|
![]() |
|
Co sądzicie o Kebabie U Nazira ?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
nie jadam czegoś takiego jak kebab.
|
|
|
![]() |
|
co sądze : syf, syf i jeszcze raz syf
|
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wszędzie jest to samo
![]() Kebabownie mnożą się jak króliki ![]() :) |
|
|
![]() |
|
A coraz mniej ludzi spożywa ten syf.
Idę sobie przygotować zdrowe śniadanko jogurt naturalny, otręby i świeże owoce ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
a raz na Ruski rok można zjeść
![]() Kebab MIX (kurczak-jagnięcina) w picie ![]() ![]() ![]() OSTRY sos jest naprawdę ostryy, więc polecam miX ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
zapewne coraz mnie ludzi spozywa ten syf, dlatego sie mnoza jak kroliki :]
kebab daje rade, a obsluga tyz fajna i dziewczeta skore do zartow ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Najlepszy u turasa na WP
![]() A u Nazira w sumie tez ok ALOHA :)) |
|
|
![]() |
|
Mnie się tam bardzo podobalo i niedrogo ^^
|
|
Dołączył: 8 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT nie jadam czegoś takiego jak kebab. O ku**a gratulacje! A postawili Ci już pomnik? CYTAT A coraz mniej ludzi spożywa ten syf. Idę sobie przygotować zdrowe śniadanko jogurt naturalny, otręby i świeże owoce a nie jakiś kebab Hm.... Twoje posty pobiły nowy rekord głupoty. Nie dość, że są nie na temat to informują o czymś, co nikogo na tym forum nie obchodzi. Załóż sobie oddzielny temat "kicia26 i jej otręby". Założyciel tematu zadał proste pytanie, jak nie masz nic do powiedzenia w temacie, to się po prostu nie odzywaj, bo się ośmieszasz. Sorry za mój offtop. Wracając do tematu - u Nazira nie było mi dane spróbować, aczkolwiek jak jeszcze jadałem kebaby to tylko w Emre - kebab z serem feta. Za tych czasów co jadłem był chrupiący i smaczny. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
Popieram kolegę u góry. Zadałem proste pytanie: co sądzicie o Kebabie u Nazira a tuu wielkie Ooo.
W większości z was wasze wypowiedzi są na poziomie podstawówki. Jedno zaprzecza drugiemu. PaniS pisze ze "mozna zjesc raz na ruski rok" po czym pisze ze pycha kebab ;/. KOlejny pisze ze coraz mniej osób spozywa kebaba dlatego "mnożą się jak królki" ;/. o co Kaman ??? CYTAT A coraz mniej ludzi spożywa ten syf. P Idę sobie przygotować zdrowe śniadanko jogurt naturalny, otręby i świeże owoce ![]() ![]() NIe mowie ze kebab na sniadanie. ;/ |
|
|
![]() |
|
CYTAT KOlejny pisze ze coraz mniej osób spozywa kebaba dlatego "mnożą się jak królki" ;/ Kolega ifeelgood akurat ironizował do powyższej wypowiedzi i miał na myśli coś zupełnie odwrotnego, zresztą jako jedyny jakąś opinię na temat Kebabu Nazir wygłosił: CYTAT kebab daje rade, a obsluga tyz fajna i dziewczeta skore do zartow ;] Czepiłeś się nie tej osoby co trzeba ![]() |
|
|
![]() |
|
Jeżeli kogos urazilem zwracam honor ;)
Pozdrowienia dla Ogarnietych ![]() |
|
|
![]() |
|
Kleopatra=Kuchnia Egipska=Nazir Kebab, czyli dokładnie to samo.
Mięso gotowiec, sosy gotowiec, dobrze że chociaż surówkę robią sami ![]() Dowóz: Na paragonie pieczątka "dowóz dwa złote" ![]() Jak widać Egipcjanie nas Polaków,mają za idiotów ![]() |
|
|
![]() |
|
afera o kebaba
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT afera o kebaba Nie o kebaba tylko głupie wpisy Twojego autorstwa. Pojmujesz to co napisałem, czy masz "za daleko do łba"? Pytanie padło na temat smaku kebaba o wdzięcznej nazwie Nazir, a nie o zmiany nawyków żywieniowych made in kicia26. Nie masz się komu pochwalić, że z rana wcinasz jogurt z otrębami? Nie masz koleżanek? |
|
|
![]() |
|
wszystkie tego typu przybytki sprzedaja zmielona padline z dodatkiem jakiejs trawy to taki swoisty "nektar desperatow" w smaku przypominajacy naoliwiona baranim tluszczem dykte sorry... ale z prawdziwym greckim daniem czyli Soulvakia ma tyle wspolnego co wegierski gulasz z trocinami... to kpina z gastronomii...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Chyba najlepszy w stw z pośród stu innych
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Chyba najlepszy w stw z pośród stu innych Dla Ciebie na pewno ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Kleopatra=Kuchnia Egipska=Nazir Kebab, czyli dokładnie to samo. Mięso gotowiec, sosy gotowiec, dobrze że chociaż surówkę robią sami ![]() Dowóz: Na paragonie pieczątka \"dowóz dwa złote\" ![]() Jak widać Egipcjanie nas Polaków,mają za idiotów ![]() widac konkurencja mocno daje sie we znaki ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Witam,
kebab u Nazira jest naprawdę dobry. Jeśli chodzi o kebaby w St to wydaję mi się, że najlepszy u Nazira (ale to kwestia gustu oczywiście). Mięsko z jagnięciny pyszne, naprawdę polecam. |
|
Dołączył: 3 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Najlepszy Kebab w Stw zrobiony w domu samemu .. wiem co jem.
abra-kadabra. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Kleopatra=Kuchnia Egipska=Nazir Kebab, czyli dokładnie to samo. Mięso gotowiec, sosy gotowiec, dobrze że chociaż surówkę robią sami ![]() Dowóz: Na paragonie pieczątka \\\"dowóz dwa złote\\\" ![]() Jak widać Egipcjanie nas Polaków,mają za idiotów ![]() widac konkurencja mocno daje sie we znaki ;] Ale tu nikt żadnej tajemnicy nie robi ![]() Ja przynajmniej produkuję w całości, to co sprzedaję,a nie kupuję gotowce i nie udaję że sprzedaję jagnięcinę ![]() No nie wspomnę o tym,że nie oszkuję obywateli,kradnąc podatki z nie nabijanego dowozu na kasę fiskalną ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Witam, kebab u Nazira jest naprawdę dobry. Jeśli chodzi o kebaby w St to wydaję mi się, że najlepszy u Nazira (ale to kwestia gustu oczywiście). Mięsko z jagnięciny pyszne, naprawdę polecam. "JAGNIĘCINA"-i Ty w to wierzysz? ![]() ![]() ![]() A jak bym Ci napisał,że sprzedaję kebaba z wielbłąda, też byś dała wiarę? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ale tu nikt żadnej tajemnicy nie robi ![]() Ja przynajmniej produkuję w całości, to co sprzedaję,a nie kupuję gotowce i nie udaję że sprzedaję jagnięcinę ![]() No nie wspomnę o tym,że nie oszkuję obywateli,kradnąc podatki z nie nabijanego dowozu na kasę fiskalną ![]() Ja tu bez zlosliwosci, a z ciekawosci To z czego sa rolki konkurencji, a z czego sa u Ciebie? Przeciez na kebaba mieso to nie moze byc za wysokiego sortu bo kebab nie kosztowalby tyle co kosztuje ;] Chcesz powiedziec ze od zabicia zwierzaka do zrolowania miesa robisz wszytsko sam? Kiedys kebab na WP sam sie bronil, inne zjadal w przedbiegach o konkurencji niewiele dobrego mozna bylo uslyszec, a teraz kasy fiskalnej sie przyszlo czepiac ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|