Dołączył: 18 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam, poszukuję samochodu na akumulator dla dziecka 3 letniego, gdzie mogę w stalowej zakupić ? Dodam że z allegro nie gdyż potrzebuję na środę
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Tak się zastanawiam czy w Media Expercie by nie było. Oni w tym namiocie koło Centrum różne rzeczy sprzedają, można też próbować w salonach - kiedyś we fiacie widziałem takiego małego Fiata 500 dla dzieci
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Spróbuj poszukac w sobote na giełdzie w Sandomierzu , jeżeli jesteś zainteresowany używanym
|
|
|
![]() |
|
Zubr ten samochod taki sam model kupisz w Rzeszowie w Millenium na stoisku TOYSRUS czy cos takiego.
Na wystawie byly 2auta MINIMORIS taki sam jak z tej fotki i AUDI R8 a cena tych autek to 699zl Pozostaje Ci tylko wsiasc do auta i podjechac apropos MINIMORIS byl w kolorze czerwonym a AUDI R8 w kolorze czarnym Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
Dołączył: 18 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ok sprawdze w stw a jak nie to Rze
![]() |
|
|
![]() |
|
Watpie zebys znalazl takie cus w STW, takie zabawki to tylko w typowych sklepach zabawkowych, a takich w STW jest malo albo niema wcale
Wczoraj czytalem ze poszukujesz zabawki a dzis w Rzeszowie akurat wpadla mi ta zabawka w oko gdy bylem w TOYSRUSie w MILLENIUM HALL Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|