|
![]() |
|
gdzie najtaniej wywołać zdjęcia w stalowej woli
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Chyba w rossmanie
|
|
|
![]() |
|
Klisza czy cyfra? Mi kiedys jeden madrala fotogrqf powiedzial, ze tych cyfrowych sie nie wywoluje. Do dzis nie wiem co wedlug niego sie z nimi robi, bo nie powiedzial. Wracajac do tematu, jesli cyfrowe, to ja wlasnie skusilem sie na oferte internetowa firmy fotosmart. Zdjecia wyslalem netem w srode w nocy, w piatek popoludniu listonosz przyniosl. 300 zdjec, 23gr za sztuke, nie jestem specem, ale wygladaja calkiem ladnie. Na papierze kodak royal. Pozdrawiam.
|
|
|
![]() |
|
www.najlepszefoto.pl - super jakość - do wyboru wiele różnych papierów - formaty do 30x90 cm - w Stalowej tylko do formatu 15x21 zrobimy.
odbitka 15x21 - 59 groszy, w Stalowej Woli - 1.9-2.2 zł odbitka 15x23 - tez 59 groszy Przesyłka kurierem tylko 9.9 zl. Wiec jak widać robiąc 10 odbitek - już jesteśmy do przodu - nawet ni musimy wychodzić z domu. W Stalowej ceny to ... rozbój w biały dzień, nawet powiem że zlodziejstwo - bo o ile cene x2 można jako tako zrozumieć to ceny x4 już na pewno nie. Szopen - rozumię ze cena która podałeś to za format 10x15 ?! Dla mnie osobiście w takim formacie to są miniaturki a nie zdjęcia ![]() |
|
|
![]() |
|
Ja dodam ze robilem 10x15. Na miejscu u fotografa uslyszalem jakies 75 gr za sztuke. Przy 300 pewnie zszedlby dwa, trzy grosze.
Kryss dobrze sie domysliles. Coz mysle, ze wystarcza, na hdd mam wieksze ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
chodzi mi o zdjęcia z aparatu cyfrowego i są zgrane na płytę nie chcę zdjęć dużych jak obrazy wystarczy 10x15 to dla dziecka jaka cena i gdzie jest ponad 60 zdjęć także dlatego zależy mi na tym gdzie najtaniej
|
|
|
![]() |
|
http://www.empikfoto.pl/
Koło Kauflanda, a właściwie koło Deichmana ![]() Kiedyś wywoływałem to za transport do Punktu, czy otwarcie sesji nic nie pobierali. Nie wiem jak teraz, ale jak poszukasz na stronie to pewnie znajdziesz info. |
|