|
![]() |
|
Witam. Chciałbym przeczytać Wasze opinie na temat napisany powyżej.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Witam
Moje zdanie jest następujące... Jedzenie w tesco samo w sobie jest ok, ale to że leżą tam pierogi przez cały dzień albo że wszyscy mogą ręką wszystkiego dotknąć, to się w głowie nie mieści .Cena nie równa się jakości. A i pepsi, którą tam sprzedają to jest jakiś żart... Przecież to w 50% woda . |
|
|
![]() |
|
dokładnie!! zero higieny, sam tam nie jadłem ale z tego co widziałem smacznie to nie wyglało. Polecam w galerii Rzeszów jest bistro podobne, sam wybierasz co chcesz i ile chcesz na wagę lecz : jedzenie lux!!! i przede wszystkim robione na bierząco!
|
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT dokładnie!! zero higieny, sam tam nie jadłem ale z tego co widziałem smacznie to nie wyglało. Polecam w galerii Rzeszów jest bistro podobne, sam wybierasz co chcesz i ile chcesz na wagę lecz : jedzenie lux!!! i przede wszystkim robione na bierząco! Przecież tu też wybierasz co chcesz i ile chcesz, na wagę. Nie jadłeś to skąd wiesz że w Rzeszowie lepsze? Taka zakamuflowana informacja? To ja Fankore jadam w Rzeszowie ![]() ![]() A tak na serio, bistro fajne ale drogie. Wolę Kaprys lub Rawiolkę. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
moderowano-nie na temat - anulka
|
|
Dołączył: 8 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Stalowiak_STW - a Ty jak zwykle na temat...
Tak już przy tym offtopie - dla mnie kalka z angielskiego w postaci "dokładnie" jest znana od dawna, ale przestała mnie razić z racji tego, że jest nagminnie używana. Jakoś bardziej mnie rażą: - "rok dwutysięczny trzynasty" - "dalej kontynuować" - "bynajmniej" w kontekście potwierdzającym zamiast zaprzeczającym - "cofać do tyłu" itp. A teraz już na temat: CYTAT A tak na serio, bistro fajne ale drogie. Wolę Kaprys lub Rawiolkę. Jak dla mnie to dobre było może przez pierwszy tydzień. Kilka razy jadłem tam ostatnio (z braku czasu) i... - jest sporo drożej niż na początku, - większość dań jest zbyt mocno przyprawiona (np. gyros), - trafiają się nieświeże składniki, - wszystko co smarzone "topi się" w oleju, - krążki cebulowe, ziemniaczki opiekane itp. są rozmięknięte i w ogóle nie chrupiące. Reasumując jest drogo i bardzo przeciętnie, aczkolwiek najszybciej w mieście no i można samemu dobrać składniki, co jest sporym plusem. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
stalowiak_STW-chyle czoła,tak mało osób występuje dzisiaj w obronie naszego języka który jest tak piękny.Zamiast tego wolą epatować koszmarną angielszczyzną.Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
|
Kilka razy jadlem w BISTRO (TESCO) w Mielcu.
Zarcie tylko wyglada na smakowite ale az takie rewelacyjne nie jest. Najlepsza jest HERBATA ktora bardzo polecam. ![]() Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
Drogie i nie smaczne
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Jak na TESCO to jedzenie jest super, pamiętacie jak smakowało jedzenie przed remontem, teraz to jest nie do porównania.
Niebo a Ziemia. Polecam, bo cena nie jest wygórowana. |
|
|
![]() |
|
JAk otworzyli po remoncie to bylo tanio no i smacznie, teraz juz tak tanio nie jest. Niektore potrawy mi smakuja a inne nie. Ogolnie nie jest zle
![]() |
|
|
![]() |
|
moderowano-trzymaj się tematu - anulka
|
|
|
![]() |
|
moderowano-nie na temat - anulka
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Polecam, bo cena nie jest wygórowana. W porównaniu cena - jakość Drogo jak ch...ra i nie zbyt ciekawie... Wygląd ładny, ale to nie wszystko. CYTAT pamiętacie jak smakowało jedzenie przed remontem, teraz to jest nie do porównania. Wolałam poprzedni bar, Bar jak bar - było tanio i dobrze. Teraz to nawet dobrze nie jest. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|