|
![]() |
|
witam!
Byłam ostatnio w Parku 24 i w telefonie wykryło mi siec otwartą niezabezpieczoną (MTM1090_TEL_158443437), siła sygnału bardzo wysoka, niestety nie mogłam się podłączyć do tej sieci i korzystac z jej dobrodziejstw. dlatego mam pytanie czy potrzebna jest jakas konfiguracja w telefonie aby móc bez przeszkód łączyć się z internetem w parku czy może ta siec jeszcze nie funkcjonuje? bardzo proszę o info? |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT witam! Byłam ostatnio w Parku 24 i w telefonie wykryło mi siec otwartą niezabezpieczoną (MTM1090_TEL_158443437), siła sygnału bardzo wysoka, niestety nie mogłam się podłączyć do tej sieci i korzystac z jej dobrodziejstw. dlatego mam pytanie czy potrzebna jest jakas konfiguracja w telefonie aby móc bez przeszkód łączyć się z internetem w parku czy może ta siec jeszcze nie funkcjonuje? bardzo proszę o info? W nazwie sieci podany jest numer telefonu, można zadzwonić czy jest to sieć darmowa czy po prostu sieć bezprzewodowa firmy MTM ![]() Standardowo duże sieci bezprzewodowe działają jako sieci otwarte(bez hasła) co nie znaczy, że są darmowe ![]() |
|