|
![]() |
|
Witam kieruje tu pytanie osób które poruszaja sie komunikacja prywatna lub kazdego kto chce wyrazic opinie na ten temat. Moje pytanie brzmi do Was. Ze Stalowej Woli busów w jakim kierunku brak w jakim kierunku byc powinny gdzie jest zapotrzebowanie na jakie trasy ?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
a co zakładasz firmę transportową
![]() jeśli tak to pw, mam pomysł ... |
|
Dołączył: 20 Sie 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
No, to może Poznań?
![]() Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
![]() |
|
Chodzi o to gdzie jest najwieksze zapotrzebowanie a nie na zielona góre 3 osoby.. Poznan tak mysle hmm krotsze i dluzsze max km to tyle co do wawy
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Witam kieruje tu pytanie osób które poruszaja sie komunikacja prywatna lub kazdego kto chce wyrazic opinie na ten temat. ![]() ![]() ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
No wlasnie do Wrocka jest kapke dalej niz do Wawy . Do miast studenckich tez bylo by dobrze w sumie
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
dziekuje : ) nooo cos ala topek co mial albo marcel, oni max 80 km ipolaczenie krk maja
|
|
|
![]() |
|
Trasa Stalowa Wola Nisko Warchoły Grądy Podwolina Wolina Racławice Nisko Stalowa Wola. Krótka trasa ale na drodze Podwolina Grądy Warchoły nie ma żadnego busa więc będzie dużo chętnych. W razie zainteresowania podam dokładniej trase.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT No wlasnie do Wrocka jest kapke dalej niz do Wawy . Do miast studenckich tez bylo by dobrze w sumie no kurna kapke - 2 razy .... wawa 220-240 wro 460 autostrada |
|
|
![]() |
|
Mnie się wydaje, że do Biłgoraja i tamte po drodze wioski ciężko jest się dostać i PKS-em , a nie mówiąc busem. Wg mnie zasanie ma ogólnie słaby transport do Niska i Stalowej.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Trasa Stalowa Wola Nisko Warchoły Grądy Podwolina Wolina Racławice Nisko Stalowa Wola. Krótka trasa ale na drodze Podwolina Grądy Warchoły nie ma żadnego busa więc będzie dużo chętnych. W razie zainteresowania podam dokładniej trase. Po drodze tez Malce bo oni tez nie maja połączenia trzeba do głównej iść I mysle ze jakies połączenia weekendowe w nocy ok godziny 2,3 dla wracających dzieciaków z imprez |
|
|
![]() |
|
Mi tez sie wydaje ze polaczenia nocne zeby to bydlo rozwiesc do domow.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Trasa Stalowa Wola Nisko Warchoły Grądy Podwolina Wolina Racławice Nisko Stalowa Wola. Krótka trasa ale na drodze Podwolina Grądy Warchoły nie ma żadnego busa więc będzie dużo chętnych. W razie zainteresowania podam dokładniej trase. Polać mu, dobrze gada! W lato kupę kasy można zarobić na tej trasie, wożąc ludzi nad zalew ![]() Przydałby się też jakiś nocny bus na tej trasie, z zahaczeniem o hutę, kilka osób z tego terenu tam pracuje. Jakby ceny biletów były przystępne (z Podwoliny do Stalowej autobus kosztuje około 5zł, pociąg coś ponad 4) to wiele osób by jeździło. ![]() Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
![]() |
|
W sobotę na zajęcia, na UMCS w Lublinie, które zaczynają się na 8, pociągiem o 5:30 trzeba jechać...
|
|
|
![]() |
|
dziekuje za pomoc na pewno to rozwaze : )
|
|
|
![]() |
|
CYTAT W sobotę na zajęcia, na UMCS w Lublinie, które zaczynają się na 8, pociągiem o 5:30 trzeba jechać... Przeciez jest wirabus o 5 47.. jestes w lublinie przed 8, wysiadasz na ktorymkolwiek przystanku i masz 5 minut do miasteczka. |
|