|
![]() |
|
Coco biale domy
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 30 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Proponuję wycieczkę do zagłębia odzieżowego w Tuszynie (to taka tradycja). Kilka hektarów handlowych, sama odzież. Ceny dużo niższe.
|
|
|
![]() |
|
sunset suit jest na centrum4
|
|
|
![]() |
|
lorens & wiktor ale to w większych miastach
vistula stosunek ceny do jakości w najniższych przedziałach cenowych najlepszy powinien być |
|
|
![]() |
|
Lancerto w Galerii Rzeszów ;)
|
|
|
![]() |
|
CYTAT W New Man słyszałem, że kicha więc nawet nie wybieram się. Czy oprócz wymienionych sklepów moich i wcześniej coś jeszcze w STW jest?? Słyszałem coś o Janowie Lubelskim, że warto się wybrać ale czy miał ktoś do czynienia z nimi?? Ja akurat New Man chciałabym Ci polecić. Mąż w tamtym roku kupował garnitur na nasz ślub. Łatwo z kupnem dla niego nie jest, ponieważ standardowe rozmiarówki są za wąskie w barkach a za szerokie w pasie. Tam kobieta sciągnęła jego wymiary i uszyli idealnie dla niego skrojony garnitur. Poza tym ma próbki materiałów, więc wybierasz z jakiego materiału ma być uszyty, możesz też wybrać sobie kolor podszewki i mieć wyszyte swoje inicjały we wnętrzu marynarki ![]() W innych sklepach (zarówno w Stalowej jak i w Rzeszowie), mimo że marynarka marszczyła się między łapatkami a na dole fruwała, każda sprzedająca twierdziła, że leży dobrze, że tak ma być albo że nic na to nie poradzi, taką Pan ma figurę. Zatem szczerze New Man polecam ![]() Człowiek lekko znudzony, uwolniony od tych wszystkich zajęć i obowiązków, które na co dzień zaprzątają jego umysł, potrafi być kopalnią pomysłów; albo tylko kopalnią. |
|
|
![]() |
|
Moj maz mial garniaka na slub z lancerto. Rewelacji nie bylo jesli chodzi o fason. Garniak niewiele roznil sir od tych z rynku. W innych sklepach Sa duzo lepsze modele I tansze.
|
|
|
![]() |
|
Polecam garnitury Bytom. Mój mąż miał na naszym ślubie. Wysoka jakość za nie niską cenę, ale zdecydowanie lepszy wybór niż Vistula, która zapomniała co to jakość.
|
|
|
![]() |
|
Kupiłem garnitur w Pawo i trzyma się dobrze. Może jakość materiału nie jest najwyższa, ale ceny niższe niż w Vistuli.
|
|
|
![]() |
|
A ja w Mielcu kupilem garnitur i plaszcz 2500ZL w 28-12-2009
W sklepie, na Pasazu Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
Dołączył: 1 Cze 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
jedyny który nie błyszczał jak cygańskim weselu znalazłem w Bytom, co ciekawe, garnitury występują podzielone na sezony, np ja wybralem sobie letni - jest cienki i przewiewny (a nie szmata jak niektórzy myślą) w zimie powinni mieć w ofercie także cieplejsze.
|
|
|
![]() |
|
Czy cena 2500 złotych za garnitur nie jest czasem zbyt wygórowana??
|
|
Dołączył: 1 Cze 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jak doliczysz dodatki, a często jest to tak rozumiane, to cena jest normalna za dobrą jakość
Najlepiej pójśc ubrać się w gajerek za 300zł a potem w taki za 1500zł (bez dodatków) i ocenić czy widzi się różnicę ![]() |
|
|
![]() |
|
Jakość i cena kosztuje. Dobry garnitur to min 2000 jakość materiału dopasowanie do figury wygląd dalsze użytkowanie itp. Natomiast jeżeli chcemy mieć jedrazowy to na rynku za 2 stuwy
|
|
|
![]() |
|
Jakość i cena kosztuje. Dobry garnitur to min 2000 jakość materiału dopasowanie do figury wygląd dalsze użytkowanie itp. Natomiast jeżeli chcemy mieć jedrazowy to na rynku za 2 stuwy
|
|