|
![]() |
|
może się doczekamy powrotu tt
![]() ![]() a dzisiaj rozmawiałam z jednym z chłopaków z tt i trzymam za nich kciuki ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
czy tylko ja baje się jechać Marcelem?
![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 9 Maja 2010r. Skąd: okolice RsT Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Top - Transik poprostu zrobił sobie dłuższy weekend
![]() |
|
Dołączył: 18 Paź 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja myśle że Top Trans znika na jakiś czas i opracowuje jakąs dobrą i skuteczną taktykę walki z marcelem ;D
Nie może tak być że nagle na drodze pojawia sie bus którego wcale nie ma w rozkładzie i jedzie przed konkurencyjną firmą ;/ na pewno są na to jakies przepisy które tego zabraniają i tu nie powinno sie załamywać rąk tylko dociekać swoich praw. Drogi Top Transie zmobilizuj swe siły i walcz ! przeciwnik jest może mocny ale jego moc tkwi w nieuczciwości i chamstwie co jest Wam obce , ale licze na to że to jest tylko przegrana bitwa. Trzymam kciuki ;) ! Piszcie tu na bieżąco jak wygląda sytuacja ! |
|
|
![]() |
|
9 zł za marcela? To już wolę dorzucić te kilka groszy i pojechać PKSem. Przynajmniej nie będę musiał się modlić w drodze.
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
![]() |
|
Top-trans miał w d... klienta. Nie miał strony, rozkładu ... kiedyś próbowałam skontaktować się z właścicielem ... nie potrafił nawet oddzwonić jak obiecał. W 21 wieku nie mieli racji bytu. Stare busy. Z czym do ludzi ?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Top-trans miał w d... klienta. Nie miał strony, rozkładu ... kiedyś próbowałam skontaktować się z właścicielem ... nie potrafił nawet oddzwonić jak obiecał. W 21 wieku nie mieli racji bytu. Stare busy. Z czym do ludzi ? A ta twoja złodziejka firma ma nowe busy?? Smieszne, szczególnie nowy jest ten różowy, tak samo jak i nowe sa takie 2 fioloetowe bez napisów które jezdza od niedawna, na nich to jeszcze widać na jakiej kiedys trasie jeżdzily |
|
|
![]() |
|
Właśnie , kto jechał kiedykolwiek różowym marcelem ten wie jaki on nowy ;/ dziwne że to w ogóle jeszcze sie toczy zważywszy na to że jak sie nim jedzie to ma sie wrażenie że zaraz rozpadnie sie na kawałki.
A Top Trans z czym do ludzi ? tutaj można by wiele napisać pozytywnych rzeczy ale wystarczy jedno - z kulturą i poszanowaniem klienta i zapewnieniem mu bezpieczeństwa i komfortu jazdy , dlatego licze na to że tak jak ktoś wczesniej napisał jest to chwilowe zawieszenie żeby ludzi przekonali sie jaką twarz pokaże teraz marcel i jaką cene wywinduje za przejazd. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Top-trans miał w d... klienta. Nie miał strony, rozkładu ... kiedyś próbowałam skontaktować się z właścicielem ... nie potrafił nawet oddzwonić jak obiecał. W 21 wieku nie mieli racji bytu. Stare busy. Z czym do ludzi ? CYTAT A ta twoja złodziejka firma ma nowe busy?? Smieszne, szczególnie nowy jest ten różowy, tak samo jak i nowe sa takie 2 fioloetowe bez napisów które jezdza od niedawna, na nich to jeszcze widać na jakiej kiedys trasie jeżdzily Nie chodzi o to czy złodziejska czy też nie, ale Top-Trans często jeździł jak chciał. Ja, planując dojazd na określoną godzinę do Rzeszowa, nigdy nie byłam pewna czy Top mnie dowiezie, niestety. Czasem zdarzało mu się przyjechać po czasie odjazdu. Z musu, stojąc już na miejscu przed jakimkolwiek busem, korzystałam więc z drugiej firmy. Busy mieli tak samo stare lub jak kto woli w tym samym stanie. Jeździli podobnie. Faktem jest, że brak konkurencji źle działa dla interesów przeciętnego osobnika chcącego dojechać do celu. Faktem jest również, że kierowcy z Marcela jeżdżą bardzo niebezpiecznie: - szybko ruszają z przystanku- co powoduje szarpanie ludźmi, - włączają się do ruchu nie patrząc w ogóle w boczne lub wsteczne lusterka, - przekraczają prędkość-czy to w terenie zabudowanym czy poza nim, - niektórzy mają olewający, często niemiły stosunek do wsiadających - głupie komentarze, pyskówki. A podobno"klient nasz pan" ![]() - ostro hamują - zwłaszcza jak jadą szybko a tu nagle okazuje się, że ktoś jest bezczelny i chce wysiąść na przystanku.... Dlaczego ludzie w busie nie zgłoszą tego na policję? Dlaczego policja w ramach zapobiegania wypadkom lub kolizjom drogowym nie kontroluje tych busów w trakcie jazdy. Najlepiej byłoby jechać za nimi nieoznakowanym samochodem policyjnym. Jak tylko mogę to staram się jeździć własnym transportem lub autobusem. Odpuszczam przyjemność z jazdy w/w firmami. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
![]() |
|
Towarzyszu Mak..., ogarnijcie się! Macie najnowocześniejsze autobusy na Podkarpaciu, a ciągle likwidujecie połączenia Stalowa Wola - Rzeszów. Zamiast konkurować, ustępujecie pola Marcelowi i TT. Przez waszą politykę niedługo nie będzie PKS-u, bo tracicie klientów! Kiedy Marcel podnosi ceny, może czas dostosować rozkład i przywrócić połączenia? Cena nie musi być stała. Jeśli w drugą stronę jedzie mało osób, można ją podnieść i na odwrót.
|
|
|
![]() |
|
W Marcelu jeździ fajnie tylko Grzesiek i taki pan lekko się jąkający. Nie szarpie, nie przeciąga na biegach i ogólnie ma fajne podejście do pasażerów. To się chwali, to się ceni
![]() Wszyscy starsi kierowcy, to banda buców i aż się dziwię, że pomimo wieku i (chyba) długiego stażu pracy można tak fatalnie jeździć. Kolejna sprawa, ruszanie z przystanku niczym bolidem F1 z pit stopu, a osoba wsiadająca lata po busie jak żyd ( na STW- skie warunki, to raczej cygan ) po pustym sklepie. Człowiek się obija o siedzenia i o innych ludzi tak, że masakra. No i na koniec powiem tak, że gdyby PKS jeździł co 30 min do Rzeszowa i odwrotnie, to jeździłbym autobusem, a że zależy mi na czasie, bo kto lubi np w zimie czekać długo na przystankach, to jeżdżę busem. Mówi się trudno, może uda się szczęśliwie przejechać. |
|
Dołączył: 24 Lis 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Czy ktoś wie czy jutro top trans kursuje na trasie Rzeszów-Stalowa Wola? I w jakich godzinach?
|
|
|
![]() |
|
"Układ zamknięty" stworzony w naszym województwie (ostatnie zatrzymanie wpływowego urzędnika), którego częścią jest firma Marcel już niedługo da o sobie znać wszystkim pasażerom w postaci monopolu cenowego. Można dyskutować o jakości obsługi, o stanie technicznym busów wszstkich firm przewozowych itp. Dla nie wtajemniczonych pragnę uzmysłowić, że walka idzie o CENĘ BILETÓW!!!
Czy nie dziwi was fakt, że firma Marcel posiadająca bardzo liczny tabor jest tak rzadko kontrolowana przez ITD i Policję? Wszystkimi poza prawnymi sposobami doprowadza się do likwidacji usług innych przewoźników przymykając oczy na nieprawidłowości u "swojego". Tak trzymać dalej. |
|
|
![]() |
|
top trans t byla prowizorka w starych rozpadających się gruchotach nadajacych się do wozenia ziutkow po remizach gdzieś w krasnikach czy inych bilgorajach a nie na powazne trasy w PDKP.... takie koko spoko na kółkach... szajs i prowizora.. nie mówię że marcel to jakiś greyhound ale jeśi chodzi o całokaształt to firma trochę bardziej stabilna i cywilizowana.. hej !
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT normalny \"Układ zamknięty\(...) Czy nie dziwi was fakt, że firma Marcel posiadająca bardzo liczny tabor jest tak rzadko kontrolowana przez ITD i Policję? (...) likwidacji usług innych przewoźników przymykając oczy na nieprawidłowości u \"swojego\". Czy coś sugerujesz "normalny"? Czy to tylko drobna sugestia...aby pracownicy w/w firm bardziej(dokładniej) wzięli się za skontrolowanie firmy Marcel? Może masz jakieś coś na poparcie swojej hipotezy ? Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
![]() |
|
Ja kiedyś byłam świadkiem jak ktoś od Marcela nasłał policję na Top-Trans, bo było za dużo w nim osób. Policja już była ustawiona przy wjeździe do Rzeszowa;/
|
|
|
![]() |
|
A tam narzekacie na MARCELA
Jakby pks jezdzil normalnie to nie bylo by busow i firm przewozowych. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
W tym marcelu to konfidenci są i wydzwaniali na tt ze ma coś tam o kilka osób zadużo ale sami jaki wiozą 10- 15 osób na stojaka to jest wporządku. Marcel jakim kolwiek kontrolom to był poddawany co najwyżej w Stw lub Nisku, w Rze nie do ruszenia jest
|
|
|
![]() |
|
mirek nie ma nietykalnych ludzi
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
narzekacie wszyscy na marcela a jak przyszło co do czego to każdy gonił do niego aż sie kurzyło, mało sie łokciami nie pozabijali jak na plac podjechał
![]() ![]() poczekamy z dwa tygodnie góra miesiąc, wtedy sie wszyscy przekonają jak marcel pogrywa... i topek zrobi big come back ![]() |
|
|
![]() |
|
julka obyś miała racje!!! Top Trans ma swoich zwolenników i powinien walczyć !
|
|
Dołączył: 3 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Najfajniejszy kierowca to Pan Witold z różowego Marcela.
|
|
|
![]() |
|
ale jeszcze lepszy jest ten drugi co jezdzi różowym
kiedyś w zimie ide i kupuje bilet za 3 zł, place dycha, a ten do mnie z ryjem ze on przed chwilą sobie rozmienił i wszystkie drobne mu zabiore, gada cos, gada i w końcu mówi: trzeba było se isc loda kupić ![]() on mi wydał reszte i rzucił pod nosem cos w stylu: idz pani już... ![]() |
|
|
![]() |
|
top ponoć ma tylu zwolenników,a ciekawe gdzie oni wszyscy byli,jak w ostatnim czasie marcel podokładał busy o tych samych godzinach co tt,wszyscy szli do niego...
![]() |
|
|
![]() |
|
no wlasnie, cytryna, wlasnie...
gdzie wszyscy byli jak ich potrzebowali?? ![]() |
|