Dołączył: 10 Lut 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam dziewczyny doradźcie mi jakiego wybrać lekarza ginekologa co dobrze zakłada spirale jeżeli orientujecie się również jakie są ceny spirali wraz z założeniem to proszę napiszcie z góry dziękuje;)
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 3 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
abra-kadabra. |
|
|
![]() |
|
Największy problem jest z tym, ze SPIRALA TO NIE JEST METODA ANTYKONCEPCJI!!! To metoda wczesnoporonna, bo dopuszcza do zapłodnienia komórki jajowej przez plemnik, ale NIE POZWALA JEJ SIĘ ZAGNIEŹDZIĆ w macicy... Przemyśl sprawę i zdecyduj się na prawdziwą antykoncepcję - masz do wyboru tabletki, plastry, zastrzyki, żele, pianki plemnikobójcze i ... prezerwatywy. Każdy znajdzie coś dla siebie. Powodzenia!!!
|
|
|
![]() |
|
A kto Ci dał prawo do zabijania nienarodzonego życia???
|
|
Dołączył: 22 Gru 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT A kto Ci dał prawo do zabijania nienarodzonego życia??? Ludzie dajcie spokój, zadała normalne pytanie o tą akurat formę antykoncepcji. To nie jest morderstwo! To tak jakby już plemniki dziećmi nazywać..nosz..kur..bez przesady. |
|
|
![]() |
|
Jej życie jej decyzja, jej sumienie. A Wam kto pozwala zabijać muchę bądź komara toż to morderstwo.
abra-kadabra. |
|
|
![]() |
|
Poprostu mnie wkurza to kiedy inni ludzie zaczynają ingerować w czyjeś życie i decyzje. Tak samo można powiedzieć ,że prezerwatywa to też zabijanie i nie dopuszczenie do powstania nowego życia. A dajcie wy spokój.
abra-kadabra. |
|
|
![]() |
|
Oj baby, baby, co wy macie pod kopułami to ja nie wiem...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Oj baby, baby, co wy macie pod kopułami to ja nie wiem... ![]() Baby zazwyczaj są na takim samym poziomie intelektualnym co niektórzy faceci. Zaś kobiety są 200razy mądrzejsze od was facetów, cóż bo mężczyźni za to są inteligętniejsi od facetów. ;P abra-kadabra. |
|
|
![]() |
|
A moze by tak nózki częściej trzymać razem, zamiast jak pieski sie ndstawiać i jakieś spirale zakładać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
![]() |
|
A może mając męża ktoś nie ma ochoty trzymać nóżek razem ?
Co antykoncepcja zarezerwowana jest dla singli ? abra-kadabra. |
|
|
![]() |
|
Właśnie mając męża też można a nawet powinno się korzystać z życia po czlowieczemu, mozna zapewniam
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Właśnie mając męża też można a nawet powinno się korzystać z życia po czlowieczemu, mozna zapewniam Można bo to moja osobista decyzja jak wygląda moje współżycie z męże. Życie po człowieczemu to nie wchodzenie z butami w czyjeś życie. Ja stosuje antykoncepcję bo to moja prywatna decyzja. A skoro kościół tego nie pochwala to niech pierw zrobi porządek na swoim podwórku gdzie Księża stosują antykoncepcję a jeśli tego nie robią to są przypadki gdzie takowy osobnik namawiał na aborcje.. ależ to życie po człowieczemu. abra-kadabra. |
|
|
![]() |
|
Pracująca matka rocznego syna która dopiero co wróciła do pracy i póki co nieplanuje kolejnego dziecka ze względów finansowych.
abra-kadabra. |
|
|
![]() |
|
reiker ty jesteś taki głupi sam z siebie czy ktoś ci za to płaci? mówie ci zmień dielera bo ten cię oszukuje
![]() DanaLim daj sobie spokój z tym mocherowymi debilami pokroju reiker i patka bo jak się z sexu zna tylko masturbacje jak oni to z kim tu dyskutować, masz w zupełności racje Twoje życie i to Ty decydujesz co robisz. |
|
|
![]() |
|
Tak materialistka której mąż stracił prace a mają na głowie kredyt hipoteczny i dziecko na utrzymaniu. Także taka ze mnie materialistka jak z koziej .... trąba ;)
w tym kraju aby mieć dziecko trzeba mieć pieniądze bo niestety polityka prorodzinna kiepsko oj kiepsko. abra-kadabra. |
|
|
![]() |
|
Wyjdź z domu człowieku... odśwież głowę czytając Twoje komentarze wychodzę z założenia ,że nieważne masz czy niemasz racji i tak musisz ją mieć dla zasady. Pomyśl sobie że potrafie myśleć gdyby nie to już dawno bank zabrał by mi mieszkanie, a na pampersy musiałabym pożyczać od ludzi.
abra-kadabra. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Największy problem jest z tym, ze SPIRALA TO NIE JEST METODA ANTYKONCEPCJI!!! To metoda wczesnoporonna, bo dopuszcza do zapłodnienia komórki jajowej przez plemnik, ale NIE POZWALA JEJ SIĘ ZAGNIEŹDZIĆ w macicy... Przemyśl sprawę i zdecyduj się na prawdziwą antykoncepcję - masz do wyboru tabletki, plastry, zastrzyki, żele, pianki plemnikobójcze i ... prezerwatywy. Każdy znajdzie coś dla siebie. Powodzenia!!! jak masz pisać takie głupoty to się nie udzielaj na tym forum w ogóle a poza tym ja proszę o konkretne odpowiedzi,a nie kto i co o tym myśli bo to mnie nie interesuje moje życie moja sprawa i moje pieniądze,najlepiej narobić dzieci i biedę klepać jak co nie którzy tak?????? |
|
Dołączył: 22 Gru 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
jak masz pisać takie głupoty to się nie udzielaj na tym forum w ogóle a poza tym ja proszę o konkretne odpowiedzi,a nie kto i co o tym myśli bo to mnie nie interesuje moje życie moja sprawa i moje pieniądze,najlepiej narobić dzieci i biedę klepać jak co nie którzy tak??????[/cytat]
Popieram |
|
|
![]() |
|
![]() CYTAT reiker ty jesteś taki głupi sam z siebie czy ktoś ci za to płaci? mówie ci zmień dielera bo ten cię oszukuje ![]() DanaLim daj sobie spokój z tym mocherowymi debilami pokroju reiker i patka bo jak się z sexu zna tylko masturbacje jak oni to z kim tu dyskutować, masz w zupełności racje Twoje życie i to Ty decydujesz co robisz. dokładnie ;) ![]() |
|
|
![]() |
|
O ile mi wiadomo wygląda to tak:
Bank sprzedaje moje mieszkanie, z pieniędzy w ten sposób uzyskanych bierze sobie niespłaconą część kredytu plus wszystkie inne koszta (np. niespłacone odsetki, koszt przeprowadzenia sprzedaży mieszkania, itp.), a resztę mi oddaje (oczywiście pod warunkiem, że coś zostanie). abra-kadabra. |
|
|
![]() |
|
Skoro to wszystko Wasza sprawa to trzymajcie jęzor za zebami, a raczej paluchy z dala od klawiatury!!!, a skoro publicznie pytacie o metody zabijania dzieci to ja mogę publicznie sie wypow. co o tym sadzę!!!!Mam takie samo prawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Skoro to wszystko Wasza sprawa to trzymajcie jęzor za zebami, a raczej paluchy z dala od klawiatury!!!, a skoro publicznie pytacie o metody zabijania dzieci to ja mogę publicznie sie wypow. co o tym sadzę!!!!Mam takie samo prawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Każdy ma prawo do swojej opini jak w temacie odnośnie gdzie i u kogo założyć spirale a nie osądzać ludzi za ich decyzje. kto jest bez grzechu niech rzuci kamieniem.. Skoro koleżanka jest taka wierząca czemu sama nie stosuje się do nauk Jezusa ![]() Co należy zrobić po upadku? To, co robią dzieci: podnieść się. |
|
|
![]() |
|
Mylisz sie Lucisk, to nie szykanowanie, tylko reakcja na zło!!!Własnie grzechem jest nie reagować na to co sie dzieje!, a nuż jakaś panienka sie opamieta i dowie co to w ogóle jest spirala, nim weźmie przykład z "madrze pytających"
|
|
|
![]() |
|
Pewnie najlepiej będąc katolikiem zaszyć sie w dziure i być tolerancyjnym na wszlkie zło i obłudę
|
|