|
![]() |
|
Witam, mam pytanie która wulkanizacja w stw czynna jest do 18 lub dłużej?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
MT Gum - warsztat za BP na Nisko jak się jedzie. Mają do 18 w dni robocze. Zawsze można zadzwonić i się umówić na konkretną godzinę, żeby mieć pewność, że będzie czynne
![]() |
|
|
![]() |
|
Ja tych za bp odradzam, koledze urwali szpilke a kilka dni wczesniej sami tak dokrecili koło. Zresztą czas oczekiwania masakrycznie długi a jak pojechałem pospawać kiedyś rurkę od tłumika to w miejscu spawu odpadła. I pytam dlaczego do szpilek nie używają smaru i dlaczego przed przykręceniem koła nieoczyszczą szpilki choćby szczotką drucianą. Nie raz widziałem jak szpileczkę odkręcają i sru na posadzke i cała szpilka w syfie... Nie ma to jak mnieć kpl felg na zime i samemu sobie wymienić
![]() |
|
|
![]() |
|
Ja nie miałem problemów z nimi, jeżdżę zawsze na wymianę. Co do kolejek... trzeba wiedzieć kiedy i trzeba się umawiać
![]() Co do tych urwanych szpilek. No cóż, pewnie takie rzeczy się zdarzają. Ja tam nie naciskam i nie namawiam. Po prostu nie miałem tam problemów no i kolega Rangers pytał o warsztat do 18. |
|
|
![]() |
|
auto szwedo
|
|
|
![]() |
|
Wiesz jezeli dokrecili za mocno a potem przy odkrecaniu urwali to powinni to honorowo naprawic a nie migac sie od naprawy na ich koszt. To tyle w tym temacie
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja tych za bp odradzam, koledze urwali szpilke a kilka dni wczesniej sami tak dokrecili koło. Zresztą czas oczekiwania masakrycznie długi a jak pojechałem pospawać kiedyś rurkę od tłumika to w miejscu spawu odpadła. I pytam dlaczego do szpilek nie używają smaru i dlaczego przed przykręceniem koła nieoczyszczą szpilki choćby szczotką drucianą. Nie raz widziałem jak szpileczkę odkręcają i sru na posadzke i cała szpilka w syfie... Tym się powinna zainteresować prokuratura ![]() To jest narażanie życia klientów ! CYTAT Co do tych urwanych szpilek. No cóż, pewnie takie rzeczy się zdarzają. Jak to się zdarzają ?! ![]() |
|
|
![]() |
|
Auto Craft serwis ul mireckiego 17
od pon do pt 7:00 do 21:00 sobota od 8 do 13 |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja tych za bp odradzam, koledze urwali szpilke a kilka dni wczesniej sami tak dokrecili koło. Zresztą czas oczekiwania masakrycznie długi a jak pojechałem pospawać kiedyś rurkę od tłumika to w miejscu spawu odpadła. I pytam dlaczego do szpilek nie używają smaru i dlaczego przed przykręceniem koła nieoczyszczą szpilki choćby szczotką drucianą. Nie raz widziałem jak szpileczkę odkręcają i sru na posadzke i cała szpilka w syfie... Nie ma to jak mnieć kpl felg na zime i samemu sobie wymienić ![]() Miałem identyczny przypadek z urwanymi szpilkami w serwisie na Energetyków więc ich też nie polecam. Teraz jeżdżę do Polserwisu lub Polhantry - ceny takie same i jest ok. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Miałem identyczny przypadek z urwanymi szpilkami w serwisie Jescze kilka osób i pozew grupowy wysmażyć ! Przypomnijmy: Każde dokręcanie musi być wykonane kontrolowanym momentem. Czytaj: kluczem dynamometrycznym. NIEDOPUSZCZALNE JEST użycie standardowego klucza pneumatycznego przy DOKRĘCANIU, nawet w POCZĄTKOWEJ FAZIE. Ignorowanie kontroli momentu dokręcania, to PRZESTĘPSTWO. |
|
Dołączył: 3 Gru 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
na LOK-U tez chyba maja do 18
|
|
Dołączył: 4 Marz 2010r. Skąd: Mów mi Elwis Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Klasztorna, kolo przejazdu. 8.00 - 18.00 w soboty do 14.
Ale teraz gdy dużo osób wymienia na zimówki, mają otwarte do ostatniego klienta. |
|