Dołączył: 17 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Nie ma to jak typowo polska kuchnia CYTAT Wolę bar przy bodajże ul.Popiełuszki 40 Potrawy z tego baru z polskiej kuchni posiadają chyba tylko nazwy. Rawiolka to zwykła stołówka, która można tak samo zmieszać z błotem jak kebabownie, pizzerie i zapierdalankownie ![]() Kaleczy polską kuchnie tak samo dobrze jak pizzerie włoską. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Potrawy z tego baru z polskiej kuchni posiadają chyba tylko nazwy. Rawiolka to zwykła stołówka, która można tak samo zmieszać z błotem jak kebabownie, pizzerie i zapierdalankownie ![]() Kaleczy polską kuchnie tak samo dobrze jak pizzerie włoską. Lepsze takie"kaleczenie",niż włoskie czy tureckie żarcie. ![]() Niestety,ale w Stalowej nie ma jeszcze lokalu z gwiazdką "Michelina",więc póki co,Raviolka mi wystarczy. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Lepsze... a to już każdy woli co innego
|
|
|
![]() |
|
Mialem okazje ravioli poznac od kuchni, i nigdy w zyciu nic tam nie kupie i nie zjem...
|
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ta kebabownia to zamiast schroniska dla psów?
Efekt będzie podobny - bezpańskie psy znikną z okolicy ![]() |
|
Dołączył: 14 Lis 2008r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Mialem okazje ravioli poznac od kuchni, i nigdy w zyciu nic tam nie kupie i nie zjem... może coś więcej napiszesz bo akurat ja i moi znajomi tam jadają niekiedy obiady ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mialem okazje ravioli poznac od kuchni, i nigdy w zyciu nic tam nie kupie i nie zjem... Stecyk Nie mów,że Ty,tak jak Siwy z filmu"Poranek kojota"...(no wiesz co robił ![]() ![]() Jeśli tak,to nie dziwię się,że niczego nie zjesz,bo masz skojarzenia ze sobą. ![]() Wstydź się... ![]() Ale skoro Ciebie tam nie ma,to spoko jedzonko.Bez ulepszaczy i"poprawiaczy" smaku ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Kebab w Luksorze jest dobry. Kiedyś chciałam zamówić, ale niestety zepsuł się samochód. No cóż, zdarza się
![]() |
|
|
![]() |
|
Jusek chciałeś być śmieszny a tak nie zabardzo Ci to wyszło... nigdy tam nie pracowałem, a wykonywałem dla nich pewną usługę dzięki której miałem okazję zobaczyć kuchnię, zaplecze itp., dlatego też mam takie zdanie a nie inne. Fakt faktem było to ze 3 lata temu, mogło się to zmienić ale ja już zdania nie zmienie. Co do luksora to chyba dalej jest nieczynny?? co tamtędy przejeżdżam to wyzamykane, no i w sumie te szybki w drzwiach takie brudne jakby świeżo były zacierane ściany he
![]() |
|
|
![]() |
|
Stecyk, popatrz na to z drugiej strony. Może żona juska tam robi, że chłop nie widzi żadnych wad takiej garkuchni
![]() |
|
Dołączył: 8 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A moze jusek sie zabawial z glowna kadzia z jogurtem
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT A moze jusek sie zabawial z glowna kadzia z jogurtem ![]() Uuuu la la...Jak widzę,zebrała się w komplecie cała trójka moich hokejowych wielbicieli. Zwłaszcza ten DRUGI,co to po Poruhal... ![]() Wrzućcie sobie dzieciaki wzajemnie"na ręczny". ![]() Na zapleczu Raviolki nigdy nie byłem,ale też nie byłem na zapleczu jakiejkolwiek kebabowni,picerowni czy baru z zapierdalankami. "Zapach" dochodzący z kuchni np.starego przepalonego oleju czy wygląd składników potrafi skutecznie zniechęcić do takiego jadła. Nie jestem muchą i jakoś smród nie wzmaga we mnie apetytu.Nie jest też podnietą do odwiedzenia danego lokalu. Ale co kto lubi.Tylko aby Wam od tych kebabów,flora bakteryjna na islam nie przeszła. ![]() PS.A Ty Dedek, lepiej swoją babą się zajmij,bo podkabluję że nie lubisz jej garkuchni. ![]() KUPUJĄC KEBABY,WSPIERASZ ISLAM! ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Bylem i ... kurde jestem zawoedziony. Zadnych zmian wystroju ani nic nowego w menu. Lokal mniejszy i tyle. Nawet promocji zadnej na otwarcie. Ehh pozostaje dalej Nazir heh
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|