|
![]() |
|
Witam, zainteresowała mnie pewna mogiła i mam do was pytanie znacie jakieś informacje na jej temat kto dokładnie tam leży czy miała dzieci, jak miały na imię. Interesuje wszystko co jest związane z ta mogiła, z góry dzięku
link do zdjęcia mogiły http://www.polsk(...)&cinki=1 |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Hej zgłos sie do proboaszcza zRozwadowa moze on ci udzieli informacji
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Hej zgłos sie do proboaszcza zRozwadowa moze on ci udzieli informacji ![]() Napisałem maile, ale jeszcze nie mam odpowiedzi |
|
|
![]() |
|
Chcesz wykupić to miejsce? strasznie długo juz stoi, z tego co wiem, to po 20 latach grób może być usunięty. Jeżeli na to liczysz to możesz mieć duże szanse
![]() Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Hej zgłos sie do proboaszcza zRozwadowa moze on ci udzieli informacji ![]() Napisałem maile, ale jeszcze nie mam odpowiedzi To mozesz długo czekac bo z tego co wiem to najlepirj wszystkiem z nim załatwiac osobiscie ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Chcesz wykupić to miejsce? strasznie długo juz stoi, z tego co wiem, to po 20 latach grób może być usunięty. Jeżeli na to liczysz to możesz mieć duże szanse ![]() Nie mam zamiaru wykupić tego miejsca, prawdo podobnie tam leży moja praprababka ale nie jestem w 100% pewny bo nie znam jej imienia i dokładnej daty śmierci tylko nazwisko się zgadza z tego co się w rodzinie pytałem moja praprababka mogła mieć na imię Józefa. Dlatego zapytałem się na forum czy ktoś się orientuje |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Hej zgłos sie do proboaszcza zRozwadowa moze on ci udzieli informacji ![]() Napisałem maile, ale jeszcze nie mam odpowiedzi To mozesz długo czekac bo z tego co wiem to najlepirj wszystkiem z nim załatwiac osobiscie ![]() Rozumie cie, ze będę długo musiał czekać lecz nie mieszkam w Stalowej Woli i osobista wizyta jest związana z podrożą i to nie krótką. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Chcesz wykupić to miejsce? strasznie długo juz stoi, z tego co wiem, to po 20 latach grób może być usunięty. Jeżeli na to liczysz to możesz mieć duże szanse ![]() nie chce wykupywać miejsca chce się dowiedzieć jakiś konkretnych informacji na temat tej mogiły i osoby która tam jest pochowana |
|
|
![]() |
|
CYTAT Hej zgłos sie do proboaszcza zRozwadowa moze on ci udzieli informacji ![]() dostałem jedna odpowiedz ale nic konkretnego, mnie bardziej interesuje osoba która leży w tym grobie możne ktoś coś wie lub o jej rodzinie |
|