|
![]() |
|
Czego u nas brakuje jak myślicie? Jakiś odjechanych sklepów.. Pubów czy barów? Może miejsca o odmiennej kuchni typu japońska (sushi) czy indyjska, meksykańska? Jakiegoś miejsca gdzie można się zrelaksować i rozwijać swoje pasje?
![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Stadnina z klubem jeździeckim i HALĄ.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zadaszony tor kartingowy jak kolbuszowa itp
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
Klubu golfowego
|
|
|
![]() |
|
coffeshopu
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Mój koń mój koń nie mieści mi się w dłoń ![]() Pasjonujace a co to ma wspolnego z tematem? Nie nauczyli w szkole czytac ze zrozumieniem? O co pyta autorka? A moze chciales zablysnac..? eh no niestety znowu nie wyszlo..;/ A co do tematu to mysle ze w dobie dzisiejszych fast foodow i kebabow na kazdym kroku brakuje poprostu restauracji czy tez baru z typowa zdrowa zywnoscia ![]() ALOHA :)) |
|
|
![]() |
|
Bar z dietetyczną żywnością - dla leniuchów idealne
![]() A z tymi końmi, to gratuluję prymitywnego umysłu. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
Dołączył: 12 Gru 2010r. Skąd: Stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Subway - z prawdziwego zdarzenia.
|
|
|
![]() |
|
Międzynarodowy port lotniczy i nadmorska plaża - tego też brakuje.
|
|
|
![]() |
|
nessi tzn ze nie pobrykalabys? to po kiego ch..a Ci stadnia z hala? :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
CYTAT nessi tzn ze nie pobrykalabys? to po kiego ch..a Ci stadnia z hala? :] Chciałabym w końcu pojeździć po ujeżdżalni, a nie popływać w basenie z gównami. Jak ktoś jeździ w okolicach, to wie o co mi chodzi. To jest sport wyrafinowany, a przede wszystkim cholernie drogi, więc oczekuje się czegoś w zamian. Do rekreacji są urokliwe obszary naszego Podkarpacia. A ten sport to przede wszystkim bezpieczeństwo i komfort. Sama się czuję niekomfortowo, widząc dzieciaczki na narowistym koniu, który z impetem wchodzi w zakręt w błocie po łydki, biorąc pod uwagę, że ja sama kilka lat temu miałam niemiłą sytuację. Tego mi w okolicach Stalowej brakuje. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
![]() |
|
ale nie takie bylo pytanie :] ja wiem po co moze byc hala, pytanie brzmialo czy chcesz pobrykac bo oburzylas sie na pytanie moryca :]
jazda konna jest wyrafinowana? od kiedy? czy chlop jadacy na koniu jest wyrafinowany? btw super sprawa jezdzic w ujezdzalni, jak pies na smyczy ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
CYTAT jazda konna jest wyrafinowana? od kiedy? czy chlop jadacy na koniu jest wyrafinowany? btw super sprawa jezdzic w ujezdzalni, jak pies na smyczy ;] Owszem, jest. http://www.youtu(...)GEzI3aIc "Chłop na koniu" zaliczamy się do rekreacji ![]() Ujeżdżalnia i pies na smyczy? Wybacz, ale nie widzę powiązania. Chyba, że chodzi Ci o dzieciaki na lonży. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
![]() |
|
Moderowano przez: Kamil Słownictwo +20%.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Owszem, jest. http://www.youtu(...)GEzI3aIc \"Chłop na koniu\" zaliczamy się do rekreacji ![]() Ujeżdżalnia i pies na smyczy? Wybacz, ale nie widzę powiązania. Chyba, że chodzi Ci o dzieciaki na lonży. chlopa w garniturze na targach rolniczych tez uraczysz :] jakkolwiek by to nie zabrzmialo na koniu pierwszy raz siedzialem jakies 25 lat temu, nie widze w tym nic wyrafinowanego :] ty przeciez nie jezdzisz zawodowo jak ten ktos na filmiku, tylko jestes taka chlopka jezdzaca rekraacyjnie ;] co za roznica czy "smycz" w postaci sznurka czy zagrody? iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Moderator tu jest jakiś? Czy hulaj dusza, piekła nie ma?
Mnie jeszcze brakuje sieciówek typu h&m. Chyba nie tylko mnie ![]() Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
![]() |
|
CYTAT nessie a wiesz co to na jeźďzca? germański, k**a oprawca! ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Do moryc: Obrażaj dalej. Nie rusza mnie to. Ciebie nie chciałabym zobaczyć
![]() ![]() Przeczytaj, proszę, etykietkę poniżej mojego postu i zastanów się, dlaczego skończyłam temat. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
![]() |
|
Tak apropo jazdy konno to każdy chłop moze "jeździć na koniu" ale podobnie jak w innych sportach liczy się odpowiednia technika i nabywane umiejętności. Także uważam ze jazda konno jest aktywnością szczególną w końcu kiedyś uczono odpowiednich podstaw tego arystokracje.
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tak apropo jazdy konno to każdy chłop moze \"jeździć na koniu\" ale podobnie jak w innych sportach liczy się odpowiednia technika i nabywane umiejętności. Także uważam ze jazda konno jest aktywnością szczególną w końcu kiedyś uczono odpowiednich podstaw tego arystokracje. ![]() a czymze droga wacpanno rozni sie technika i nabywanie umiejetnosci w jezdzie konnej od innych "sportow"? czas i trening to samo, wiec co czyni jazde na koniu wyjatkowa i co w niej szczegolnego? na koniu kiedys jezdzil kazdy, arystokrata musial sie ladnie prezentowac, rycerz chcial sie ladnie prezentowac i rznac po turnieju, chlop przerobiony na zolnierza musial przezyc, a chlop ktorego nie przerobili mial pracowac :] a ograniczenie spoleczenstwa widac po tym ze nawet "chlopa" potrafi nadinterpretowac i mysli ze jak zalozy bryczesy, sztylpy, kask itd wsadzi kolek na prosto w dupe to bedzie dama/panem :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
mi czego brakuje w stw to przede wszystkim normalnego rynku pracy i co sie z tym wiaze braku srodkow finansowych brak normalnich drog polaczen komunikacyjnych chociazby do Rzeszowa ..pociag jedzie poltorej godziny !!!! ale to juz wina czynnikow od Nas niezaleznych jak min.bandyckie zlodziejskie scentralizowane i obsadzone komuchami gniazdo na mazowsiu....cala reszta to pierdoly mniejsze lub wieksze.... nie ujmujac forumowiczom.. no moze pasowalby wiekszy basen i strzelnica na ostra amunicje z palna paleta broni od remingtona do m16 ....i jakas fajna sciana wspinaczkowa w prawidziwego zdarzenia...
![]() |
|
|
![]() |
|
@andy4life
Dokladnie ![]() ![]() |
|
Dołączył: 1 Lis 2012r. Skąd: Wioska Smerfów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ifeelgood: Najwyraźniej te 25 lat temu to ojciec w polu Cię wsadził na jakąś chabete, skoro taka wioską wali od Ciebie.
Człowiek klasy uczy się całe życie, ona jest jak gust czy wiedza, którą możesz poszerzać i tego Ci serdecznie życzę. Nie musisz być chłopem mimo, że się nim urodziłeś. Nikt nie nakazuje Ci wpier**lać drewnianą chochlą z jednej misy na spółkę wraz z całą rodziną. Wyrafinowany czyli powinieneś czytać artystyczny. Oglądałeś IO w Londynie ? Nie zastanowiło Cię dlaczego się tymi koniami nie ścigają ? Twoje zacofanie i sprowadzanie do tego, że każdy kto nie jest arystokratą, a uprawia ten sport to zwykły chłop na koniu, jak Ty. Co Cie to ku*wa obchodzi kim jest osoba na koniu ? Ty wolisz, wykopać sobie kilka robalów z ziemi, zarzucić wętką i stać pół dnia nad zamulonym bajorem z kijem w łapie, sącząc browary - czy ktoś Cię ocenia ? ;> Stadnina koni to super sprawa, nie tylko dla ludzi którzy chcą brylować jako celebryci, pozując na koniu. Takie stadniny często oferują takie usługi jak np. hipoterapia, dla chorych dzieci i dorosłych. Kto się boi Gargamela, niechaj zaraz idzie spać !!! |
|
|
![]() |
|
Brakuje Przedszkoli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najlepiej dzieciom odbierać dzieciństwo i wysyłać za 6 lat do szkoły, a w przedszkolu nie ma wcześniej dla nich miejsc?!
![]() |
|
|
![]() |
|
Brawo Oriolli.Przedszkoli na lekarstwo a tym tu zachciewa się ścianek,sklepów HM,bo to mało szmat naokoło,brykać na koniu zachciewa się.
|
|