|
![]() |
|
Motycze, Pączek a może Królewska????
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Pączek,Alicja,Motycze Królewska hmmm na początku mi smakowało, a teraz juz sama nie wiem wróciłam do starej poczciwej Katarzynki
![]() |
|
Dołączył: 7 Cze 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Też jestem za Katarzynką.
![]() |
|
|
![]() |
|
Motycze ;d jedna z lepszych cukierni
![]() |
|
|
![]() |
|
polecam Motycze i Alicję
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
Dołączył: 4 Gru 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Parę dni temu byłem w Lodziarni Tatrzańskiej i muszę stwierdzić,że lody zawsze tam były dobre,a teraz mają ciasto całkiem niezłe i jak mnie zapewniano z własnego wypieku.
|
|
|
![]() |
|
no w Motyczu teraz tak sztucznością zajeżdża.... bynajmniej ostatnie 5 miesiecy temu, jak byłam na weselu placki troche sztucznawe byly no ale zjadłam bo placki lubie
![]() Alicja odpada i Katarzynka tez... ostatnio będac w Tesco jadłam z mężem placki z Królewskiej i pani sprzedawczyni zaproponowała mi MAeczelo czy jakos tak dobre bylo ![]() |
|
|
![]() |
|
Jednak ponownie zakupiłam w Królewskiej dziś paryżanke i sernik, oraz czarny las no i mi smakowało
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ja polecam najbardziej cukiernie w City Parku. Ewentualnie Motycze
|
|
|
![]() |
|
Ja zawsze byłam fanką Motycz, chociaż mam wrażenie, że ostatnio trochę się tam ciasta popsuły (albo ja zaczęłam tak fenomenalnie piec, że już mi kupne nie smakują
![]() Katarzynka ... średnio, a z tej cukierni z City Parku w ogóle mi nie smakują. A gdzie znajduje się cukiernia Królewska? |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja od lat kupuję ciasto w cukierni na ul.Poniatowskiego w pawilonach obok poczty.Brakuje tylko możliwości posiedzenia przy stoliku i zjedzenia ciastka z dobrą kawą,dlatego muszę kupić na wynos i kawkę zrobić w domku,a cisto jak dla mnie super.
panipu90 już wystarczy tej reklamy. |
|
|
![]() |
|
Co się dziwisz Feniks, święta się zbliżają, a większość komentujących to właściciele cukierni lub ich pracownicy
![]() |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Moderatorzy już świętują.Widać to mocno po postach na forum.
|
|
Dołączył: 10 Gru 2013r. Skąd: Kępie Zaleszańskie Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Moderowano przez: Jacek Zapraszam do działu reklama
|
|
|
![]() |
|
Gdzie moderator?? ja jak się ogłosiłem na forum to w 5 minut usunęli mi posta, Jugo od tego są ogłoszenia za które trzeba sobie zapłacić.
|
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Każdy ma swoją rodzinę. Posprzatałem nachalną reklamę
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 10 Gru 2013r. Skąd: Kępie Zaleszańskie Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
To był pierwszy nasz post, w wątku założonym przez kogoś innego, więc nie uważamy żeby to była nachalna forma reklamy. Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
|
Nachalna reklama ? Przesada. A ciasta z ich cukierni są bardzo dobre:
![]() Dla mnie Motycze troszeczkę za sztuczne ,Nowa Saher bajeczna ale nie na dlugie przechowywanie chyba ,że strucla lub bakaliowy zawijas (to moja nazwa ).Wesołych Świąt ![]() |
|
|
![]() |
|
bardzo dużo jest cukierni w Stalowej Woli i niby jest w czym wybierac, ale to zależy czym sie kieruje kupujacy CENĄ czy JAKOŚCIĄ. bo ceny w nie których cukierniach czy sklepach zaczynają się już od 17 zł, ale z naturalnością i domowymi i smakiem domowego ciasta chyba mają nie wiele wspólnego,a jak ktoś chce zjeść domowe ciasto, bardzo dobre wypieki mają JUGO Kępie Zaleszańskie i BEŁZAK Turbia. dawniej kupowałam od bełzaka ,a teraz przeważnie kupuje u Jugo, robią super wymyślne torty i dużo tańsze niż w innych cukierniach.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Alicja, Grażyna, Jugo, Katarzynka, Królewska, Motycze, Pączek, Sacher, Skrzypek, Tatrzańska, Telegraf. Do wyboru do koloru, rzecz gustu i smaku, a ten należy do was.
|
|