|
![]() |
|
jadąc we wtorek około godziny 10.30 ze Stalowej w stronę Niska w poblizu elektrowni widziałam stado krazacych ptaków... czy ktoś jeszcze je widział? było ich około 20sztuk... nie jestem pewna, ale chyba to były bociany. Toż to znaczy, że przeliczyły się z pogodą w tym roku!!!
![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Paula zobaczysz za 9 m-cy jeśli powiększy Ci się rodzina to znaczy że to były bociany
![]() |
|
|
![]() |
|
wiosno gdzie jesteś :(
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Bociany są już napewno bo kiedyś widziałem jak leciały dwa
![]() |
|
|
![]() |
|
RST_1992 to już coś
![]() >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
![]() |
|
Z tymi bocianami to kłamstwo. Ja ciągle widuje je, chociaż na wsi nie mieszkam, wczeeesną wiosną i do dziś się nikogo nie doczekałam
![]() Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
Dołączył: 30 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Też widziałam wczoraj bociana, lecącego nad polami koło działek za Sanem
![]() |
|
|
![]() |
|
nessie nie ma to jak przesądy
![]() >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
![]() |
|
CYTAT nessie nie ma to jak przesądy ![]() najlepiej działają na ludzi zdesperowanych ![]() a czy te bociany to nie są te "zdechlaki", które nie miały siły odlecieć hen daleko i przetrwały zimę dzięki ludziom? ![]() Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
![]() |
|
nessie nowa kategoria bociana: bociek zdechlak
|
|
![]() |
|
CYTAT Z tymi bocianami to kłamstwo. Ja ciągle widuje je, chociaż na wsi nie mieszkam, wczeeesną wiosną i do dziś się nikogo nie doczekałam ![]() Zapraszam na warsztat coś temu poradzimy. ![]() |
|
|
![]() |
|
nessie śmieszny artykuł z nonsensopedii http://nonse(...)i/Bocian wyjaśnienie słowa bocian plus charakterystyka
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
![]() |
|
te co ja widziałam nie były napewno "zdechlakami" z zeszłego roku
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT jadąc we wtorek około godziny 10.30 ze Stalowej w stronę Niska w poblizu elektrowni widziałam stado krazacych ptaków... czy ktoś jeszcze je widział? było ich około 20sztuk... nie jestem pewna, ale chyba to były bociany. Toż to znaczy, że przeliczyły się z pogodą w tym roku!!! ![]() ![]() Nie tylko bociany są zaskoczone pogodą. ZIMO WYP..ALAJ! ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
paula18833 może bociany same się rozmnożyły
![]() jusek oj żeby jeszcze chociaż posłuchała Cię ta zima ![]() >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Na weekend świąteczny widzę +7 stopni
![]() ![]() Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
![]() |
|
Gargamel na te drugie jajka załóż koniecznie kalesony żal był by odmrozić
|
Dołączył: 16 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
co portal pogodowy to inne prognozy, na jednym widziałam nwet prognozowane +23 stopnie w środę po świętach, ale na innym już w tym samym dniu tylko +7....
|
|
|
![]() |
|
CYTAT co portal pogodowy to inne prognozy, na jednym widziałam nwet prognozowane +23 stopnie w środę po świętach, ale na innym już w tym samym dniu tylko +7.... Wydaje mi się, że nie warto polegać na pogodach TVNu, Onetu i innego g.wna. Najlepsze prognozy, to prognozy prowadzone przez studentów (np. icm), albo po prostu, na niemieckich stronach. Moja ciotka się tym chorobliwie interesuje i odkryła, że najbardziej "sprawdzalne" są niemieckie pogody. Prognozują również dla Polski. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|