|
![]() |
|
CYTAT po pierwsze Brzoza już się nie zajmuje alarmami.... @pablo Andrzej Brzoza jednak zajmuje się alarmami. ![]() Przynajmniej tak było jeszcze pod koniec ubiegłego tygodnia. Nic mi nie wiadomo,aby miał zamiar przestać. ![]() Montuje instalacje na prywatne zlecenia. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
jusek nie wysilaj się na dyskusję z tym gościem bo to nie ma sensu.
Najpierw pisał, że tylko technik z licencją potrafi zainstalować alarm, reszta to amatorzy. Następnie stwierdził, że w Stalowej Woli tylko w Karabeli i Skaremie są technicy z licencją. Jak udowodniłem mu, że pojęcia nia ma to jedzie po Eltechu i Sigmie. No i jeszcze agitacja za Karabelą. Ech ![]() |
|
|
![]() |
|
Jeszcze jedno znalazłem na forum stary temat. Co do Eltecha są tam zdania podzielone ale Sigme chwalą.
Wydaje mi się, że są to opinie klientów tak więc pablo^^ ![]() http://stalo(...)d=639877 |
|
Dołączył: 5 Sty 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
no faktycznie aż całe DWIE pozytywne opinie o Sigmie
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Dwie czy pięć to dla mnie nie ma znaczenia. Kolejny raz udowodniłem, że wprowadzasz ludzi w błąd.
Nie ma sensu dalej z Tobą dyskutować. Reklamuj dalej Karabelę ![]() |
|
Dołączył: 5 Sty 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ja nikogo nie reklamuję tylko oceniam subiektywnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 29 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja bym wybrał "Skarem". Najszybciej dojadą.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT ja nikogo nie reklamuję tylko oceniam subiektywnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pablo^^ podważyłem wszystkie Twoje subiektywne oceny i zwyczajnie zacząłeś bredzić. Ja nie jestem i nigdy nie byłem technikiem od alarmów ![]() ![]() ![]() Do Karabeli nic nie mam ![]() To Ty piejesz z zachwytu nad jedną firmą (Karabela) a na temat innej (Mikst) wypisujesz nieprawdziwe informacje. Masz z tego jakąś kasę czy jak ![]() |
|
Dołączył: 17 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Ja bym wybrał \"Skarem\". Najszybciej dojadą. A skąd to wiesz? |
|
|
![]() |
|
Sądzę, że na temat wypowiadają się dzieci...
![]() Gratuluję proofesjonalizmu... ![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
Dołączył: 17 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Sądzę, że na temat wypowiadają się dzieci... Dodany: 22 Marz 2013r. 13:00 przez Reiker Jak chcesz mogę pomóc w rozwiązaniu zagadki. |
|
|
![]() |
|
CYTAT ("dedek") Jak chcesz mogę pomóc w rozwiązaniu zagadki. Szczerze mówiąc, Rewelacja ![]() Czekam z niecierpliwością. ![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
![]() |
|
Witam,
Po pierwsze Pan stw08 ma racje ! Aby móc otworzyć działalność gospodarcza z zakresu zabezpieczenia techniczengo trzeba mieć koncesje MSWiA. W Eltechu zarówno Pan Adaś jak i W Sigmie Pan Robert posiadają i koncesje i licencje ich pracownicy również. Podobnie jest z Panem Gorczycą , Brzozą, Jakubowskim, czy Jańcem. Bez koncesji nie mogliby wystwaić faktury za tą usługę Tak więc Pablo^^ piszesz bzdury. |
|
|
![]() |
|
Ja jakieś dwa miesiące temu u siebie zakladałem alarm w domu. Namiary dostałem od znajomego. Cały alarm gość zrobił mi w jeden dzień 9 czujek, 2 sygnalizatory, czujka czadu i zasilanie awaryjne a do tego każde włamanie sygnalizowane na komórkę do mnie i do żony. Do tego sterowanie z klawiatury, pilota i przez smsa. Jak narazie wszystko działa jak należy. Namiarów nie podaję bo nie chce nikogo reklamować ale jak coś to na pw mogę podać. Ogólnie jestem zadowolony i cenowo wyszło mi taniej niż inne firmy w Stalowej do których wcześniej dzwoniłem. A zależało mi na czasie bo ostatnio kilka włamań w okolicy było więc wolałem się zabezpieczyć.
|
|