~~ | |
![]() |
|
Tomaszu to moze powiedz mi gdzie byl pan Kotulski przez ostatnie kilka lat bo wielu mu zarzuca, ze przez ostatnie lata mial Stalowa Wole gdzies, a po kilku latach niebytu zjawia sie wielce zatroskany losem miasta. Jak to z tym jego pobytem we Wroclawiu jest na prawde??
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~Tomasz | |
![]() |
|
Wroclaw to prywatne zycie pana Kotulskiego.Czysto rodzinne.
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
Z tego co wiem to żonę i dzieci ma w Stalowej Woli?/?
|
|
|
~~Tomasz | |
![]() |
|
No i niech tak zostanie.
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
Podstawowa zasada ktora da sie wylowic chociazby z tv, jest taka, ze POLITYCY nie maja zycia prywatnego jak zwykli obywatele. Pan kotulski kandyduje do fotela prezydenta 70 tysiecznego miasta i jego mieszkancy powini wiedziec co robil we Wroclawiu.
Pod plaszczykiem prywatnosci mozna ukryc wiele. Prywatne w mojej opinii moze byc dlatego, ze sie wstydzi tego okresu, ze nie byl tam grzecznym panem Kotlskim. Jesli sobie nie ma nic do zarzucenia w tym okresie, a wrecz przeciwnie, jest sie czym szczycic to dlaczego o tym nie mowic glosno? Piszesz, ze to zycie czysto rodzinne, a w poscie ponizej jest mowa o tym ze zona w Stalowej. Czyli co Pan Kotulski bawi sie we Wroclawiu a zona wychowuje dziecie w Stalowej?? Widzisz ja daze do tego zeby za rok czy dwa przy ewentualnej wygranej pana Kotulskiego nie okazalo sie, ze np. jak pan Jan Bestry molestowal seksualnie nieletnie dziewczynki czy chlopcow. A jak skomentujesz to, ze nie bylo go tyle lat w Stalowej Woli i nagle wraca zatroskany o losy miasta, ktore tak naprawde do niedawna mial gdzies?? Naprawde jestem bardzo ciekawy tego okresu w zyciu pana Kotulskiego. |
|
|
~~Tomasz | |
![]() |
|
Najlepiej go oto zapytac .tak bedzie najuczciwiej .Zreszta to nie jest moj kandydatna prezydenta.
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
Okej rozumiem. dziekuje za odpowiedzi. Wiecej nie mecze pytaniami.
|
|
|
~~Borys | |
![]() |
|
Walę wódę bez umiaru. Panie KOTULSKI czekam na znak.
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
Borys udaj się do łysego on wali zawsze więc zawsze trafisz na imprezę
|
|
|
~~? | |
![]() |
|
dlaczego nie Kotulski?
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
kotulski chce ze stak=lowej woli zrobić wielkie boisko, bo tylko na tym sie zna, i nie ma nic wiecej do zaoferowania
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
a Szlęzak wielki kabaret, bo tylko na tym się zna - 4 lata praktyki
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
Kotulskie to nawet boiska nie potrafilby zrobic, jedyne co potrafi to zrobic wiekszy chlew, pijak i moczymorda.
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
większego się już nie da, może być tylko lepiej.
|
|
|
~~Spokojny | |
![]() |
|
ciekawe co kotulski robił na drzewach przy cmentarzu?. Najgorsze to, że jeszcze ulotki osobiście rozdawał na cmentarzu. Żenada.
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
pewnie i jeszcze pił wóde na cmentarzu i dewastował groby. Co jeszcze wymyślicie?
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
Nikt nic nie wymyśla. Prawda w oczy kuje. Dzisiaj napewno tez go tam spotkamy.
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
kotulski pil pewnie razem z cyganami
![]() ![]() ......... co do szlezaka, moj glos juz ma. Trzeba byc slepym by nie zauwazyc swoistego odbicia sie od dna, chocby calkowite oddluzenie miasta, nie sadzilem, ze ktos, kiedys dalby rade, szlezak dal w przeciagu jednej kadencji. Zreszta obwodnica itd. itp............. |
|
|
~~ | |
![]() |
|
Obija mu się pewnie często ale czy można nazwać to od dna?
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
no no jak się przez 4 lata nic nie robi nic się nie inwestuje to żeczywiście trochę kasy można zaoszczędzić tylko co z tego prze 4 lata jest stagnacja. Inne miasta inwestują nawet się zadłużają bo wiedzą że każda z głową zrobiona inwestycja zwraca się podwójne. Inwestycja nakręca inne inwestycje ale u nas o tym się nie myśli.
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
Szlezak STOP! RED LIGHT
|
|
|
~~Obserwator | |
![]() |
|
Po co jezdzic po warszawach ,Rzeszowie itp.za forsa dla miasta,Lepiej siedzic na d..e w chalupie to tez oszczednosci.
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
Kotuslki smiechu warty, nierób i arogant. Kto go zna na pewno na niego nie zagłosuje
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
aleś napisał uuuuuuuu nawet "arogant" wymyśliłeś dobre. Po tym wpisie twoim to naprawdę kto go zna to na niego napewno nie zagłosuje. Dałeś po garach
|
|
|
~~Misiek | |
![]() |
|
Ja akurat zaglosuje na niego bo juz mam dosc tych samych ludzi ktorzy nic nie robia a tylko walki kreca.
Koniec z ukladami, potrzebna nowa krew - czlowiek twardy taki jak J.K. |
|
|