|
![]() |
|
Zaczełam z nią ćwiczyć 1 stycznia i juz po dwóch tygodniach czułam sie świetnie,do tej pory schudłam 7 kilogramów i cały czas chudne.Jestem zachwycona swoją kondycją i samopoczuciem.Polecam! Ćwiczenia super.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
też z nią ćwiczę ale jeszcze efektów nie widzę,ale wycisk daje niezły
![]() |
|
|
![]() |
|
Diety jako takiej nie stosuje ,ale unikam słodyczy ,tłustych smażonych potraw.Jem 5 posiłków dziennie a ostatni conajmniej 3 godziny przed snem.
Jak długo ćwiczysz? który tening? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zaczełam z nią ćwiczyć 1 stycznia i juz po dwóch tygodniach czułam sie świetnie,do tej pory schudłam 7 kilogramów i cały czas chudne.Jestem zachwycona swoją kondycją i samopoczuciem.Polecam! Ćwiczenia super. Fajnie. Przed Tobą efekt jo-jo i będzie jak dawniej(plus jakieś 2-3 kg). ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
efektu jojo się nie obawiaj !! zastosuj dobrą dietkę, tzn jedz mało a często dużo owoców, nie podjadaj przed snem, będziesz miała stoper tzn waga stanie i będzie stać aż organizm twój się przyzwyczai do nowej niższej wagi potem znów zaczniesz tracić na wadze o ile będzie z czego
![]() |
|
|
![]() |
|
Ja ćwiczę SKALPEL I - dziś będzie dopiero 5 dzień, ale do tego już prawie 3 tydzień A6W
![]() ![]() a Wy co ćwiczycie ?? |
|
|
![]() |
|
Przez pierwszy miesiąc ćwiczyłam skalpel a teraz na zmiane skalpel, kiler,turbo,i trening z gwiazdami.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Diety jako takiej nie stosuje ,ale unikam słodyczy ,tłustych smażonych potraw.Jem 5 posiłków dziennie a ostatni conajmniej 3 godziny przed snem. Jak długo ćwiczysz? który tening? Ja ćwiczę od 3 tygodni co drugi dzień skalpel II do tego ćwiczę na orbiterku. JAk narazie schudłam tylko kilogram ![]() |
|
|
![]() |
|
A ma ktoś SZOK TRENING ??
|
|
Dołączył: 13 Lip 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A co powiecie o ABS ? ja ćwicze już miesiac ,przed abs'em ćwiczylam A6W 9 dni bo tylko do tego dnia wytrzymalam . Efekty są nijakie :( Nie jestem gruba tylko poprostu chciałam wyrzeźbić brzuch
Dzień bez ćwiczeń to dzień stracony! |
|
|
![]() |
|
ćwiczeniami bez obciążenia według mnie nie da się wyrzeźbić brzucha, jedynie można spowodować by troszku był płaski, 2 sprawa te ćwiczenia niewyizolowane są niedobre dla krzyża kręgosłupa. Dla chcących poprawić brzuch polecam rowerek tylko ten prawdziwy, ewentualnie siłownie
![]() |
|
|
![]() |
|
prawdziwy tzn jaki? w sensie normalny rower a nie np. stacjonarny czy jaki?
|
|
Dołączył: 12 Gru 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Fankore, jakie ćwiczenia z obciążeniem proponujesz? Jest możliwość wykonywania tych ćwiczeń w domu?
Natomiast z Chodakowską ćwiczyłam, efekty były, ale wystarczył miesiąc bez jej treningu, by mimo codziennej jazdy rowerem, brzuch wrócił do poprzedniego stanu. Dodam, że schudnąć nie chcę,tylko wyrzeźbić brzuch, a treningi Ewy są nastawione na maksymalnie spalanie i odchudzanie. |
|
|
![]() |
|
Ja ćwiczyłam - do czasu, aż mnie oświecono, że ta pani nie ma ŻADNEGO merytorycznego przygotowania z zakresu fitnesu i tym podobnych, a co za tym idzie - nie gwarantuje bezpieczeństwa. Podobno Skalpel mocno obciąża kręgosłup, a jeżeli ktoś na dodatek nieumiejętnie wykonuje te ćwiczenia, to może sobie zrobić krzywdę.
Polecam zestwy Mel B - zwłaszcza ten na brzuch i pupe. Rezultaty widziałam już po 2 tygodniach, a ćwiczenia trwają tylko 20 min, więc nawet największy leń znajdzie czas ![]() |
|
|
![]() |
|
rower ten by po ulicy pojeżdzić, w tym co macie go w domu nie pracują wszystkie mięśnie, pod góre nie wjedziecie - ćwiczenia te z obciążeniem wykonuje się najbezpieczniej na atlasie, najszybszy efekt, dosłownie 4 serie po 30 ruchów i zakwas murowany!
|
|
Dołączył: 21 Lis 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ćwiczyłam z Ewcią ale teraz "przesiadłam" się na Mel B.
Dużo bardziej mi odpowiada. Wszystko jest na luzie, człowiek ćwiczy a do tego sie pośmieje i przyjemnie spędzi czas. Zwariowana kobieta, mogę ćwiczyć i ćwiczyć w jej towarzystwie ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Nadal ćwiczę z Ewą i jeszcze mi się nie znudziło, efekty są i dlatego się nie poddaje.Dołączyłam jeszcze A6W dla lepszego efektu.Nie chudne juz tak bardzo jak na początku ,ale moje ciało nabiera kształtów, widoczne są mięśnie których nigdy nie miałam a co najważniejsze wreszcie czuję się dobrze w swoim ciele.
Zielonazaba- jak długo ćwiczysz? napisz coś o efektach.Może wypróbuje treningi Mel B dla odmiany. |
|
|
![]() |
|
Czy ktos cos slyszal o nowym fitnesie w galeri stal
|
|
Dołączył: 21 Lis 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Co robię?
Zaczęłam z Ewcią. Po miesiącu "przesiadłam się" na Mel B. Wykonuję trening brzucha, pośladków, abs oraz trening nóg. Ćwiczę od poniedziałku do piątku, dziennie poświęcam na to 30, 40minut w zależności od dnia, nastroju, sił... Trzy, cztery razy w tygodniu odwiedzam siłownie gdzie ćwiczę zestaw ćwiczeń uprzednio zaplanowany przez trenera osobistego. Zmodyfikowałam odrobię cały program ale dalej skupiam się na pobudzeniu i uaktywnieniu wszystkich partii ciała;) Dosadnie katuje jednak brzuch i nogi;) Dlaczego? Latooo idzie a "kreska" na nodze to moja obsesja;P Efekty? Ojj nasłuchałam się jak to wychudłam, daje to kopniaka na dalsze działanie trzeba przyznać ![]() Czy ja widzę? Taaaak! Ciesze się, fantastyczne uczucie . Teraz nawet widze swoje stopy;P Prześmiewcze ale prawdziwe ![]() Organizm? Pobudziłam swoja przemianę materii, codzienne ćwiczenia sprawiły że mój odwieczny problem znikł jak bańka mydlana na wietrze. Przepraszam Was za dosadność ale muszę to powiedzieć a właściwie napisać, codziennie siedzę na kibelku a czasem nawet dwa, trzy razy na dzień. Nie jest to stosowne, przepraszam. Ale moja uciecha jest ogromna gdyż spadł mi dzięki temu kamień z serca. Więc warto, naprawdę warto! |
|
Dołączył: 3 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Powiem szczerze, że nie wiem które ćwiczenia bardziej wolę. Jeśli chodzi o Ewę to na początku się zraziłam i ćwiczyłam sporo Mel B (lubię bardzo jej tempo i większość zestawów), ale potem wróciłam do Ewy (najpierw do Skalpelu) i zaczęłam bardziej świadomie wykonywać te ćwiczenia, skupiając się na ich poprawnych wykonywaniu, na mięśniach brzucha, o których Ewa tak dużo mówi. Teraz ogarniam killera i podoba mi się!
Ogólnie ćwiczę teraz ćwiczenia Ewy, bo tak sobie założyłam, ale kiedy dodaję trening w ciągu tygodnia - wybieram Mel B: rozgrzewka,10 min trening brzucha albo ABS i 10 min. trening pośladków, który bardzo lubię ![]() Podsumowując - uważam, że po Mel B szybko widoczne są rezultaty, jeśli rzeczywiście skupiamy się na danej partii ciała. Co do Ewy? Czuję że całe ciało się ujędrnia równomiernie i znacznie poprawia się kondycja ![]() abra-kadabra. |
|
|
![]() |
|
prawde mówiąc nie wiem na czym polega ten fenomen chodakowskiej, ale ja za bardzo nie mam miejsca ani warunków, zeby ćwiczyć w domu, więc nawet się tego nie podejmę
![]() |
|
|
![]() |
|
Ja również ćwiczę już ponad miesiąc z Ewą
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
tez jakoś wolę Mel. Jej ćwiczenia są super. i zwykle ćwiczy z tą grupą ludzi i też mnie to jakoś motywuje
|
|