|
![]() |
|
wczoraj wieczorem trafiłem na jutube na http://www.youtu(...)vzlf-h1s 2-częsciowy materiał o 10 planecie i kurcze oglądając to miałem wrażenie że to będzie naprawdę, albo dobra reżyserka albo nasze dni policzone....
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Z tego filmu wynika ,że już jest po wszystkim.
![]() Zresztą ,koniec świata to pryszcz. Są rzeczy gorsze niż Armagedon. ![]() Koncert Justina Biebera... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jusek niby tak ale mowa jest również o czasie między 2012 a 2014 ;)
Szczerze w takie coś nie wierze i nigdy wierzył nie bede.Jeb*ie to jeb*ie.Czy bedziemy o tym wiedziec wcześniej czy nie i tak to nic nie zmieni. Filmik poważny a wykorzystywane fragmenty filmu science fiction jakoś mnie drażnia ;p Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
![]() |
|
Początek końca już zaczął się.Wystarczy zobaczyć co Palikot z bandą wyprawia a głupi naród popiera
|
|
|
![]() |
|
rus czy każdy wątek rozpoczęty na tym forum musi być powiązany z polityką ?:/
Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
![]() |
|
CYTAT rus czy każdy wątek rozpoczęty na tym forum musi być powiązany z polityką ?:/ Nie musi,ale istnieje szansa iż to dzięki politykom szlag nas trafi. ![]() Czytałem teraz nową przepowiednię.O końcu świata który nastąpi po wyborze murzyna na papieża. Zaczyna być ciepło... ![]() Najgorzej będą mieli ateiści.Brak wiary nie uchroni ich przed ręką Pana. ![]() Wierzący dostaną wreszcie to,na co tak uparcie czekają. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
rus
Początek końca już zaczął się.Wystarczy zobaczyć co Palikot z bandą wyprawia a głupi naród popiera rus czy każdy wątek rozpoczęty na tym forum musi być powiązany z polityką ?:/ Niby nie musi, ale rus jakby powiedział coś z sensem i na temat to by nie był sobą. Z resztą każdy temat dobry żeby kogoś obrazić ,nie rus ? Choćby głupi naród, no sam się prosi ![]() |
|
|
![]() |
|
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
Dołączył: 17 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A ja polecam takie hasło jak agnostycyzm.
Średnio na temat, ale jednak. |
|
|
![]() |
|
anastazja,a Ty jesteś taką wielbicielką Palikota i jego hołoty?Ja nikogo nie obrażam,pisze prawde
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Początek końca już zaczął się.Wystarczy zobaczyć co Palikot z bandą wyprawia a głupi naród popiera Głupi to jesteś Ty rus(ki) pachołku, a nie naród. Tyle tylko mam do dodania nie na temat. A na temat, nie wierzę w to i ot co ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie, nie jestem rus wielką wielbicielką Palikota, bardziej mnie przeraża kaczyzm który przez ciebie przemawia
![]() A końców świata już tyle było, że jeden w tą czy w tamtą nie robi na mnie wrażenia ![]() |
|
|
![]() |
|
szopen,więcej o Tobie mòwi avatar niż Twoje słowa,także siedź sobie w swojej dziurze anastazja,nie przerażaj się
|
|