam najwieksza torbe ze wszystkich ;D
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
zdarza mi sie przyjechac na rynek izawsze sie dziwie skad tam tylu miejscowych podobno tam przyjezdrza sama okoliczna wiocha ktora utrzymuje lokalnuch sprzedawcow
|
|
~~anty rni | |
![]() |
|
kto wogóle założył taki temat że RST jedzie do miasta?? absurd jak RST może jechać do miasta jak już jest w mieście, bardziej pasuje RST jedzie na wieś lub RST jedzie na wieś do niska. pozdrawiam wszystkich RST
|
|
|
~~anty burak team | |
![]() |
|
CYTAT kto wogóle założył taki temat że RST jedzie do miasta?? absurd jak RST może jechać do miasta jak już jest w mieście, bardziej pasuje RST jedzie na wieś lub RST jedzie na wieś do niska. pozdrawiam wszystkich RST jak to kto założył ? jakieś RNI, mało tego - nie założył tylko bezczelnie skopiował wcale fajny zresztą post pt. RNI jedzie do Miasta ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT zdarza mi sie przyjechac na rynek izawsze sie dziwie skad tam tylu miejscowych podobno tam przyjezdrza sama okoliczna wiocha ktora utrzymuje lokalnuch sprzedawcow "przyjezdrza"? - to dopiero wiocha ![]() Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
~~cccRNI | |
![]() |
|
Prawdziwa cnota krytyk się nie boi - I. Krasicki, więc po co Panowie i Panie z RST ta dyskusja.
Obawiam się jednak,że rozmowa z Wami to jak rozmwa z nieuświadomionym alkoholikiem o jego problemach alkoholowych. Nigdy nie przyzna się do choroby. Przypomnię zapominalskim, że 20 października 1933 Nisko otrzymało prawa miejskie i jeździło po jajka, mleko itd. do wsi Pławo. ![]() |
|
|
~~rudy rydz | |
![]() |
|
a ja jestem ze stalowej(w trzecim pokoleniu;)) wyszłam za mąż za wieśniaka z pysznicy i mam RST na bryczce
moim zdaniem najgorsze są niedopierdki co komuś w bramie parkują na wiosce gorszego prostactwa nie widziałam dawno, i są to RST i RNI no! |
|
|
~~kolo | |
![]() |
|
dzisiaj już nie ma miejsca na moim parkingu ( chodz pisze że tylko dla mieszkańców)- no ale wiadomo sobota i zwaliło sie towarzystwo analfabetów ( pewno czytać nie umieją ) z okolic 50 km. Pozdr.
|
|
|
~~toja | |
![]() |
|
CYTAT Prawdziwa cnota krytyk się nie boi - I. Krasicki, więc po co Panowie i Panie z RST ta dyskusja. Obawiam się jednak,że rozmowa z Wami to jak rozmwa z nieuświadomionym alkoholikiem o jego problemach alkoholowych. Nigdy nie przyzna się do choroby. Przypomnię zapominalskim, że 20 października 1933 Nisko otrzymało prawa miejskie i jeździło po jajka, mleko itd. do wsi Pławo. ![]() To przypomnij też jak szybko rozwijało się Nisko jako miasto a jak Stalowa.Może już dosyć tej dziecinnej przepychanki ? |
|
|
|
![]() |
|
lubie czytac ta kolumne
![]() non serviam |
|
|
![]() |
|
CYTAT Prawdziwa cnota krytyk się nie boi - I. Krasicki, więc po co Panowie i Panie z RST ta dyskusja. Obawiam się jednak,że rozmowa z Wami to jak rozmwa z nieuświadomionym alkoholikiem o jego problemach alkoholowych. Nigdy nie przyzna się do choroby. Przypomnię zapominalskim, że 20 października 1933 Nisko otrzymało prawa miejskie i jeździło po jajka, mleko itd. do wsi Pławo. ![]() hamilton rok temu byl mistrzem swiata a teraz jest w czarnej dupie, nie mozna zyc przeszloscia ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 29 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() nie wiem dlaczego moje zdjecie nie dziala ![]() podaje wiec link: http://www.fotos(...)bb3.html http://www.fotos(...)d5f.html |
|
|
![]() |
|
CYTAT nie wiem dlaczego moje zdjecie nie dziala podaje wiec link: nie tylko "zdjęcie ci nie działa" twój mózg także nie funkcjonuje w porządku |
|
|
![]() |
|
Tiaaa szkoda ze praktycznie codziennie widze jak kierowcy RST jadą w Nisku na 11 listopada na zakazie!!! Wielkie miastowce ;/ przyjezdna chołota...
|
|
|
![]() |
|
RST banda okolicznych wieśniaków
|
|
Dołączył: 20 Marz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT lubie czytac ta kolumne ![]() Mam to samo, tylko niektórym współczuję jak oni sobie radzą ze swoim wielkim, wrodzonym czepialstwem. Jeden mój dziadek budował hutę, tato przyjechał tu ze wsi do technikum, urodziłem się w Nisku mieszkam w Stalowej i nie narzekam. Ja proponuję dla ludzi życzliwych i kulturalnych ramki pod rejestrację z napisem: "RST, RNI - nie widzę żadnej różnicy";) |
|
Dołączył: 29 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT twój mózg także nie funkcjonuje w porządku Wszystko z nim w porządku:] Chyba, że swoje auto rozpoznałeś i to Cie tak zbulwersowało ![]() |
|
|
![]() |
|
Ludzie wam chyba naprawde brak zajecia. Pies jak nie ma co robic to j..... lize.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
Dajcie spokój, Dzastina leczy kompleksy bo darli z niej łacha w Rzeszowie. taksówkarze rzeszowscy widząc blachy RST mówia " zaraz będzie ReSeT ". a może tak wystarczy autorelaksacja, bo temat żenua.'
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|