~~POMOCY | |
![]() |
|
Co jest nie tak z moim WINDOWSEM XP?
Kupiłem komputer z zainstalowanym Win XP pro. Działa na nim jednocześnie kilka programów P2P, często Winamp lub Vplayer, oczywiście GG i czasem Skype oraz 2 antywirusy. Do tego non-stop przeglądarka i niekiedy Word. I zauważyłem, że komputer się nie zawiesza, nie zamula, programy się nie zacinają, nie muszę używać "trzech króli". Często chodzi 3-4 dni non stop. Próbowałem coś z tym zrobić - zapełniłem dysk, dołożyłem kość ramu innej firmy, posadziłem przy nimi dziewczynę ale ciągle działa stabilnie. Już nie wiem co robić. Pomóżcie. |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~3e4t535 | |
![]() |
|
posadź chłopaka
|
|
|
~~oh yea | |
![]() |
|
TY, pożycz tej dziewczyny, muszę sprawdzić czy rzeczywiście problem nie tkwi w niej - może windows niekompatybilny z nią, odpowiedź otrzymasz niebawem, obiecuję;-)
|
|
|
~~informatyk | |
![]() |
|
Twoja winda jest po prostu lux SPIRACONA. Po pierwsze: Na Win XP Pro cię nie stać za drogi, najw. na home edition. Po drugie i najważniejsze: Kup oryginał, a kłopoty ze stabilnością gwarantowane.
|
|
|
~~radek | |
![]() |
|
|
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Co jest nie tak z moim WINDOWSEM XP? Kupiłem komputer z zainstalowanym Win XP pro. Działa na nim jednocześnie kilka programów P2P, często Winamp lub Vplayer, oczywiście GG i czasem Skype oraz 2 antywirusy. Do tego non-stop przeglądarka i niekiedy Word. I zauważyłem, że komputer się nie zawiesza, nie zamula, programy się nie zacinają, nie muszę używać \"trzech króli\". Często chodzi 3-4 dni non stop. Próbowałem coś z tym zrobić - zapełniłem dysk, dołożyłem kość ramu innej firmy, posadziłem przy nimi dziewczynę ale ciągle działa stabilnie. Już nie wiem co robić. Pomóżcie. Proste jak fix ![]() Musisz dołożyć mu jeszcze przynajmniej dwa antywirusy ![]() ![]() ![]() Zwiecha gwarantowana 100% ![]() |
|
~~bill | |
![]() |
|
Bo trzeba miec ORYGINALNY system, wszyscy z piratami nie maja co sie tu wypowiadac...
|
|
|
~~Wtrącę | |
![]() |
|
Wystarczy że odpalisz NOD32 razem z CA Trust Antyvirus
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |