|
![]() |
|
Czy ktoś może wyrazić opinie na temat kebaba który jest sprzedawany przy rondzie w Stalowej
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Potwierdzam opinie anulki dodając jeszcze od siebie, że reklame jaką sobie zrobili a raczej krypto reklamę z imprezy z piątku na sobote można wyciągnąć wiele wniosków. Nie mam pojęcia, który normalny właściciel otwierając swój nowy lokal, w który włożył sporo pracy i pieniędzy użądza w nim popijawę dla swoich znajomych, a kto tak naprawdę wie co działo się w śodku, skoro na zewnątrz około godziny 23.30 ekipa pijanych gości urządziła sobie konkurs rzucania butelkami po piwie kto dalej w stronę hotelu stal, gdzie mało brakowało aby uszkodzili przejeżdzające auta. Ja za kebaba z takiego miejsca podzięuję i nie skożystam.
|
|
Dołączył: 14 Lis 2008r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Czyli gościu jeszcze nie otworzył a już pasowałoby zadzwonić po Gesler i zrobienie rewolucji
a miałem tam iść niedługo ![]() |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Może kebabami rzucali ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i mam nadzieje, że ruszą dowozy ![]() Pozdrawiam wszystkiich abstynentów. Aaaa btw na staszica też dzwonili po policje mieszkancy i co im to dalo ? Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() CYTAT TYlko kiedy otworzą chytry Anulka podalabys date otwarcia. A i mam nadzieje, że ruszą dowozy umiech Co bym mógł sobie zamówić wieczorkiem przy piciu piwa w terenie !!!! Oooo zgrozo ja też jestem decydentem pijącym w tereni :( ![]() ![]() ![]() CYTAT Pozdrawiam wszystkiich abstynentów. ![]() ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Pozdrawiam abstynentów a nie alkofanów
![]() Idz tam Ci mowie i mow mi tu zaraz kiedy otwarcie jest to bede pierwszy w kolejce co by nie brakło mi mięsssssssaaaaaa ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Nie ogarniam to ten kebab jest otwarty czy nie?
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 8 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Gdzie to ten nowy kebab dokladnie bedzie otwarty?
|
|
|
![]() |
|
No ok a virus pisze ze jadl juz tam kebaba i mu smakuje.
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Gdzie to ten nowy kebab dokladnie bedzie otwarty? Po starym sklepie RONDO obok pierogarni. |
|
|
![]() |
|
Przepraszam, ale tak lekko zboczę z kursu.
Zawsze się zastanawiałem co tak ludzie widzą w kebabach, więc z 2 miesiące temu zamówiłem, chyba u Nazira. Zjadłem, wymęczyłem, zły nie był, ale żeby mnie to łechtało? ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() CYTAT No ok a virus pisze ze jadl juz tam kebaba i mu smakuje.zaklopotany Wiec jak jadl jak jutro otwarcie? ------>----->------>CYTAT Idz tam Ci mowie i mow mi tu zaraz kiedy otwarcie jest to bede pierwszy w kolejce co by nie brakło mi mięsssssssaaaaaa .....![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 3 Lut 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Anulka pewnie Yetiemu chodziło o ten kawałek:
CYTAT ...Czy to w Luksorze czy w Bili, Quattro, Oskarze, Ósemce czy kasynie. A w Luksorze kebab mi smakuje mimo wszystko ![]() ![]() ... ale to pewnie przeklawiaturzenie bo raczej nie może smakować kebab którego się jeszcze nie jadło ![]() .... choć są tacy, którzy podchodzą do życia jak do pustej kartki, na której to ludzi zapisują swoje historie i każdy człowiek jest z samej istoty stworzenia dobry. Może tak jest z Virusem kebab z założenia ma być dobry i ma smakować a to dopiero trzeba samemu zweryfikować ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT venka87 na zewnątrz około godziny 23.30 ekipa pijanych gości urządziła sobie konkurs rzucania butelkami po piwie kto dalej w stronę hotelu stal, gdzie mało brakowało aby uszkodzili przejeżdzające auta. Ja za kebaba z takiego miejsca podzięuję i nie skożystam. Chyba trochę wcześniej, albo na kacu widać było jednego z gości, który w kulturalny sposób opróżnia zawartość żołądka do jakiejś większej miski szklanej. ![]() Chyba nie skorzystam z sałatek ![]() venka87 odbiegając od tematu. Masz dostępną opcję: "Sprawdź pisownie " Czasem warto skorzystać. CYTAT virus A w Luksorze kebab mi smakuje mimo wszystko umiech I jak otworzą to zagoszcze. CYTAT Yeti Nie ogarniam to ten kebab jest otwarty czy nie? Virus czy Ty tam balowałeś i skosztowałeś przed nami kebab, czy gdzieś w innym miejscu jest dostępny kebab "Luksor" ? Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
![]() |
|
Wlasnie dokladnie o to mi chodzilo! Zbojkotujmy ten "kebab" niedawno ktos pytal na forum czy bar kanapkowy ma sens i uzytkownicy go zjechali ze nie, a tu co? Powstal nowy kebab i nie dosc ze pewnie sie utrzyma to takie jaja sie dzieją.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Virus czy Ty tam balowałeś i skosztowałeś przed nami kebab, czy gdzieś w innym miejscu jest dostępny kebab "Luksor" ? Hahaha nieee nie balowałem. A czy skosztowałem przed Wami ?? Pisałem wcześniej, że LUKSOR (wraz z tym samym właścicielem) mieli lokal obok numerato. Nazywało się to KUCHNIA EGIPSKA - Luksor. Więc jeżeli taki sam kebab będzie przy rondzie jak i tam to "cód, miót i ożeszki" ![]() CYTAT Może tak jest z Virusem kebab z założenia ma być dobry i ma smakować a to dopiero trzeba samemu zweryfikować Z założenia to pomyśl czy masz mózg w tym pustym łbie i czytaj ze zrozumieniem zanim coś "mądrego" wymyślisz ![]() anulka jak tam sytuacja ?? Dalej zamknięte ?? ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
![]() |
|
CYTAT anulka jak tam sytuacja ?? Dalej zamknięte ?? ![]() ![]() ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Wow napiecie rosnie prawie jak przed porodem ksieżnej Kaśki.
|
|
Dołączył: 17 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Zawsze się zastanawiałem co tak ludzie widzą w kebabach Może widzą tyle samo co Ty w pizzy i dobrej zapiekance ![]() CYTAT Wolę pizzę albo dobrą zapiekankę umiech
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Przepraszam, ale tak lekko zboczę z kursu. Zawsze się zastanawiałem co tak ludzie widzą w kebabach, więc z 2 miesiące temu zamówiłem, chyba u Nazira. Zjadłem, wymęczyłem, zły nie był, ale żeby mnie to łechtało? ![]() ![]() Osobiście nie lubię też pizzy i zapierdalanek. Nie ma to jak typowo polska kuchnia,a nie jakieś podpłomyki z mięsem z barana,ośmiornicy czy innego kota,z dodatkiem zielska. ![]() Dlatego nie chodzę po żadnych kebabowniach. Wolę bar przy bodajże ul.Popiełuszki 40.Tyle,że do posiłku nie można było kupić zimnego browara. A szkoda... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 3 Lut 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Hahaha nieee nie balowałem. A czy skosztowałem przed Wami ?? Pisałem wcześniej, że LUKSOR (wraz z tym samym właścicielem) mieli lokal obok numerato. Nazywało się to KUCHNIA EGIPSKA - Luksor. Więc jeżeli taki sam kebab będzie przy rondzie jak i tam to "cód, miót i ożeszki" ![]() Spokojnie nie ma co się tak denerwować nikt Cię tu nie oskarża o nic a Ty tu robisz wywody jakby Cię ktoś molestował. Żadnej zmianki o kuchni egipskiej - Luksor w powyższych postach nie ma więc wybacz. Jeśli ta "kuchnia" jak napisałeś "była", to tak średnio znana i już jej nie ma (tak wynika z Twojej wypowiedzi), jak się nie utyrzymała to się trzeba zastanowić czy nowy Luksor da radę przetrwać z tak dobrymi kebabami jakie mamy w Stalowej. CYTAT Z założenia to pomyśl czy masz mózg w tym pustym łbie i czytaj ze zrozumieniem zanim coś "mądrego" wymyślisz ![]() Jeśli chodzi o osobiste przytyczki to nie stresuj się tak bo Ci się procesorek przegrzeje i będzie problem z wystartowaniem ![]() Czasami lepiej mieć pusty łeb i kilka zwoi i dawać sobie w życiu radę niż taką banię jak Ty i z niej nie korzystać. Ja jestem zwykłym szarym człowiekiem gdzież mi porównywać się do wielkiego Virusa ![]() |
|
|
![]() |
|
i am a god !! Big Virus !
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|